... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
k_michal
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 24. Marca 2008, 21:07

Amen
Obrázok
E36-328i coupe-ex

xtreme
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

Pondelok, 24. Marca 2008, 21:19

VLADKY242 napísal:
To je origo ale na kluč.Treba dorobiť alarm a ten v kluči odpojiť a dať von s afta :wink:

aha.. uz rozumiem.. ale ja to klucom vobec neotvorim.. kde moze byt problem?

taaakze.. ten co mam v kluci, uplne dat von..

a co s tymto cetralom na kluc? treba ho tiez odpojit? nebudu si zavadzat navzajom?

chalani dakujem vam moc.. fakt neviem co by som bez vas robil..
.

VLADKY242

Pondelok, 24. Marca 2008, 21:25

xtreme napísal:
aha.. uz rozumiem.. ale ja to klucom vobec neotvorim.. kde moze byt problem?

taaakze.. ten co mam v kluci, uplne dat von..

a co s tymto cetralom na kluc? treba ho tiez odpojit? nebudu si zavadzat navzajom?

chalani dakujem vam moc.. fakt neviem co by som bez vas robil..
Origo central spojazdniť a dať tam alarm :wink:

xtreme

Pondelok, 24. Marca 2008, 21:29

VLADKY242 napísal:
Origo central spojazdniť a dať tam alarm :wink:

to hej, ale chcem central na DO.. preto sa pytam ci sa nebudu bit.. keby bol aj na dialku aj na kluc..

stacilo by mi keby som otvoril spolujazdcove dvere klucom, viac nie.. to len v pripade vybitia baterie..

tak ten central na kluc mam tiez vyhodit alebo ho tam mozem nechat? nestacilo by len ten modul vybrat? je napajany z poistnej skrinky, nie?
.

VLADKY242

Pondelok, 24. Marca 2008, 21:32

xtreme napísal:
to hej, ale chcem central na DO.. preto sa pytam ci sa nebudu bit.. keby bol aj na dialku aj na kluc..

stacilo by mi keby som otvoril spolujazdcove dvere klucom, viac nie.. to len v pripade vybitia baterie..

tak ten central na kluc mam tiez vyhodit alebo ho tam mozem nechat? nestacilo by len ten modul vybrat? je napajany z poistnej skrinky, nie?
Ten tam nechať a alarm pripojiť na to centralne :wink:

k_michal

Pondelok, 24. Marca 2008, 21:36

Novy alarm ti bude ovladat tvoj povodny central v afte, nema sa co hadat, hadat sa mozes doma s frajerkou :D
Obrázok
E36-328i coupe-ex

xtreme

Pondelok, 24. Marca 2008, 21:40

VLADKY242 napísal:
Ten tam nechať a alarm pripojiť na to centralne :wink:

kks.. uz som z toho uplny blazen.. :oops: :lol: oki, ten tam necham.. alarm pripojim na to centralne.. ale co s novym centralom na dialkove ?

k_michal.. som myslel ze na dialkovy central potrebujes jedny motorceky a na central na kluc druhe.. preto som myslel ze ci sa nebudu bit medzi sebou. s frajerkou sa dost hadam, nechcem este aby vznikla obcianska vojna motorcekov aj v mojom aute.. :lol:
.

VLADKY242

Pondelok, 24. Marca 2008, 21:42

Však alarm iba ovlada centralne zamykanie. Nema centralne .Nebude sa nič biť v afte :lol:

k_michal

Pondelok, 24. Marca 2008, 21:45

na alarme su take kabliky ktore sa pripoja na kabliky tvojho centralneho uzamykania a tym padom ked aktivujes alarm dialkovym ovladacom alarmu sa uzavrie aj central. to znamena ze dalsi central neries ty central mas.
Obrázok
E36-328i coupe-ex

xtreme

Pondelok, 24. Marca 2008, 21:52

k_michal napísal:
na alarme su take kabliky ktore sa pripoja na kabliky tvojho centralneho uzamykania a tym padom ked aktivujes alarm dialkovym ovladacom alarmu sa uzavrie aj central. to znamena ze dalsi central neries ty central mas.

