... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11
obchodna sekcia

svisto

Piatok, 16. Januára 2009, 14:23

Bolgi napísal:
- ak prednosť na kruhovej križovatke neupravujú značky, prednosť má vodič, ktorý do kruhovej križovatky vchádza,

to ma chapat tak ze ked tam nebude ziadna znacka a ja budem v kruhaci a niekto tam bude chciet vojst, tak mam zastavit celu premavku kruhacu aby predomnou niekto mohol vojst ??? Sory to je nejaka tupost ne? takto ako to bolo doteraz to malo vacsi vyznam, ze mal prednost ten kto je vnutri... lebo ked vsetci sa budu cpat do kruhacu, na co budu mat podla zakona pravo, tak tam bude dobry zmatok a mozno sa niekedy aj stane ze sa tam vsetci nezmestia :lol:

To bolo aj doteraz => prednosť má auto idúce z prava, pokial nieje križovatka vybavená značkami.
Zatial len "bembe" fanúšik

Užívateľov profilový obrázok
patres
Auto: qupé
Kraj: Bratislavský

Piatok, 16. Januára 2009, 14:30

heh......to ano.....idem studovat :lol: :lol: :lol: :lol:

Ederon

Piatok, 16. Januára 2009, 14:30

eko.fresh napísal:
Ked opustam kruhac tak je pekne dat smerovku bo inac tam auto ktore sa chce vstupit do kruhaca stoji bo ti chce dat prednost.

Nielenze je to pekne, ale kedze menis smer jazdy (opustas kruhac, kde je tvojim smerom jazdy kruzenie), podla standardnych predpisov smerovku dat mas.

pepo286

Piatok, 16. Januára 2009, 14:41

najlepsi kruhac co som videl bol v ZA za Rondel-om .. ako sa ide na to sidlisko nove (Horka ci jak sa vola) .. z toho som bol fakt v <i> jak som ho videl .. kolo ma .. 3 metre v priemere ? .. Zilincania asi vedia o com hovorim :)
E46 320D Touring 100kW (2001)

barabas
Autor témy
Kraj: Žilinský

Piatok, 16. Januára 2009, 14:46

pepo286 napísal:
najlepsi kruhac co som videl bol v ZA za Rondel-om .. ako sa ide na to sidlisko nove (Horka ci jak sa vola) .. z toho som bol fakt v <i> jak som ho videl .. kolo ma .. 3 metre v priemere ? .. Zilincania asi vedia o com hovorim :)

ale ako to pomaha tym co idu z bocnych, by si sa divil...

lupo

Piatok, 16. Januára 2009, 14:47

pepo286 napísal:

to je hranac, nie kruhac :) vyjebany system, takto uz nestojime v zapchach len na rondli, ale aj o kusok nizsie :)
955 CT-S

pepo286

Piatok, 16. Januára 2009, 14:50

barabas napísal:
ale ako to pomaha tym co idu z bocnych, by si sa divil...

to ti verim .. isiel som tadial asi pred 1,5 rokom .. ked tam bola este klasicka krizovatka .. a vychadzal som prave z bocnej .. bolo to o drzku bo som siel dolava, takze este aj protiiducim z vedlajsej som daval prednost ..
len ma pobavil ten chaos so smerovkami co tam je teraz .. bo to tam bolo jak na vianocnom stromceku kazdy blikal lava, prava, lava, prava ... no proste chaos :)
BTW .. nestavaju sa tam casto nehody a tukacky?
E46 320D Touring 100kW (2001)

Pimp

Piatok, 16. Januára 2009, 15:43

takze vlastne za vsetko co clovek nezaplati na mieste beru vodicak a evidencne cisla? to je ake svinstvo? auto potom ostane napr. na dialnici bez EC ale ostat stat tam nesmie lebo auto ktore stoji musi mat EC?!?!
01/08: BMW E46 330 Ci Cabrio -> na predaj! predaj-auta-bmw/bmw-330cic-cabrio-m-doplnky-11-999-new-stk-new-brzdy-t18720.html

BMW E91 320d touring, 05/07 - 02/08
BMW E39 528i Sedan (2006-2007)
Volvo 480 2.0 Coupé (2004-2006)

ice.blade

Piatok, 16. Januára 2009, 16:13

Pimp napísal:
takze vlastne za vsetko co clovek nezaplati na mieste beru vodicak a evidencne cisla? to je ake svinstvo? auto potom ostane napr. na dialnici bez EC ale ostat stat tam nesmie lebo auto ktore stoji musi mat EC?!?!

