... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
ViktorDDD napísal:keď je niekto tupý kokot že si nezapne pás to je jeho vec, ale keď pri vážnej havárii vyletí a rozmetá sa na 5kusov tak to je potom už problém záchranárov ktorý ho musia hľadať v meter vysokej burine, takže prosím vás, neznepríjemňujte život iným
msakac33
MensahServise
krindapinda
SmellyEggs
baned (kopia nie nas original)
bmwsellfucker
bmwklubhater
moderátor fóra
msakac33 (druhy profil)
doggBB
Ibuprofen
majo1983
NakedEngine
EBOLA napísal:neexistuje ina moznost? to v tej podlahe je preboha co, ze tam nemohli spravit aspon daky priestor
bojler v kufri mi pride ako strasna hovadina.
Fuxxo napísal:v tej podlahe je baterka v polovici a najskor tam bude diferakja neviem, proste sa to tam neda dat, a neviem aky pomer, ale dost velke percento novych bavorakov kedze vsetky jazdia na runflatoch nemaju rezervu a ani priestor v podlahe.. neviem, nepochopitelny krok, ale bohuzial..
sineDko napísal:Stare maju dusu, len co ked dusu vyhodis a das tam nadrz
FRONT AUDI STYLE LED LIGHTS AND INDICATORS PLUS KNIGHT RIDER LED STRIPE WITH REMOTE CONTROLLER.
Vrutkovia napísal:Este raz zopakujem kup si Skodovku a zavri sa s nou do garaze. Tento klub je pre slusnych uzivatelov a soferov BMW a nie zamindrakovanych ludi. Ak takto vsetkych castujes tak potom si lepsie straz svoje auto. Su pripady ked je niekto velmi zli ako Ty a ... Mas rasisticky mierene poznamky. Na to sa da liecit. Ale nie na forach a kluboch ale psychiatricke nemocnice kde takychto zatvaraju od normalnych slusnych ludi. A kolko si mal nehod alebo zabil ludi pri autonehode ked si takyto arogantny na fore urcite aj velmi trpezlivo soferujes. Straz si tachometer ak nemas kamaratov u policie, ci Ty si policajt a jazdis ako TI jazyk jazdi. Vies co stan sa komentator footbalovych zapasov a vstup do klubu chuliganov. Tvoj profil tomu nasvedcuje. Takze vela statnych kilometrov v tom tvojom vysnivanom BMW.
A teraz pre ostatnych tolerantnych a slusnych BMW uzivatelov: Velmi Vam fandim a BMW su najlepsie akurat mate medzi sebou dost "silnych" hlavne jazykovo ludi. Good Luck. BMW power! Koncim s Vami ale nie dobrovolne.
PS: Mam stastie ze zijem medzi tolerantnymi a normalnymi ludmi, takze mna nerozhadze nejaky komentator. Nezasluzi si BMW, nech jazdi v Skodovke.
kuk napísal:No myslim, ze by ste mali skoncit, poznam tohto chlapika, v USA vlasni dve firmy na BMW a vazne uz je toho dost....uz ste si povedali co ste chceli.....no chudak nie je.......to BMW aj ked je to E39 je perfektne vnutri porobene , osobne som ho videl ,vsetko to robil on sam....jeho zena je byvaly clen synthpop skupiny Black Horse a pozna sa s takymi ludmi ako ako je Monte Rosa, SAD A SU TO VELMI SLUSNY LUDIA osobne sa stretli s Depeche Mode ...to neznamena, ze ked na parkovisku uvidim chlapika co ma stare BMW veterana zacnem sa vyvysovat , nad nim.....ze ty si nic a ja niekto.....chlapci stacilo....kazdopadne tento chlapik ma rad
BMW .......stacilo myslim......
kuk napísal:Chlapci dufam, ze ste skoncili raz a navzdy....som jeho firemny pravnik....takze chovajte sa slusne....porusujete pravidla , hrubo ho osocujete...on s tadeto odisiel a nema na vasu adresu ziadne komentare.....takze to ukoncite ....
Naughty napísal:... E36 318is coupe to nieje auto ale hračka na drifty ktorá ma nikdy neomrzí :)
EBOLA napísal:...ja som sa vykaslal na 2 vysoke skoly a nelutujem to...
EBOLA napísal:..zastaraly sistem vzdelavania..
M3 lover napísal:Vidieť.
futy napísal:keď dlho stojí, tak stvrdne a nefunguje.
j.matrix napísal:
do zlateho fondu![]()
podla mňa ale keď dlho stoji a stvrdne tak funguje, opytaj sa doma
PetoK napísal:To je obrazok sna slovenskeho kupca bez penazi...
tomikadze napísal:Suhlas... samozrejme.trysky a turbo su spotrebak asi ako.napravy
MateX3 napísal:Môžem napísať, že o auto bolo od roku 2004 veľmi dobre postarané.
EBOLA napísal:im je to u prdele. policajt pozrie ci je volant tam kde ma byt a daka rucna, tlacidla alebo tocenie motora do opacnej strany ho nezaujima. v teme prerabky RHD->LHD je pisane, ze ak to prihlasite na CZ/DE/PL tabule a nasledne prerobite, tak by nemal byt problem prihlasit tu.