... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
xtreme
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

Pondelok, 24. Marca 2008, 22:07

k_michal napísal:
To ze ti nemfunguje central mechanicky na kluc moze byt aj tym ze ten kto tam montoval dielkovy modul to asi odpojil aby muto islo s tym modulom, lepsie povedane nevedel to pripojit tak ako sa to ma.

uf.. boze.. ale super.. presne som si myslel ze tam musel nieco odpojit.. ale co? a ako to dostanem do povodneho stavu?

inak vyhodit central na DO.. znamena co vsetko vyhodit? ten spinac v kluci, aj nejaku riadiacu co prijima signal z kluca? neviem..
.

VLADKY242

Pondelok, 24. Marca 2008, 22:11

xtreme napísal:
uf.. boze.. ale super.. presne som si myslel ze tam musel nieco odpojit.. ale co? a ako to dostanem do povodneho stavu?

inak vyhodit central na DO.. znamena co vsetko vyhodit? ten spinac v kluci, aj nejaku riadiacu co prijima signal z kluca? neviem..
Asi tak to z kluča a riadiaca jednotku k tomu von :wink: :lol:

k_michal
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 24. Marca 2008, 22:11

Tak ako pises vymontovat modul dialkoveho ovladania z auta ktory bol domontovany aj z kluca, to neznamena ze je to nepouzitelne, len to mozno bolo trochu inak zapojene ako to malo byt.
Obrázok
E36-328i coupe-ex

xtreme

Pondelok, 24. Marca 2008, 22:12

VLADKY242 napísal:
Asi tak to z kluča a riadiaca jednotku k tomu von :wink: :lol:

no a co zapojit aby mi fungoval ten origo central?

inak tam kde je zapojena ta riadiacka tak tam by som mohol napojit ten alarm miesto toho?
.

VLADKY242

Pondelok, 24. Marca 2008, 22:15

xtreme napísal:
no a co zapojit aby mi fungoval ten origo central?

inak tam kde je zapojena ta riadiacka tak tam by som mohol napojit ten alarm miesto toho?
To už je na nom ako to zapojí :wink:

k_michal

Pondelok, 24. Marca 2008, 22:16

ked to bude von treba spojazdnit povodny central aby isiel na kluc, moze byt vadny prepinac motora v soferovych dverach, a potom pripojit alarm na cantral tak ako sa ma.
Obrázok
E36-328i coupe-ex

xtreme

Pondelok, 24. Marca 2008, 22:22

VLADKY242 napísal:
To už je na nom ako to zapojí :wink:

vladky, ja viem, ale chcem si to checknut aby som sa zas neojebal a nemontoval to este vacsi babrak ako som ja sam..

vadny prepinac motora.. hm.. ked budem kupovat novy v pripade ze by bol zly, nevyjde ma to drahsie ako cely alarm? bo komplet ma to vyjde na 2tis.. ale cena centralu je tam nejakych 600sk..

tak v pripade ze by bol zly ten prepinac, dalo by sa to nanovo zapojit s tym centralom co budem mat?
.

VLADKY242

Pondelok, 24. Marca 2008, 22:24

xtreme napísal:
vladky, ja viem, ale chcem si to checknut aby som sa zas neojebal a nemontoval to este vacsi babrak ako som ja sam..

vadny prepinac motora.. hm.. ked budem kupovat novy v pripade ze by bol zly, nevyjde ma to drahsie ako cely alarm? bo komplet ma to vyjde na 2tis.. ale cena centralu je tam nejakych 600sk..

tak v pripade ze by bol zly ten prepinac, dalo by sa to nanovo zapojit s tym centralom co budem mat?
Tam musi isť origo motorček centralu nie nahrady. Ten alarm by mal ovladať dialkovo ako do teraz ked to fungovalo :lol:

k_michal

Pondelok, 24. Marca 2008, 22:30

uz zabudni na central za 600, to ci je nieco vadne sa zisti az ked sa sa vyhodi to co je tam teraz, to bol len taky tip a mozno su len naschval cviknute kabliky prepinaca aby to slapalo s tym dialkovym
Obrázok
E36-328i coupe-ex

xtreme

Pondelok, 24. Marca 2008, 22:35

ale bohvie ako to bolo zapojene doteraz.. sice to fungovalo, ale nieco mi vybija bateriu.. chcem to spravit tak aby to bolo naporiadok a mohol som si spokojne vyskrtnut dalsiu polozku co by to nemala vybijat.. :?

skratka chcem to tak zapojit ako ma byt s tym rozdielom ze chcem klucom otvorit minimalne spolujazdcove dvere..
.

VLADKY242

Pondelok, 24. Marca 2008, 22:35

k_michal napísal:
uz zabudni na central za 600, to ci je nieco vadne sa zisti az ked sa sa vyhodi to co je tam teraz, to bol len taky tip a mozno su len naschval cviknute kabliky prepinaca aby to slapalo s tym dialkovym
JJ bude strihnute asi pluko do dverí vodičových :lol: :wink:

xtreme

Pondelok, 24. Marca 2008, 22:38

k_michal napísal:

aj toto bolo len v teoretickej rovine, ze keby to nefungovalo.. chapes?

nejde mi o to ze je to central za 600, ale o to, ze ak sa nebude dat spojazdnit ten central na kluc, ten elektrikar sa nebude chciet s tym babrat.. on mi rovno povedal ze ak to nepojde, ze to pozrie a ak nic tak vyhodi von aj ten origo central a da tam ten co kupim.. :?
.

xtreme

Pondelok, 24. Marca 2008, 22:40

VLADKY242 napísal:
JJ bude strihnute asi pluko do dverí vodičových :lol: :wink:

hm.. ale na co by to niekto strihal? vsak by mohli byt oba centraly zapojene, ci nie?
.

k_michal

Pondelok, 24. Marca 2008, 22:41

tak treba vyhodit vsetko domontovane alebo aspon odmerat v kludovom stave ci nejaky spotrebic nieco nepapka, ked das alarm spotreba sa zvisi +-10-20 mA, takze by som s tym pockal a najprv riesil vybijanie.
Obrázok
E36-328i coupe-ex

k_michal

Pondelok, 24. Marca 2008, 22:43

xtreme napísal:
hm.. ale na co by to niekto strihal? vsak by mohli byt oba centraly zapojene, ci nie?

mohli aj nemohli :D a central mas iba jeden nee dva
Obrázok
E36-328i coupe-ex
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 19 neregistrovaných