... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
KESO 318i napísal:Aj mne hupe cele auto ja som myslel ze mam vymlatene zadne tlmice.A tiez mi buchoce v jednotke dvojke a sem tam aj trojke.
killian napísal:aj ja trpim tymto buchanim, ked stojim s nastartovanym motorom a radim so stlacenou spojkou 1,1,1 tak to buchne len prvy krat. ale ked zaradim 1 (buchne), na neutrali pustim spojku a znova zaradim 1 tak to znova buchne. Ked drzim stlacenu spojku tak to buchne vzdy len prvy krat
piti888 napísal:pozrite na bmw cz chalan riesi nieco podobne : http://bmwklub.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=49109
jozi_bmw napísal:mas na mysli cislo 9?
http://bmwfans.info/original/E46/Lim/323i-M52/ECE/L/N/1999/07/mg-26/ill-26_0129/
ak by bolo nieco s loziskom, podla mna by to hucalo, nebuchalo no nie?
haluz je ze to bucha aj ked stojis s nastartovanym motorom. napr. ked radis 1, R, 1, R... podla mna osobne to bude volou v dife. ked sme raz pozerali pri beziacom motore auto zo spodu, pri radeni sa hybal kardan. predpokladam, ze synchrony prevodovky uz niesu ako nove. a to sposobi buchot v dife. ten by ale mal byt zase utlmeny silenblokmi ak su OK.
winter napísal:aj mne to robi.
o 2000 km pojdem na Inspection II, dam im to pozriet, potom napisem.
a zda sa mi ze tiez trochu pohupuje.
a ked na mieste vytocim motor na cc 3000 ot. a pustim spojku, rozbieha sa,
potom na sekundu akoby prestal pridavat a potom to uz ide.
ale to len ked sa chcem rychlo rozbehnut...
zvlastne.
winter napísal:bol som na prehliadke.
to buchanie pri radeni 1-R-1 vraj sposobuje vola v diferaku.
bud rozobrat a pozret co je zle, alebo novy dif za 38 000
killian napísal:Otazka za milion-mozu nove silentbloky diferaku stisit nejak vyznamnejsie to buchanie?
winter napísal:Preco? Tiez si zistil kolko stoji novy diferak? :-)
Moj chcem dat pozriet do PS Autoklinika, dufam
ze vymenia nejake kolieska a nebude to vela stat.
Ma niekto skusenosti s opravou diferaku?
winter napísal:bol som na prehliadke.
to buchanie pri radeni 1-R-1 vraj sposobuje vola v diferaku.
bud rozobrat a pozret co je zle, alebo novy dif za 38 000
killian napísal:na to som akurat prisiel vcera, lahol som pod auto a skusil pohybat kardanom (zadne kolesa na zemi). Ak som mal zaradeny neutral, islo kardanom hybat kusok hore dole. Ak som mal zaradenu rychlost, bol pevny. Takze vola v diferaku jasna diagnoza
BlackMW napísal:ked si chces byt isty, zdvihni zadok obidve strany a pri zaradeni sleduj
ci sa pohnu kolesa,
pripadne odpoj kardan od prevodovky a skus ci to bude buchat tiez. podla mna bude..
BlackMW napísal:ako moze buchat diferak ked si ho ani nezatazil ?
ak stojis na spojke, zaradis a buchne tak je to zotrvak alebo prevodovka..
BlackMW napísal:ked mas zaradenu jednotku, ides a pridas a uberes, a buchne vzdy ked ide do zaberu alebo do brzdenia motorom, vtedy je to diferak, alebo uchytenie diferaku..