... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
Robertooo napísal:Toto mam v kufri ja a je to perfektne :)
jergy_zm napísal:tak ja mam len jeden taky a pocut ma siroko daleko.. taketo dva ma kamos v o forde a je to neskutocny "bordel"..... to ked idem s nim, tak okna dole, ja mam hlavu vonku alebo mam stuple v usiach.... ludia len pozeraju ale ani sa necudujem...
Robertooo napísal:Este vymen tu znacku sony za daco lepsie a bude to
jergy_zm napísal:tak ja mam len jeden taky a pocut ma siroko daleko.. taketo dva ma kamos v o forde a je to neskutocny "bordel"..... to ked idem s nim, tak okna dole, ja mam hlavu vonku alebo mam stuple v usiach.... ludia len pozeraju ale ani sa necudujem...
maiki napísal:
otazka pre teba, ty mas E36 sedan, ze?
mas ten subw len otoceny proti tej stene za zadnymi sedadlami? lebo ja nemam skivak, a ani ziadny otvor tam, dal som prec zadne repro z plata, co tam je to seriove uchytenie, je to tam aj utesnene (dufal ze som ked to tam nebude, ze len diery prikryte mriezkami na repro, tak tade by tie basy ako tak vychadzali von) mam pocit ze to aj trosku pomohlo, ale aj tak stale nic moc
popripade rady ako odstranim ten plech za zadnymi sedadlami, a ci to nenarusi konstrkukciu vozidla, a AKO DPC DAM PREC ZADNE SEDADLA, ani za nic sa mi nepodarilo ich dat dole ked som natahoval kable do kufra