... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
luky2208 napísal:tiež som tomu zo začiatku nechcel veryť ale je to tak jednoducho sa to posunie.fungel nová retaz vydržy po prvé pohnutie asi 80 000km potom sa to o minimum posúva asi každých 50 000km to vzdrží asi tak do 250-300 000km potom je to posuvanie fakt už brutalne a nakoniec ta retaz preskočí, auto stratí výkon, da sa naštartovať len velmy tažko a hrozne dymý na volnobeh bielo pry plyne čierno. To čo sa rieši tu bude z velkou pravdepodobnostou opetovne presunutý rozvod.A to čo riešite teraz u vás môže byť s časty vada vstrekovacieho čerpadla+neaka vada z dopravou palyva, a ked píšeš že ste menily retaze môže to byť aj tým. Ja to robým tak že po výmene retazý zakazník nabehá cca1000km a opäť mu to nastavým(reťaz sa poriadne napne a uloží) potom to fak dosť dlho drží.
Olda H napísal:Ahoj, forum by mělo fungovat asi tak jako v tomto případě, bez zbytečných nic neříkajících keců.
Je zřejmé že na jednu závadu je více řešení. Rád se přiučím. Ještě mi vysvětli jak se může během "pár" kilometrů posunout rozvod.
Podle toho jak píšeš, jsi "motorář", teď řešíme závadu že při jízdě na okamžik ztratí výkon (jakoby šlápl na brzdu) a ručička okamžité spotřeby vyskočí asi o třetinu nahoru. Je to obdoba toho co jsi popisoval. Byly měněny komplet nové rozvody. Čím to.