ak tomu rozumiem tak uz teraz tam mam dva centraly.. jeden na kluc a jeden na dialkove , nie?
ci su navzajom nejako prepojene?

radsej sa pytam vas bo som sa pytal toho elektrikara co mi to ma zapajat a ten mi vravel ze vsetko odpoji a len mi tam da novy central aj alarm..

no, to co pises uz chapem.. alarm prepojim s centralom na kluc a tym padom ho budem ovladat z dialkoveho, dobre?

a ten central co tam mam na dialkove? nie je nejako prepojeny s tym na kluc? resp na tie motorceky? alebo na ten modul? bo ked zatvaram tak mi to cuka v tom module..

takze odporucate.. ten central na dialkove prec, napojitt len origo central.. mimochodom.. co tam moze byt odpojene resp. pripojene ked origo nejde ale len ten na DO?
Naposledy upravil/-a xtreme v Pondelok, 24. Marca 2008, 21:55, upravené celkom 1 krát.
.

VLADKY242

Pondelok, 24. Marca 2008, 21:55

xtreme napísal:
ak tomu rozumiem tak uz teraz tam mam dva centraly.. jeden na kluc a jeden na dialkove , nie?
ci su navzajom nejako prepojene?

radsej sa pytam vas bo som sa pytal toho elektrikara co mi to ma zapajat a ten mi vravel ze vsetko odpoji a len mi tam da novy central aj alarm..

no, to co pises uz chapem.. alarm prepojim s centralom na kluc a tym padom ho budem ovladat z dialkoveho, dobre?

a ten central co tam mam na dialkove? nie je nejako prepojeny s tym na kluc? resp na tie motorceky? ten chcem dat prec..
No ano to čo je v kluči daš preč a zapoji novy alarm ktory ovlada to centralne to čo je na kluč :wink:

xtreme

Pondelok, 24. Marca 2008, 21:57

hej.. to by som uz hadam aj pochopil.. len este neviem ako pripojim alarm s tym modulom..

a takto.. teraz inak.. ked sa tam zapajal ten central na DO, co vsetko sa tam mohlo odpojit ked mi nejde ten na kluc?
ten na DO sa predpokladam tiez pripajal na ten origo central, hm?
ako sa pripajal? niekde na ten modul?ten central na DO by mal mat svoju riadiacu jednotku, nie?
.

k_michal

Pondelok, 24. Marca 2008, 21:59

dobre az po posledny riadok,
central to znamena motorceky tam mas iba jedny / v kazdych dverach jeden servomotor/, a to comu ty hovoris dialkovy central je iba dialkove ovladanie centralu ktore ak som dobre pochopil nemfunguje a tym padom pojde von. Motorceky v dverach ti ostanu a pripoji sa novy alarm.
Obrázok
E36-328i coupe-ex

xtreme

Pondelok, 24. Marca 2008, 22:04

k_michal napísal:
dobre az po posledny riadok,
central to znamena motorceky tam mas iba jedny / v kazdych dverach jeden servomotor/, a to comu ty hovoris dialkovy central je iba dialkove ovladanie centralu ktore ak som dobre pochopil nemfunguje a tym padom pojde von. Motorceky v dverach ti ostanu a pripoji sa novy alarm.

no takto, ak by fungoval central na kluc, tak by som normalne klucom od soferovych dveri otvoril vsetky dvere, ano? ale to nejde..
otvorim to len centralom na DO. cize naopak.. iba to funguje.. ako je potom mozne ze dialkovym to otvorim a na kluc nie? ak by tam boli len jedny motorceky? preto som myslel ze su tam dvoje.. alebo jedny ale nie od origo centralu, ale druhe..
.

k_michal

Pondelok, 24. Marca 2008, 22:04

To ze ti nemfunguje central mechanicky na kluc moze byt aj tym ze ten kto tam montoval dielkovy modul to asi odpojil aby muto islo s tym modulom, lepsie povedane nevedel to pripojit tak ako sa to ma.
Obrázok
E36-328i coupe-ex

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 17 neregistrovaných