... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
R0nnIe
Autor témy
Auto: 325i e36 coupe
Kraj: Žilinský

E36 Vymena silentbloku zadneho ramena

Pondelok, 23. Marca 2009, 13:45

Zdravim Vas, uz som tu raz zakladal temu ohladom problemu z riadenim na mojom aute, zistil som ze zavada bola v prednych silentblokoch zadnich ramien. Pokusal som sa to povolit, ale ai som s tym nepohol. Isiel som s tym do servisu, a povedali my, ze ked sa pokusali to silou povolit, citili ze to pluzi, ze ak by to skusali povolit , pravdepodobne by odtrhli maticu, v ktorej to je prisrovovane. Chcem sa opytat niekoho, kto ma s tym skusenosti a uz to menil , ako postupoval pri povolovani srobov , alebo len ja mam taky problem?
Obrázok

Potrebujem vymenit diel 4, ktory je v dieli cislo 17, ten je predpokladam prisrobovany v karoserii srobmi 19

PS: Je to dost surne, lebo tie silenty vypadaju uz ako ked jete kolacik, a po zahriznuti sa vam vytlaci plnka :D

Thorien
Kraj: Košický

Re: E36 Vymena silentbloku zadneho ramena

Pondelok, 23. Marca 2009, 13:49

heh tak toto som riesil nedavno ... a ina pomoc ako silou asi nebude .. je pravda ze som to najprv nastriekal kadejakymi sajrajtmi na zapecene skrutkove spoje ... znutra zadneho blatnika je taky stopel alebo ako to nazvat ten som vytiahol a zhora tam vystriekal jeden sprej ;) ... no a aj tak som jednu skrutku strhol takze mi to momentalne drzi na jednej strane na dvoch skrutkach ;] ale to budem riesit ked sa bude cez leto vyvarat spodok auta ....

.. takze v skratke ... inak ako silou to nepojde ...

R0nnIe
Autor témy

Pondelok, 23. Marca 2009, 14:14

Thorien napísal:
heh tak toto som riesil nedavno ... a ina pomoc ako silou asi nebude .. je pravda ze som to najprv nastriekal kadejakymi sajrajtmi na zapecene skrutkove spoje ... znutra zadneho blatnika je taky stopel alebo ako to nazvat ten som vytiahol a zhora tam vystriekal jeden sprej ;) ... no a aj tak som jednu skrutku strhol takze mi to momentalne drzi na jednej strane na dvoch skrutkach ;] ale to budem riesit ked sa bude cez leto vyvarat spodok auta ....

.. takze v skratke ... inak ako silou to nepojde ...

:shock: :cry: :cry:

Keby to mal niekto odfotene, ako to vyzera bez toho drziaka, je to skutocne take lahke odtrhnut?

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 23. Marca 2009, 16:22

treba to rozzeravit autogenom, je to jeden z par srobov ktore fakt utrhnut netreba inak je o zabavu postarene..

ked sa chodi na geometriu tak jak sa ma tak su tie sroby pravidelne uvolnovane takze tam neprirastu..
ked ich vyberies najlepsie dat nove a nastriekat medenym sprejom aby nezhrdzaveli a nezakusli sa.
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

eko.fresh
Auto: bmw
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 23. Marca 2009, 17:17

R0nnIe
Autor témy

Pondelok, 23. Marca 2009, 20:31

BlackMW napísal:
treba to rozzeravit autogenom, je to jeden z par srobov ktore fakt utrhnut netreba inak je o zabavu postarene..

ked sa chodi na geometriu tak jak sa ma tak su tie sroby pravidelne uvolnovane takze tam neprirastu..
ked ich vyberies najlepsie dat nove a nastriekat medenym sprejom aby nezhrdzaveli a nezakusli sa.

Aj by sme to nahriali, ale nevedeli sme ako sa dostat k maticiam, keby sa tam balo dostat niejako zvrchu.

R0nnIe
Autor témy

Utorok, 24. Marca 2009, 09:12

Aby som to objasnil nakreslil som to, bojim sa ze pri povolovani odtrhnem zavit, aj s kusom karoserie,ak je to tam zhrdzavene. Ak by sa dalo dostat k tym zavitom zvrchu , tak by som ich nahrial, ale to sa asi neda.
Prílohy
aaaaa.JPG
aaaaa.JPG (12.53 KiB) 1545 zobrazení

R0nnIe
Autor témy

Streda, 25. Marca 2009, 11:05

Cez bocny stupel som tam vcera nastriekal striekackov brzdovu kvapalinu, par krat to takto zopakujem, a potom tam den pred tym, ako sa budem pokusat povolit nastriekam odhrdzovaci sprej VD40 alebo nieco podobne a mozno vypadnu uz aj same :D

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 18. Septembra 2011, 19:02

tie zavity su v kasni alebo je zvrchu niejaka matica?? lebo idem to menit a rozmyslam ze ked nepojde tie sruby povolit, tak ich odrezem vyvrtam a zrobim nove zavity :oops:
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

HAZARD
Auto: stare
Kraj: Bratislavský

Utorok, 20. Septembra 2011, 17:10

tam je hore matka tak bacha aby ste tu neurvali,lebo mozte krajat kasnu aby ste sa tam dostali.mne to robili pred mesiacom ale vsetky sli povolit...jednu stranu uz som povoloval predtym a tiez som mal asi metrovu paky aby som to dal dole.tu druhu stranu dali v servise dolu normalne pistolou...ale potrapili sa...vela stastia :D
However good or bad a situation is, it will change...
SOLD 328i coupe
RIP 323i coupe

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 13 neregistrovaných