... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
VLADKY242 napísal:To je origo ale na kluč.Treba dorobiť alarm a ten v kluči odpojiť a dať von s afta
xtreme napísal:Origo central spojazdniť a dať tam alarmaha.. uz rozumiem.. ale ja to klucom vobec neotvorim.. kde moze byt problem?
taaakze.. ten co mam v kluci, uplne dat von..
a co s tymto cetralom na kluc? treba ho tiez odpojit? nebudu si zavadzat navzajom?
chalani dakujem vam moc.. fakt neviem co by som bez vas robil..
VLADKY242 napísal:Origo central spojazdniť a dať tam alarm
xtreme napísal:Ten tam nechať a alarm pripojiť na to centralneto hej, ale chcem central na DO.. preto sa pytam ci sa nebudu bit.. keby bol aj na dialku aj na kluc..
stacilo by mi keby som otvoril spolujazdcove dvere klucom, viac nie.. to len v pripade vybitia baterie..
tak ten central na kluc mam tiez vyhodit alebo ho tam mozem nechat? nestacilo by len ten modul vybrat? je napajany z poistnej skrinky, nie?
VLADKY242 napísal:Ten tam nechať a alarm pripojiť na to centralne
k_michal napísal:na alarme su take kabliky ktore sa pripoja na kabliky tvojho centralneho uzamykania a tym padom ked aktivujes alarm dialkovym ovladacom alarmu sa uzavrie aj central. to znamena ze dalsi central neries ty central mas.
xtreme napísal:No ano to čo je v kluči daš preč a zapoji novy alarm ktory ovlada to centralne to čo je na klučak tomu rozumiem tak uz teraz tam mam dva centraly.. jeden na kluc a jeden na dialkove , nie?
ci su navzajom nejako prepojene?
radsej sa pytam vas bo som sa pytal toho elektrikara co mi to ma zapajat a ten mi vravel ze vsetko odpoji a len mi tam da novy central aj alarm..
no, to co pises uz chapem.. alarm prepojim s centralom na kluc a tym padom ho budem ovladat z dialkoveho, dobre?
a ten central co tam mam na dialkove? nie je nejako prepojeny s tym na kluc? resp na tie motorceky? ten chcem dat prec..
k_michal napísal:dobre az po posledny riadok,
central to znamena motorceky tam mas iba jedny / v kazdych dverach jeden servomotor/, a to comu ty hovoris dialkovy central je iba dialkove ovladanie centralu ktore ak som dobre pochopil nemfunguje a tym padom pojde von. Motorceky v dverach ti ostanu a pripoji sa novy alarm.