... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
k_michal napísal:To ze ti nemfunguje central mechanicky na kluc moze byt aj tym ze ten kto tam montoval dielkovy modul to asi odpojil aby muto islo s tym modulom, lepsie povedane nevedel to pripojit tak ako sa to ma.
xtreme napísal:Asi tak to z kluča a riadiaca jednotku k tomu vonuf.. boze.. ale super.. presne som si myslel ze tam musel nieco odpojit.. ale co? a ako to dostanem do povodneho stavu?
inak vyhodit central na DO.. znamena co vsetko vyhodit? ten spinac v kluci, aj nejaku riadiacu co prijima signal z kluca? neviem..
VLADKY242 napísal:To už je na nom ako to zapojí
xtreme napísal:Tam musi isť origo motorček centralu nie nahrady. Ten alarm by mal ovladať dialkovo ako do teraz ked to fungovalovladky, ja viem, ale chcem si to checknut aby som sa zas neojebal a nemontoval to este vacsi babrak ako som ja sam..
vadny prepinac motora.. hm.. ked budem kupovat novy v pripade ze by bol zly, nevyjde ma to drahsie ako cely alarm? bo komplet ma to vyjde na 2tis.. ale cena centralu je tam nejakych 600sk..
tak v pripade ze by bol zly ten prepinac, dalo by sa to nanovo zapojit s tym centralom co budem mat?
k_michal napísal:uz zabudni na central za 600, to ci je nieco vadne sa zisti az ked sa sa vyhodi to co je tam teraz, to bol len taky tip a mozno su len naschval cviknute kabliky prepinaca aby to slapalo s tym dialkovym