... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
K2 napísal:inak k tym pokutam....60 euro bude klasika..za pasy a podobne...taze myslim ze to islo z dvoch tisic o dve stovky dole....
BlackMW napísal:asi si si nevsimol ale spodna hranica bola 500, takze si myslim ze to islo o 1300 hore..
a pokuty by mali byt fixne od toho aky bol priestupok a nie od buka do buka dvojity meter..
K2 napísal:...TREBA DODRZIAVAT PRAVIDLA CESTNEJ PREMAVKY A NEBUDE MAT NIKTO PROBLEM!!!!!!
K2 napísal:takze pre priklad...nemas pasy zaplatis 2000sk...od 1.2.2009 zaplatis 60 euro...treba pozerat lepsie...samozrejme stale sa bude dat dohodnut s policiou...budu mat moznost ta upozornit ale vacsinou to tak neni...500sk bola spodna hranica...ale to ti ju dali vtedy ked si sa vedel vykecat...minimalne stale tisicka...TREBA DODRZIAVAT PRAVIDLA CESTNEJ PREMAVKY A NEBUDE MAT NIKTO PROBLEM!!!!!!
birki napísal:pasy pokuta v meste jeden clovek -500sk
pokuta na ceste prvej triedy a dialnici 1500 sk
a ktym policajtomraz som siel do bankmatu na pesiu zonu je to 10 metrov za znackou zakaz vjazdu proste prva budova za znackou.
tak tam vbehnem s autom nechcelo sami vypinat motor proste mi toho bolo luto (cas bol asi pol jedenastej v noci), a nechat nastartovane 10 metrov obdalec co ked niekto sadne a ufujazdi :) ..
samozrejme zjavil sa tam ujo policajt pozrie na mna a hovori to bude za 2000sk kukam na neho vytahuje sek. a potom na mna kukne a hovori nechce sa mi vypisovat sek ak zaplatite na mieste mate to za 1500sk. otacam sa spat k bankomatu a vytahujem dalsich 1000sk nech mu to mozem zaplatit . dodatocne kuknem sadzobnik a ten chudak mi nemohol dat vacsiu pokutu ako 1500sk za moj priestupok.. hold. vyjebal somnou :)
l