... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
jararak napísal:dnes rano na D2 som stretol dost hrubu sortu pirata - <-> modus, dedo v lavom (cely cas, ci bolo v pravom nieco alebo nie) necelych 130 tacho, dobehol som ho a on nic, prvy kamion, miesto na ulozenie futbaloveho stadiona, dalsi kamion, po 3. som si zapol xenony, ze mozno nevidi tie DRL, stale nic, tak som mu par krat blikol, nato supa na brzdu na 120, si vravim to je statny hajzel, nakoniec sa asi po 5km takejto jazdy uhol a uz to mal nacvicene hned ruka na celo aby som ho nevidel ked som ho obiehal, si myslel, ze je pstros kokot. toto je urcite jeden z ficovolicov, bolsevnik jeden.
jkk napísal:obrazky som volil taktne a s citom na charakter a povahu skutkovej podstaty trestneho cinu ohovarania na miestach verejnych so zretelom na ctiutrzenie nevynimajuc niekolko paragrafov dotykajuc sa protizakonosti poukazat ze je niekto K0K0T. cize pokial sa niekto na danych obrazkoch nasiel je to vec osobneho pohladu a bozej vole AMEN...
asfethan napísal:boha co za cervenu k*kotinu tam lezi na ceste
EBOLA napísal:Boha, ja uz asi viem co bolo to cervene na ceste
sineDko napísal:nechces kabrio? pomohlo by ti to dost
kathyka napísal:...ďalej su tam nové pružiny a zníženie o 40mm v predu aj vzadu...
lukass37 napísal:keby bol bezni mesacni plat 1000e jak pises tak by e39 vyhodil do srotu a zobral novu 5-ku podla mnaneviem kde si k tomu platu prisiel ale stale sme na slovensku
ROKI49 napísal:ja chcem zo zabehu online report, minuta po minute, jak to robia napr. na sme.sk ked jebne lietadlo.....
cptObvious napísal:akoze vybava nic moc? vsak ma vsetko, co spravna kara s dusou ma mat.
Siroke kola ANO
Brikety na oknach ANO
Vypadane pixely ANO
Talian bez vyhrievania sedaciek ANO
4x meneny majitel za 4 roky, co je na slovensku ANO
to bude kara jak vino!
M3 lover napísal:Presne tak, je pekne vidno že to nie je žiadny bezdušák pretože:
Eko kožka v interiéry: NIE
PET prístrojovka: NIE
Motor dimenzovaný na 100 tisíc km: NIE
Dodatočný zvuk motora z reprákov podľa voľby: NIE
Takže to bude predsa dobrý kauf
ROKI49 napísal:Nejake kamosky vystudovali psychologiu, ak by si sa rozhodol pre pomoc, dam ti kontakt.....![]()
banned napísal:Podla mna, ta cena je dost... To uz radsej si priplatim 3000e a kupim iSo...
banned napísal:@bnykolass - vedel by si ujebat aj passat B7? Kamarat zhana cely predok, no vselijak to ratal, lepsie by mu vysla, ked zobere celu lopatu, bo to ma potlacene az po stlpik. Ked tak PM, seriozne sa dohodneme. Dik.
miso_525d napísal:Vo Zvolene sú semafory?! Čo ti jebe, to sú mi aké novinky... Ešte mi povedz, ze vo Zvolene aj ženy chodia do školy a odpadnem!![]()