... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 11
reklamne predmety bmwklub.sk

Pežot

Nedeľa, 18. Januára 2009, 10:33

No šak jasné, ja len, že som si to všimol :lol: :lol: :lol:

Mali by tam ešte doplniť, že v obci iba 50 :lol: :lol: :lol:

Aj tak ja nikoho ťahať nebudem, resp. nepotiahnem :oops:

Užívateľov profilový obrázok
matus22
Auto: e46 330D touring
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 18. Januára 2009, 16:22

ja len to k tym vestam...je to riadna blbost ze nesmu byt zelene vesty pretoze vesty co ma policia su jasne oznacene napisom policia tak neviem co riesia
BMW E46 330d r.v. 01 M57 touring pribehy-nasich-aut/drl-a-diagnostika-t70065.html
ex: BMW E36 318ti r.v. 96 M44 compact pribehy-nasich-aut/predane-koniec-pribehu-t10136.html

Pežot

Nedeľa, 18. Januára 2009, 16:55

matus22 napísal:
ja len to k tym vestam...je to riadna blbost ze nesmu byt zelene vesty pretoze vesty co ma policia su jasne oznacene napisom policia tak neviem co riesia

Len ten nápis nieje reflexný takže v prvom momente vyzerá civil a policajt rovnako :wink:

Mne je to jedno, ja mám oranžovú :lol: :lol: :lol:

jani
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 18. Januára 2009, 18:08

policajny stat!nevedia v parlamente co robit od nudy tak vymyslaju same blbosti...a sebe si imunitu nezrusia,pokuty take ako by sme boli "spicka vyspelosti EU" :evil: skoda reci neviem co s tym chcu dosiahnut...

barabas
Autor témy
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 18. Januára 2009, 19:12

jani napísal:
policajny stat!nevedia v parlamente co robit od nudy tak vymyslaju same blbosti...a sebe si imunitu nezrusia,pokuty take ako by sme boli "spicka vyspelosti EU" :evil: skoda reci neviem co s tym chcu dosiahnut...

toto patrilo priamo k teme, alebo k dakemu prispevku?

Pežot

Nedeľa, 18. Januára 2009, 19:17

Pozeráte TV MARKÍZA?? Je tam buzerácia od pz :lol: :lol: :lol:

Jak striehnu šade ... :roll:

K2
Auto: e36 328iA coupe
Kraj: Košický

bmw

Nedeľa, 18. Januára 2009, 20:24

Inak pozeral som ten prispevok na markize...a jednoznacne hovorim..skurvene pojebane kurwy novinarske...toto je ich robota kontrolovat policiu???naco vodici chodia na cervenu ??? riskuju havariuu??? toto chcetee???inak k tym pokutam....60 euro bude klasika..za pasy a podobne...taze myslim ze to islo z dvoch tisic o dve stovky dole....pokuty sa zvysili pre extremistov....cize tam kde je 50 km/h a ty pojdes 130 km/h ta sa necuduj ze dostanes 2000 euro pokutu...alebo za alkohol(alkohol za volantom by som bral auto vodicovi a rodnny list!) sa zvysilo....svieti sa cely rok..konecne im zaplo v tej hlave....50 km/h v obci je dost smutne hlavne tu na vychode niesu az take zapchy a toto skor bude vadit...

Inak k tym policajtom...oni si plnia svoje povinnosti ...tak ako mechanik musi opravit dobre auto...a ked ho dobre neopravi ta je co k***t...tak isto policajt ma urcene ze za nejake obdobie musi tolko a tolko udelit pokut podobne...a aj v policajnom zbore sa najdu dilina ktore vam zneprijemnia zivot...kazdy clovek je iny... :P
Jazda v BMW je lepšia ako sex:)

Nesnívam svoj život, žijem svoj sen!!!

Nie som povinný byť taký, aký by som podľa ostatných mal byť.Je to ich omyl, nie moje zlyhanie.(R.P. Feynman)

Pežot

Nedeľa, 18. Januára 2009, 20:26

K2 ty to tam nepoznáš, jediné čo tam môže križovať na tej križovatke je električka ... nič iné :roll: :roll: :roll:

Tam stávajú často a aj na dosť nezmyselných miestach, kde im ide len a len o peniaze :roll: :roll: :roll:

barabas
Autor témy
Kraj: Žilinský

e

Nedeľa, 18. Januára 2009, 23:36

chalani, toto rieste v chate, nie tu, dik
premazane

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38
Kraj: Bratislavský

Re: bmw

Pondelok, 19. Januára 2009, 09:21

K2 napísal:
inak k tym pokutam....60 euro bude klasika..za pasy a podobne...taze myslim ze to islo z dvoch tisic o dve stovky dole....

asi si si nevsimol ale spodna hranica bola 500, takze si myslim ze to islo o 1300 hore..
a pokuty by mali byt fixne od toho aky bol priestupok a nie od buka do buka dvojity meter..
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

K2
Auto: e36 328iA coupe
Kraj: Košický

Pondelok, 19. Januára 2009, 10:07

BlackMW napísal:
asi si si nevsimol ale spodna hranica bola 500, takze si myslim ze to islo o 1300 hore..
a pokuty by mali byt fixne od toho aky bol priestupok a nie od buka do buka dvojity meter..

takze pre priklad...nemas pasy zaplatis 2000sk...od 1.2.2009 zaplatis 60 euro...treba pozerat lepsie...samozrejme stale sa bude dat dohodnut s policiou...budu mat moznost ta upozornit ale vacsinou to tak neni...500sk bola spodna hranica...ale to ti ju dali vtedy ked si sa vedel vykecat...minimalne stale tisicka...TREBA DODRZIAVAT PRAVIDLA CESTNEJ PREMAVKY A NEBUDE MAT NIKTO PROBLEM!!!!!! :P
Jazda v BMW je lepšia ako sex:)

Nesnívam svoj život, žijem svoj sen!!!

