... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
gf.no1
Auto: X5 E70
Kraj: Košický

Nedeľa, 23. Marca 2008, 19:45

ja som za moju dal cca.9 000,- ale elektrika sa umna fakt prekopala(ale len koli startovaniu na gombik, vypinania radia po zap alarnu)
ale v zime mi to auto vykuri, v lete vychladi, motor vyhriaty
ked chces aby ti to len hulakalo kup si daco za 3 000 a je to
budes mat zaklad
central
alarm
nepekne dialkove
dialkove ti hulakat nebude len auto
blokovanie startu
asi vsetko co ma napadlo
● BMW X5 E70 sd● Subaru Impreza WRX STI● AlfaRomeo Giulietta●KTM sxf 250● Suzuki LTR450 ex●Mini one ex●Mitsubishi Pajero ex●Toyota RAV4 ex●E61 535d ex ● E39 530d Touring ex● E36 316i Compact ex● Mazda 323 GTR ex

VLADKY242

Nedeľa, 23. Marca 2008, 22:44

xtreme napísal:
a inak ked uz tam central mam, nebolo by zbytocne ho vyhadzovat a kupovat novy? som kukal magicar, to uz nie su minimalne sumy.. tiez sa z toho moc neviem vyznat.. jednocestne, dvojcestne.. nechcem aby mi to prerusovalo chod motora alebo co.. proste len aby to vrieskalo a otvaralo z dialky..

nestaci dokupit alarm?

keby som chcel origo?

a ked kupuje iny, tak ako je to ? ked kupujes central mas aj alarm, alebo naopak?
Stačí iba alarm central zostava v afte. Origo neriešil by som :wink:

gf.no1
Auto: X5 E70
Kraj: Košický

Pondelok, 24. Marca 2008, 08:42

VLADKY242 napísal:
Stačí iba alarm central zostava v afte. Origo neriešil by som :wink:

ta len doplnim...
kazdy jeden alarm ma v sebe uz centralne zam. + ktomu ti treba servomotorceky , ked daco je v aute (serva) preco by si to menil (pokial nie su vzduch- tlak, potlak) naco by si menil funkcnu vec???
● BMW X5 E70 sd● Subaru Impreza WRX STI● AlfaRomeo Giulietta●KTM sxf 250● Suzuki LTR450 ex●Mini one ex●Mitsubishi Pajero ex●Toyota RAV4 ex●E61 535d ex ● E39 530d Touring ex● E36 316i Compact ex● Mazda 323 GTR ex

xtreme
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

Pondelok, 24. Marca 2008, 19:07

gf.no1 napísal:
ta len doplnim...
kazdy jeden alarm ma v sebe uz centralne zam. + ktomu ti treba servomotorceky , ked daco je v aute (serva) preco by si to menil (pokial nie su vzduch- tlak, potlak) naco by si menil funkcnu vec???

no, asi preto lebo mam pochybnosti o funkcnosti tej veci.. zamykanie na 3-4 krat, atd.. a mozno mi prave to vybija bateriu.. no newem..

takze ked kupim len dajaky alarm za cca 3tis bude v tom aj central? alebo tie servomotorceky treba zvlast?
ten stary central ak bude dobry, tak ho predam, ale ja tam chcem novy. radsej vymenim 3/4 veci z toho auta, ale budem si iste ze su dobre..

a aky z tych alarmov za cca 3tisic odporucate?
.

k_michal
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 24. Marca 2008, 19:14

to mas jedno ked to ma byt do 3000. Dokonca sa do toho mozu zmestit aj motorceky :D kedze si casto v BB tak asi toto:
http://www.alarmy-milano.sk/indexo.html
Obrázok
E36-328i coupe-ex

xtreme

Pondelok, 24. Marca 2008, 20:00

vies, mne sa pacia tie aj s imobilizerom, pagerom, dialkovym startom a neviem co.. ale si to nemozem dovolit bo mi casto vybija/lo bateriu.. a leziem do vnutra cez kufor.. potom ako by som startoval? teraz skusam riesenia tohto problemu s vybijanim, musim mysliet predovsetkym na to..

taakze.. dajme tomu z tych milano.. musim teda riesit len jednocestny, vsakze? sa mi paci tato akcia...
AUTOALARM MILANO 838 + CZ TIGER 4 dv.
platí pre typy 838 T a 838 K

AKCIA: 1.990,- Sk

je tam ale cz Tiger 4dv. to znamena ze na kufor nieee? bo teraz mam aj na kufor.. :roll: ci treba dokupit este jeden servomotorcek? a aky? pat vodicovy alebo dvoj vodicovy?

btw.. kde to kupim? len objednat, alebo maju niekde aj predajnu? vezmem si prachy a by som to rovno aj kupil..
Naposledy upravil/-a xtreme v Pondelok, 24. Marca 2008, 20:11, upravené celkom 1 krát.
.

xtreme

Pondelok, 24. Marca 2008, 20:00

a co znamenaju tieto ?:
Mikrovlnný snímač

Mikrovlnný snímač
dvojzónový

Ultrazvuk. snímač

Polohový snímač
.

k_michal

Pondelok, 24. Marca 2008, 20:08

jednocestny znamena ze ty vysielas signal dialkacom do prijmaca autoalarmu, dvojcestny vie prijat info z riadiacky a zobrazit stav / zamknute, odomknute, otvotene dvere atd./ co sa tyka centralu ako si pisol tak ho mas len nevies v akom stave, vsetka sa da skontrolovat a pochybujem ze mororcek v kufry bude pokazeny ak ano novy stoji +- 250sk. tento tyzden budem v bb mozme hodit rec ak mi vyda cas. chlapa z tajova poznam, uz som od neho bral, ceny ma po pi..
Obrázok
E36-328i coupe-ex

k_michal

Pondelok, 24. Marca 2008, 20:12

Prve tri su senzory do kabiny afta na snimanie pohybu v kabine, polohový je na snimanie polohy aby ti neujebali kolesa lepsie povedane aby spustil poplach ked sa nakloni afto.
Obrázok
E36-328i coupe-ex

xtreme

Pondelok, 24. Marca 2008, 20:13

k_michal napísal:
jednocestny znamena ze ty vysielas signal dialkacom do prijmaca autoalarmu, dvojcestny vie prijat info z riadiacky a zobrazit stav / zamknute, odomknute, otvotene dvere atd./ co sa tyka centralu ako si pisol tak ho mas len nevies v akom stave, vsetka sa da skontrolovat a pochybujem ze mororcek v kufry bude pokazeny ak ano novy stoji +- 250sk. tento tyzden budem v bb mozme hodit rec ak mi vyda cas. chlapa z tajova poznam, uz som od neho bral, ceny ma po pi..

vies, ten central ma uz nezabije.. to vychadza nejakych 600sk.. vies, tak radsej dam rovno novy.. stary ak bude dobry dam do skodovky..
a ako s tym centralom? treba teda este jeden motorcek?
kde to ma tu predajnu? by som tam skocil osobne najradsej.. bo v bb som castejsie ako doma..
.

k_michal

Pondelok, 24. Marca 2008, 20:25

Osobne by som ak sa da opravil ten co je v afte ak je origo, vymena za tento
je dosti zdlhava zalezitost a hlane treba vemi presne nystavit tiahla a musia chodit lahko, vsetko zavisi od toho aky je pristup. Predajnu pokial viem nema, traba mu zavolat a dohodnut sa, tovar ma v aute kedze byva v tajove co je kus cesty od mesta. ale ako vravim central co mas v afte treba najprv pozret mozno to neni katastrofa mozno len kablik preseknuty.
Obrázok
E36-328i coupe-ex

xtreme

Pondelok, 24. Marca 2008, 20:29

k_michal napísal:
Osobne by som ak sa da opravil ten co je v afte ak je origo, vymena za tento
je dosti zdlhava zalezitost a hlane treba vemi presne nystavit tiahla a musia chodit lahko, vsetko zavisi od toho aky je pristup. Predajnu pokial viem nema, traba mu zavolat a dohodnut sa, tovar ma v aute kedze byva v tajove co je kus cesty od mesta. ale ako vravim central co mas v afte treba najprv pozret mozno to neni katastrofa mozno len kablik preseknuty.

nie je origo.. ty montujes alarmy a centralne, ked sa tak vyznas? kolik vyjde montaz?
a keby som chcel aj ten polohovy snimac da sa to v pohode napojit?
.

xtreme

Pondelok, 24. Marca 2008, 20:36

vladky.. ak tam nemam origo central podla kluca, co potom tento modul pod sedackou.. vsak ten je na central, nie? a ten nie je origo???
http://www.bmwklub.sk/viewtopic.php?t=2453
.

k_michal

Pondelok, 24. Marca 2008, 20:54

Podla vsetkeho mas origo central len ovladanie mas mechanicke a nie na dialkove. Ano montujem, aj afta aj objekty.
Obrázok
E36-328i coupe-ex

VLADKY242

Pondelok, 24. Marca 2008, 20:56

xtreme napísal:
vladky.. ak tam nemam origo central podla kluca, co potom tento modul pod sedackou.. vsak ten je na central, nie? a ten nie je origo???
http://www.bmwklub.sk/viewtopic.php?t=2453
To je origo ale na kluč.Treba dorobiť alarm a ten v kluči odpojiť a dať von s afta :wink:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 20 neregistrovaných