... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
Infamous napísal:Nazdar chalani,
Viem ze toto je pomerne stara tema, ale nechcel som zakladat novu takze skusim sem este...
Mam E46 2002 318i po facelifte 143 koni. Je na case menit filter ale chcel by som dat nejaky slusny. Precital som si cely topic a su tu dost rozlisne nazory. Mohol by sa niekto skuseny vyjadrit?
Ja by som chcel K&N sisku lebo kamarat s E36 to nahodil a auto krasne dycha (co je aj pocut) a taha uzasne.
Moje obavy spocivaju v tom aby si netahal teply vzduch alebo aby sa nedostala nejaka necistota do motora.
Oplati sa to vobec na taketo dievcenske auto?Predsa len to nie je ziadna divocina tato 318ka ale ma potencial a je ziveeee. Chcel by som tu zivost nejako zvyraznit. Dakujem za vsetky komentare a rady vopred
M3driver napísal:samotna siska je fakt nanic!! pokial nemas aspon komplet ladene zvody a cely vyfuck ani nezistis rozdiel! a ludia ktory ti tvrdia ze citia rozdiel, ze to ide lepsei do otacok a pod. podla mna iba naletia staremu znamemu placebo efektu...
pre sportovy filter do origo boxu plati detto. akurat ze nestoji tolko a nemas s tym tolko roboty!
najlepsi su ludia co si kupia sportovu vlozku (alebo este lepsie urobia cele sanie) a potom na to seru a vobec necistia ani po 20t-30t kilometroch. su z toho vyhodene peniaze a ide to este horsie ako keby kupili kazdy rok novy origo filter za par korun!
MarkoZH napísal:myslim ze sportova vlozka ti nespravi otvorene sanie....a nevirovna sa to dobre spravenej, kvalitnej a dobre umiestnenej(odizolovanej od tepla motora a s privodom studeneho vzduchu) hruske...
jurkyLE napísal:
ukaz mi prosim ta jedno jedine miesto v motorovom priestore, kde najdes ten studeny vzduch![]()
![]()
![]()
pre ostatnych len dodam ze ziadna siska ani hruska ani vlozka KN nezdvihne vykon ziadneho auta a ano ani ziadneho BMW, akurat sa postara o zvukovu kulisu pri nasavani vzduchu....mozte si tam dat hocico, alebo uplne odstrante filter aj s airboxom a myslite si chalani, ze bez filtra bude 10 konikov naviac??? ha ha ha poniektori asi na fyzike na zakladnej skole spali...
majro napísal:cim viac vzduchu, tym lepsie hori..