mozno dostanes potvrdenie o zadrzani ECV nieco ako napr pri kradezi ECV a na tom by si teoreticky mohol jazdit

inak z tymi kruhacmi kde nieje dopravne znacenie je riadna haluz... naco ich potom robili ked musim davat prednost z prava pri prechode na kruhaci? zoberme si situaciu kde su 3 cesty z ktorych sa chcu ludia dostat do jendej. pripadne aj inam... tak stoja 3 rady aut ale najskor prejdu ti ktori stoja po lavej strane od tejto cesty kam sa vsetci hrnu... a potom po ich lavici a tak dalej :D takto sa mi moze stat ze na pol hodinu uviaznem na kruhaci lebo chcem zabocit o odbocku vlavo ale musim pustit vsetkych co sa mi na kruhac tlacia :D zda sa to chore len mne? to tam radsej mohli nechat obyc krizovatku

Max
Kraj: Nitriansky

Re: zmena zakonov od 1.2.2009

Piatok, 16. Januára 2009, 18:32

pepo286 napísal:
to co za capinu vymysleli ?

Nuz veru je to presne prednost pravej ruky-----

Hyri

Piatok, 16. Januára 2009, 19:05

ako je to z tymi antiradarmi ? co je povazovane za antieradar ?
detektor alebo rusicka ?
kokoti.
ajtak mam pici .
Bmw E39 530D ///Jebat Paket
Ex Bmw E39 540iAG ///Mrdka paket
Ex Bmw E39 530D ///M Paket
Ex Bmw E36 325i Nic paket drift king :D

alfi666

Piatok, 16. Januára 2009, 19:47

ice.blade napísal:
inak z tymi kruhacmi kde nieje dopravne znacenie je riadna haluz... naco ich potom robili ked musim davat prednost z prava pri prechode na kruhaci? zoberme si situaciu kde su 3 cesty z ktorych sa chcu ludia dostat do jendej. pripadne aj inam... tak stoja 3 rady aut ale najskor prejdu ti ktori stoja po lavej strane od tejto cesty kam sa vsetci hrnu... a potom po ich lavici a tak dalej :D takto sa mi moze stat ze na pol hodinu uviaznem na kruhaci lebo chcem zabocit o odbocku vlavo ale musim pustit vsetkych co sa mi na kruhac tlacia :D zda sa to chore len mne? to tam radsej mohli nechat obyc krizovatku

Ono sa to aj berie ako obycajna krizovatka... kedze nieje oznacena, tak plati pravidlo pravej ruky.... ale ako uz niekto spominal, na SK takyto kruhac snad ani neni ;)
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

xtreme
Auto: felda, stilo

Piatok, 16. Januára 2009, 20:56

- reflexné vesty nemôžu byť zelené (zámena s PZ)

hm.. to si teraz mame vsetci zase kupit oranzove, hej? na rok zase vymyslia ze tie oranzove si myslia s hasicmi alebo so zachranarskymi vestami na rafting, aby sme si kupili ruzove.. boa nech uz sa konecne spamataju za co hlasuju.. tak bud alebo..
.

dethXtreme
Auto: e36 323i
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 16. Januára 2009, 22:24

xtreme napísal:
-

hm.. to si teraz mame vsetci zase kupit oranzove, hej? na rok zase vymyslia ze tie oranzove si myslia s hasicmi alebo so zachranarskymi vestami na rafting, aby sme si kupili ruzove.. boa nech uz sa konecne spamataju za co hlasuju.. tak bud alebo..

:D :D :D vesty na rafting...tak toto je uz aky zajeb neskutocny..asi 10 minut som sa ujebaval!100 bodov! :D :D :D
e36 318i saloon "škaredé káčatko" :)
e36 323i touring "obláčik"

http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/e36-318i-pribeh-skaredeho-kacatka-nove-foto-t28693.html

barabas
Autor témy

Piatok, 16. Januára 2009, 23:44

Hyri napísal:
ako je to z tymi antiradarmi ? co je povazovane za antieradar ?
detektor alebo rusicka ?
kokoti.
ajtak mam pici .

ja som pozeral cely ten zakon, ale nikde o lokatoroch, detektoroch a spol ani slovo, mozno to je v telekomuunikacnom? ci to plati len na rusicky...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 225 neregistrovaných