... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
k_michal napísal:mohli aj nemohlia central mas iba jeden nee dva
VLADKY242 napísal:JJ mohlo mne to tak funguje a na všetkych aftach by to tak malo fungovať![]()
xtreme napísal:JJ asi tak .Na origo riadiačku zapojíš alarmdooobre, to je super.. pomalicky zacinam tomu aj chapat.. asi![]()
takze 1.naskor vyhodim ten dorabany central
2. zistim kde je chyba pri origo centrale
3. po spojazdneni origo centralu zapojim alarm na ? ..
kde zapojim ten alarm? niekde na modul alebo kde?
k_michal napísal:ten kto ti to bude robit by to mal vediet, inak si nezasluzi grose
xtreme napísal:EE to plati na E36. Na E34 pod sedadlom vzaduved prave... to nebude za grose.. chapes.. nieco za nieco..![]()
tak si ho chcem preverit, bo doteraz ma dost ludi ojebkalo pri takychto sluzbach, tak uz neverim nikomu..
a nechcem aby mi vyhadzoval odtial origo central.. preto som chcel najst ine, rozumnejsie riesenie, co sa hadam aj podarilo..
"Za kastlík na spolujazdcovej strane tam je riadiačka centralu. Zobereš plus z motorčeka ked zamyka a vystup zapojíš na uzamykanie centralu. " vladky, citujem ta z inej temu co sa tyka e36, plati to aj pre e34?
VLADKY242 napísal:Hej ten pod sedadlom to je riadiačka tam zapojiť central pripojenie a blizko idu aj smerovky.Samoška plusko, minusko ,po kluči plus
xtreme napísal:To že ten alarm tam pripoji potom. A mormalne okno ide hore bez problemovcooo?![]()
uz som zasa z toho mimo.. tam zapojit central pripojenie??? ono neni zapojene?
![]()
blizko idu aj smerovky? to tiez nechapem...
po kluci plus tiez nechapem..
fuuha, v jednej vete tri veci co nechapem...
vladky, a inak to dotahovanie okien co sa riesi vedla v teme, na jednej strane mi funguje dobre, vytiahne pekne az hore, ale u sofera len sa posunie asi o 10 cm.. v com moze byt chyba?