... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Bolgi napísal:- ak prednosť na kruhovej križovatke neupravujú značky, prednosť má vodič, ktorý do kruhovej križovatky vchádza,
to ma chapat tak ze ked tam nebude ziadna znacka a ja budem v kruhaci a niekto tam bude chciet vojst, tak mam zastavit celu premavku kruhacu aby predomnou niekto mohol vojst ??? Sory to je nejaka tupost ne? takto ako to bolo doteraz to malo vacsi vyznam, ze mal prednost ten kto je vnutri... lebo ked vsetci sa budu cpat do kruhacu, na co budu mat podla zakona pravo, tak tam bude dobry zmatok a mozno sa niekedy aj stane ze sa tam vsetci nezmestia
eko.fresh napísal:Ked opustam kruhac tak je pekne dat smerovku bo inac tam auto ktore sa chce vstupit do kruhaca stoji bo ti chce dat prednost.
pepo286 napísal:najlepsi kruhac co som videl bol v ZA za Rondel-om .. ako sa ide na to sidlisko nove (Horka ci jak sa vola) .. z toho som bol fakt v <i> jak som ho videl .. kolo ma .. 3 metre v priemere ? .. Zilincania asi vedia o com hovorim :)
pepo286 napísal:najlepsi kruhac co som videl bol v ZA za Rondel-om .. ako sa ide na to sidlisko nove (Horka ci jak sa vola) .. z toho som bol fakt v <i> jak som ho videl .. kolo ma .. 3 metre v priemere ? .. Zilincania asi vedia o com hovorim :)
barabas napísal:ale ako to pomaha tym co idu z bocnych, by si sa divil...
Pimp napísal:takze vlastne za vsetko co clovek nezaplati na mieste beru vodicak a evidencne cisla? to je ake svinstvo? auto potom ostane napr. na dialnici bez EC ale ostat stat tam nesmie lebo auto ktore stoji musi mat EC?!?!
pepo286 napísal:to co za capinu vymysleli ?
ice.blade napísal:inak z tymi kruhacmi kde nieje dopravne znacenie je riadna haluz... naco ich potom robili ked musim davat prednost z prava pri prechode na kruhaci? zoberme si situaciu kde su 3 cesty z ktorych sa chcu ludia dostat do jendej. pripadne aj inam... tak stoja 3 rady aut ale najskor prejdu ti ktori stoja po lavej strane od tejto cesty kam sa vsetci hrnu... a potom po ich lavici a tak dalejtakto sa mi moze stat ze na pol hodinu uviaznem na kruhaci lebo chcem zabocit o odbocku vlavo ale musim pustit vsetkych co sa mi na kruhac tlacia
zda sa to chore len mne? to tam radsej mohli nechat obyc krizovatku
xtreme napísal:-
hm.. to si teraz mame vsetci zase kupit oranzove, hej? na rok zase vymyslia ze tie oranzove si myslia s hasicmi alebo so zachranarskymi vestami na rafting, aby sme si kupili ruzove.. boa nech uz sa konecne spamataju za co hlasuju.. tak bud alebo..