... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
barabas napísal:ja som pozeral cely ten zakon, ale nikde o lokatoroch, detektoroch a spol ani slovo, mozno to je v telekomuunikacnom? ci to plati len na rusicky...
alfi666 napísal:Myslim, ze "antiradary" alias radarove detektory ako ich my pozname budu nadalej povolene
V telekomunikacnom je, ze nemozes VYSIELAT... prijimac, alias radio, alias radarovy detektor ti nemaju ako zakazat :)... a hlavne.. ked si to dobre zabudujes do auta, ani to nemaju ako odhalit
Cize Valentine One lives4ever
snoo napísal:jedno by ma zaujimalo velmi, ked sa policia skryje aby ,,kontrolovala bezpecnost,, radar a pod, nieje to narusanie sukromia ? vsade vo svete som sa stretol s tym, ze ked je radar, daju dost velke upozornenie, ze POZOR radar, len u nas na svk je to jak u kokotov prijebanych kde sa skryvaju za krik, zastavku a neviem co mozne jak uchylaci dpc..
fioro napísal:uz sa to tu preberalo a je to hned v uvode.....
DRUHÁ ČASŤ
PRAVIDLÁ CESTNEJ PREMÁVKY
PRVÁ HLAVA
ZÁKLADNÉ POVINNOSTI
barabas napísal:este ak najdes ci je zakaz mat rozsvietene vzajomne smerovky(usa) a svetla, smerovky chcem este poriesit, len zatial mi to nedokazali ani v bmw:( tak zistujem dalej...
Pežot napísal:Ale myslel som v obci ... je tam písané, že v obci 50 ale pri ťahaní vozidla najviac 60, tzn. že v obci na lane môžeme ísť 60![]()
![]()