... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
Hajecek napísal:vacsina z nich by na to neprisla ani keby si mal 4valec swapnuty na 6valec ... taktiez policajt od teba nema pravo ziadat pokial nema vyslovene podozrenie na nezakonnu cinnost aby si otovril kapotu
dethXtreme napísal:vraj niekde na YT su videa. povedal som mu nech mi posle odkaz, tak hadam posle...a ten vyfuk vyzera brutalne.ale podla mna to bude normalne na zakazku robene
a co je to za blbost ze policajt nema pravo ziadat otvorenie kapoty? a ked chce skontrolovat VINko? e36 a vela inych aut ho ma len pod kapotou
dethXtreme napísal:no kamarat ma robeny ladak na 323i a ma tam ruru + rezonator z mercedesu a zvuk to ma ako v8
e36power napísal:Ahá to stým obsahom ma nenapadlo, Dakujem. ale asi jediné miesto kde by zistili že to je uplne iný obsah by bola stkačka napríklad nie? podla mňa kebyže otvorím kapotu zeleným, vidia logo bmw a vidia v papieroch že je to 6hrnek tak by na to asi neprišli nie? či už aj oni sa zaujímajú o autá ?
Wehrwolf napísal:
zistia ti to pri STK, pri prihlasovani a odhlasovani [ nebude sediet papierova hmotnost s realnou], nehovorim, ze na zrazoch si dopravaci s citackami a radi precitaju kod motora. a dalsia vec je ta, ze ked som napriklad ja tukol a auto a nebola to moja vina a mal som len tuknuty zadny naraznik tak likvidator ako prve cekol kody motora a karoserie .. ak ti to za to stoji a vies si to vybavit tak je to na tebe..
ja sa len modlim aby mi zelenaci nekontrolovali velkost diskov