... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
matyson
Autor témy
Auto: e84 X1
Kraj: Trenčiansky

Re: E36 - PDC

Streda, 14. Septembra 2011, 15:17

Počas celej montaze som nemusel zhadzovať nárazník,poťahať kábel kde sa ruka nezmestí pod nárazník bola fuška,ale mal som drot na zvaranie kde som spravil háčik a poťahal.
Kábel dnu,podľa návodu čo som mal na tour. bola nakreslená diera,predpríprava v ľavom zadnom rohu.Zhodil som tapac,svetlo ľavé von a hľa náznak dierky,bola to zaslepená diera plechom vo tvare vejaru.Zobral vrtačku,veľký vrtak,ale nie vatsi ako tesnenie na šnure čo išla do RJ PDC.Nebol problém,zasadil to tesnenie do otvoru. :thumbup:

M3Power
Auto: E36 M3 3.2
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 15. Septembra 2011, 07:30

matyson napísal:
Počas celej montaze som nemusel zhadzovať nárazník,poťahať kábel kde sa ruka nezmestí pod nárazník bola fuška,ale mal som drot na zvaranie kde som spravil háčik a poťahal.
Kábel dnu,podľa návodu čo som mal na tour. bola nakreslená diera,predpríprava v ľavom zadnom rohu.Zhodil som tapac,svetlo ľavé von a hľa náznak dierky,bola to zaslepená diera plechom vo tvare vejaru.Zobral vrtačku,veľký vrtak,ale nie vatsi ako tesnenie na šnure čo išla do RJ PDC.Nebol problém,zasadil to tesnenie do otvoru. :thumbup:

Tak to mas stesti na nejaky dobry kus. Ja tam tu diru nemel jenom teckou naznacene misto kde ma byt dira (i to pokladam za pomoc). Nicmene sundat naraznik neni tak strasne. Nejhorsi bylo sundat difuzor ... to byl adrenalin. Ne zeby to slo az tak zle, ale nechtel jsem olamat ty packy ... uff ... ale povedlo se ...
BMW E36 Obrázok 3.2 Coupe individual AvusBlau

M3Power

Štvrtok, 15. Septembra 2011, 07:33

Jeste jsem koukal na ten origo PDF navod a oni to tam maji vsechno pripojene pres pojistky na zadni svetlo tak jsem to vcera zkousel jen pokusne zapojit (vcetne gongu) podle navodu a slo to dobre az na fakt, ze mam jedno cilo KO :( Takze jsem se dal do shaneni ... :?

Mimo
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 15. Septembra 2011, 08:29

hmm,pravdupovediac som ten návod moc neštudoval..radšej študujem schémy ako to je origo zapojené..
ale keď to funguje :D to čidlo nie je až taký problém zohnať.. ja mám doma jedno náhradné keď mi nejaké odíde :D

M3Power

Štvrtok, 15. Septembra 2011, 08:53

Mimo napísal:
hmm,pravdupovediac som ten návod moc neštudoval..radšej študujem schémy ako to je origo zapojené..
ale keď to funguje :D to čidlo nie je až taký problém zohnať.. ja mám doma jedno náhradné keď mi nejaké odíde :D

Jasně. Origo je origo ... origo by měl být ale taky vzadu PDC gong ... taky ho nemám :(
To nefunkční čilo mě ale dost naštvalo ... nové stojí balík a jeté zatím nikdo nemá ... grr

Mimo
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 15. Septembra 2011, 09:45

no podla schémy origo gong je použitý ten v predu, ale nie ten s 2 konektormi ale so 4, pričom jeden z tých jednopinových konektorov je pre PDC.

viď schéma

Obrázok

a tento to je

Obrázok

súšasťou retrofitu je asi ten malý vzadu, aj v etk je k dispozícii zvlášť... ale ja by som v tom problém nevidel keď sa to dá zapojiť aj do predného.. len treba mať ten 4 konektorový... ale ako som písal tu niekde, asi na prvej strane dá sa to aj do toho 2 konektorového ale už to nie je tak ako to má byť :D

matyson
Autor témy
Auto: e84 X1
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 16. Septembra 2011, 20:28

Ak bude treba mám taký Gong za 10e 8)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných