... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
xtreme napísal:Stačí iba alarm central zostava v afte. Origo neriešil by soma inak ked uz tam central mam, nebolo by zbytocne ho vyhadzovat a kupovat novy? som kukal magicar, to uz nie su minimalne sumy.. tiez sa z toho moc neviem vyznat.. jednocestne, dvojcestne.. nechcem aby mi to prerusovalo chod motora alebo co.. proste len aby to vrieskalo a otvaralo z dialky..
nestaci dokupit alarm?
keby som chcel origo?
a ked kupuje iny, tak ako je to ? ked kupujes central mas aj alarm, alebo naopak?
VLADKY242 napísal:Stačí iba alarm central zostava v afte. Origo neriešil by som
gf.no1 napísal:ta len doplnim...
kazdy jeden alarm ma v sebe uz centralne zam. + ktomu ti treba servomotorceky , ked daco je v aute (serva) preco by si to menil (pokial nie su vzduch- tlak, potlak) naco by si menil funkcnu vec???
k_michal napísal:jednocestny znamena ze ty vysielas signal dialkacom do prijmaca autoalarmu, dvojcestny vie prijat info z riadiacky a zobrazit stav / zamknute, odomknute, otvotene dvere atd./ co sa tyka centralu ako si pisol tak ho mas len nevies v akom stave, vsetka sa da skontrolovat a pochybujem ze mororcek v kufry bude pokazeny ak ano novy stoji +- 250sk. tento tyzden budem v bb mozme hodit rec ak mi vyda cas. chlapa z tajova poznam, uz som od neho bral, ceny ma po pi..
k_michal napísal:Osobne by som ak sa da opravil ten co je v afte ak je origo, vymena za tento
je dosti zdlhava zalezitost a hlane treba vemi presne nystavit tiahla a musia chodit lahko, vsetko zavisi od toho aky je pristup. Predajnu pokial viem nema, traba mu zavolat a dohodnut sa, tovar ma v aute kedze byva v tajove co je kus cesty od mesta. ale ako vravim central co mas v afte treba najprv pozret mozno to neni katastrofa mozno len kablik preseknuty.
xtreme napísal:To je origo ale na kluč.Treba dorobiť alarm a ten v kluči odpojiť a dať von s aftavladky.. ak tam nemam origo central podla kluca, co potom tento modul pod sedackou.. vsak ten je na central, nie? a ten nie je origo???
http://www.bmwklub.sk/viewtopic.php?t=2453