Nie som povinný byť taký, aký by som podľa ostatných mal byť.Je to ich omyl, nie moje zlyhanie.(R.P. Feynman)

pepo286

Pondelok, 19. Januára 2009, 10:19

K2 napísal:
...TREBA DODRZIAVAT PRAVIDLA CESTNEJ PREMAVKY A NEBUDE MAT NIKTO PROBLEM!!!!!! :P

problem bude mat statny rozpocet (cize MY vsetci) .. kedze s peniazmi za pokuty sa v dost velkej miere dopredu pocita ;)
E46 320D Touring 100kW (2001)

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38

Pondelok, 19. Januára 2009, 11:46

K2 napísal:
takze pre priklad...nemas pasy zaplatis 2000sk...od 1.2.2009 zaplatis 60 euro...treba pozerat lepsie...samozrejme stale sa bude dat dohodnut s policiou...budu mat moznost ta upozornit ale vacsinou to tak neni...500sk bola spodna hranica...ale to ti ju dali vtedy ked si sa vedel vykecat...minimalne stale tisicka...TREBA DODRZIAVAT PRAVIDLA CESTNEJ PREMAVKY A NEBUDE MAT NIKTO PROBLEM!!!!!! :P

tipujem ze si s bmw este vela nenajazdil, dodrziavanie pravidiel ti nepomoze,
statny rozpocet treba naplnit a co myslis kto ho skor naplni, ujo vo fobii alebo picoplasnik na bmw ?
co myslis komu pozeraju vzdy rozmer pneumatik ked ho zastavia ?
moja statistika hovori ze ked si presvedceny ze mas vsetko v poriadku, ze si isiel podla predpisov
a zastvia ta, s 30% pravdepodobnostou dostanes za nieco pokutu..

nepocul som zeby niekto dostal dvojku za pasy.. za pasy bolo vzdy 500..
vacsinou som dostal liter za zodrate pneumatiky ale nebolo to tak casto..
minimum sa zvysilo 3.6 nasobne a to je fakt..
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

birki
Auto: 540iA touring

Pondelok, 19. Januára 2009, 12:39

pasy pokuta v meste jeden clovek -500sk
pokuta na ceste prvej triedy a dialnici 1500 sk
a ktym policajtom :D raz som siel do bankmatu na pesiu zonu je to 10 metrov za znackou zakaz vjazdu proste prva budova za znackou.

tak tam vbehnem s autom nechcelo sami vypinat motor proste mi toho bolo luto (cas bol asi pol jedenastej v noci), a nechat nastartovane 10 metrov obdalec co ked niekto sadne a ufujazdi :) ..

samozrejme zjavil sa tam ujo policajt pozrie na mna a hovori to bude za 2000sk kukam na neho vytahuje sek. a potom na mna kukne a hovori nechce sa mi vypisovat sek ak zaplatite na mieste mate to za 1500sk. otacam sa spat k bankomatu a vytahujem dalsich 1000sk nech mu to mozem zaplatit . dodatocne kuknem sadzobnik a ten chudak mi nemohol dat vacsiu pokutu ako 1500sk za moj priestupok.. hold. vyjebal somnou :)

l
www.mojnemec.sk
co das to dostanes
Vymenim sekundove lepidlo za 3oj sekundove lepidlo , zn: nestiham lepit

armando
Auto: E39 528i

Pondelok, 19. Januára 2009, 15:00

birki napísal:
pasy pokuta v meste jeden clovek -500sk
pokuta na ceste prvej triedy a dialnici 1500 sk
a ktym policajtom :D raz som siel do bankmatu na pesiu zonu je to 10 metrov za znackou zakaz vjazdu proste prva budova za znackou.

tak tam vbehnem s autom nechcelo sami vypinat motor proste mi toho bolo luto (cas bol asi pol jedenastej v noci), a nechat nastartovane 10 metrov obdalec co ked niekto sadne a ufujazdi :) ..

samozrejme zjavil sa tam ujo policajt pozrie na mna a hovori to bude za 2000sk kukam na neho vytahuje sek. a potom na mna kukne a hovori nechce sa mi vypisovat sek ak zaplatite na mieste mate to za 1500sk. otacam sa spat k bankomatu a vytahujem dalsich 1000sk nech mu to mozem zaplatit . dodatocne kuknem sadzobnik a ten chudak mi nemohol dat vacsiu pokutu ako 1500sk za moj priestupok.. hold. vyjebal somnou :)

l

sadzobnik pokut fungoval ako forma informacneho charakteru 8) , nikdy nie na principe, kde zaco kolko mozes dostat :wink: , co znamena, ze policajt by sa mal riadit zvacsa sadzobnikom, ale nikde nema zakazane ti dat plnu palku 2.000,-Sk.
BMW 528i 193 PS automat
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 11

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 235 neregistrovaných