Nedeľa, 30. Marca 2014, 20:14
možno sa mi budete smiať,alebo ma spindáte za to že na čo mi to je, ale som zopar mesiacom pred vodičákom a pýtam sa to vlastne preto že predsa len tie motory ktoré do tých e36 dávali majú už svoj vek a sú vylietané a nechcem kupiť auto ktor mi bude viacej stať ako behať, a myslím si že by ma to aj lacnejšie vyšlo ako dať 2000 za vylietaný dvojliter, nejde mi ani tak o kasnu, ako o motor a prevodovku, hrdza sa dá pomalinky spraviť takže na to sa nesustredujem ,tie m54 su apsoň o kusok novšie, kedže sa aj učím za automechanika a jeden swap (octavia) som už mal vo svojich rukách, tak mam ľudí čo by mi stým pomohli určite, a aj tie ceny m54 niesu až také zle, uvidíme no, informacie maam, už len uvidím aký bude velký môj rozpočet, a ešte jedna vec, samozrejme by som auto nepoužíval ako Daily, predsa je to len trojliter, a na to aby som sa každý deň na tom vyvážal nebudem mať, skôr to berem ako povzbudzovač nálady-koniček, že ked budem mal zlý deň, alebo sa mi nebude dariť, tak doňho nastupím prevetráme sa spolu a bude mi fájn, a Dakujem za rady vštkým ktorí mi odpovedali