uff no zas všetko neviem :) ale pokúsim sa
väčšinu z tých káblov už v aute máš takže to len pripojíš k existujúcim. stačí nájsť kábel rovnakej farby.
Modro bielý - (ja som tam mal BL/GR teda modro šedý) to je signál z PDC, zapojíš na gong. a tu záleží aký máš gong, či 2 konektorový alebo viac

origo s PDC by mal byť tuším 4 konektorový (1x4pin 1x3 pin a 2x1pin). PDC sa zapája na jeden z tých jednopinových konektorov.
no ja som mal len 2konektorový gong (1x4pin a 1x3pin). tak som to skúšal dať na druhý pin (stredný) toho 3pinového konektora (je možné,že tam budeš mať inú farbu kábla - asi čierno-červený.ten ide z budíkov a slúži na nejaký signál). ale ako som písal, dal som to na ten pin 2 a fungovalo to.
modro žltý - toto je spiatočkový kábel (+12V), ten budeš mať aj tam kde bude RJ (predpokladám,že v kufri)
bielo fialový - pravdepodobne diagnostická zúsuvka. myslím,že aj tento kábel nájdeš v aute. ( slúži to asi na diagnostiku zlého senzoru? inak ked to nezapojíš nič sa nestane, pdc funguje aj tak)
bielo žltý - to isté čo o riadok vyššie.
zelený čierný - (+12V) teda 10A poistka č.24. tento kábel by si mal mať tiež v aute.(je tam napojený výhrev ostrekovačov, späťáky a nejaký senzor)
a dva rozdielne hnedé. - obidve kostra