... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
birki napísal:len pozor toto je choroba vydrzis stym jednu sezonu a budes montovat lepsie..
maiki napísal:dik , dobre sa to cita, no s realizaciou bude problem, ja sa v tyxto veciax vobec nevyznam, takze najskor kupim, to co mi v predajni odporucia, o € az tak nejde.. len nex to hra !!dnes idem do garaze, tak skusim spravit stym zosikom ten mostik, ako ste pisali a uvidime, ale do predu urcite xcem nake lepsie repro
maiki napísal:hh, jasne, kupil som v amtexe taky set, napajaci, kostra, a cinch+remote v jednom, to som natiahol...
ten hrubsi napajaci neviem ci by som dokazal nacpat popod tapacire
maiki napísal:http://www.autodesign.sk/0/audiokomponenty/prislusenstvo/pwk-35.html
kukni link, tam to je, akurat ja som to kupil v amtexe, za nakyx 800 sk
kable su modre a kostra taky vyzera ako ocelovy drot... a repro dvojlinka je medeny, neviem preco je to take drahe, bo do frajerkinho auta som kupoval v AD za okolo 1000,-sk
maiki napísal:hm, no to ja neviem, ked xces, zmeram ten priemerja nemam pristup k takym veciam, a zas nemam az tak problem s €, a myslim ze to neni tak vela..
na zosiku su nake prepinace, tak to skusim, ked tak detailne nafotim, a poradite mi