... všetko o BMW ...
tvaroh napísal:chlapci ja neriesim vobec ze led ci sa vypalia nevypalia mne islo o dizajn a o to ze led je novsia technologia
a napr v E92 LCI som mal komplet led svetla smerovky a mal som prejst na 435i kde su smerovky vpredu aj vzadu hnusna ziarovka oranzova a brzdove tiez?
cptObvious napísal:... pretoze mne celkovo SUV nie su po chuti, ani keby mali neviem co pod kapotou. Uz som z toho vyrastol. Kombik f10, alebo audi a6 ti ponukne lepsiu sluzbu ako porovnatelne suv ...
ROKI49 napísal:Toto vyzdvihovanie q7 z pohladu, ze asi je fakt dobra ked je na trhu tak dlho mi uz robi teplotu. Je tu tak dlho hlavne preto, ze s novou generaciou boli komplikacie, mala byt uz davno v predaji. Je jasne, ze stale robia staru, co ju mali prestat robit a mat dieru v segmente? To Mpowerove vysvetlenie, ze setrili naklady na vyvoj ani nekomentujem, vsevedko vie vsetko najlepsie a pritom len trieska kokotiny po celom fore
//MPower napísal:Ja vnim SUV tak isto , nema problem z nejakym blatom kde 5er ostane stat, pripadne z vysokym obrubnikom niekde neni problem ho prejst ako je to v meste caste, alebo sa neboji ze ojebe naraznik on ako ja![]()
Tak si daj obklad nech sa ti neprehreje hlavicka lebo kokotini triekas po celom fore sám aj z kamaratom banedomAke komplikacie boli pri vyvoji novej Q7? to som zvedavi co jebnes , daj nech sa posmejem lebo ja mam vlastne zdroje.
cptObvious napísal:
mpower nic proti, ale obklad si daj ty. Komplikacie boli a boli velke. To auto malo byt predstavene uz davno a je verejne zname , ze premieru odlozili kvoli ich neschopnosti. A nie raz. Toto je z clanku zo zaciatku roku 2014:
"Audi’s new head of R&D Ulrich Hackenberg is leaving no stone unturned, according to Focus. The German publication reports that the next generation of the A4 will be delayed until the summer of 2015 and that the next Q7 is being delayed again for sub-standard styling."
zatial si na smiech ty
co sa tyka blata, xdrive je rovnaky ci uz ides na X5 alebo F30. A do terenu nie je ani jedna ani druha. Xdrive rady limuzin su takisto dvihnute oproti serii, obrubniky im problemy nerobia. Na jednej jazdim. Polnu cestu, 20 cm sneh na certovici pocas 3. stupna kalamity zvladlo lavou zadnou. K tomu obludarium Q7 naozaj nepotrebujes.
Co sa bezpecnosti tyka, dovolim si polemizovat. Vyssie tazisko, horsia ovladatelnost a pri crashi radsej budem sediet v novej F30, ako v aute konstrukcne starom 10 rokov, ktore zlyhalo v crash testoch ziskat plny pocet uz v starom ratingu nieto este v novom. US ju pre istotu v novych testoch ani neriesili
//MPower napísal:a ake boli komplikacie? lebo ja viem konkretne! zatial mam pocit ze vy neviete nic len z bulvaru... A garantujem ti ze komplikacie z samotnym autom to neboli! a to mi mozes verit.
A hadam nejdes pre boha porovnavat xdrive na 3er a X5.. Chcel by som ta vidiet na 3er ako by si tuto jazdil ako tato X6Alebo sa dokazal brodit v sehu alebo polmetrovej vode ako X5.... Asi tazko ze? Tak ze je kurva rozidel ci mas vysoku tazku X5 alebo 3er z Xd... Rozhodne sa mi bude jazdit v tejto betonov dzungli lepsie z X5 ako z 3er xd uz len to ze pri tej 3er musi clovek pribrzdit do strmeho najazdu aby neujebal naraznik tak na X5 nemusim a tak ze porovnavat sa SUV z osobakom neda absolutne.. Tymto netvrdim ze je X5 nejaky offroadak to vobec ale rozhodne ma 100x lepsiu piechodnost ako 3er..
Miloš_330i napísal:
Ved praveze to, ze ma vyssie tazisko je plus. Urcite radsej sediet v X5 ako 3er. To je ako keby si povedal, ze ked sa zrazi kamion s 3er budes radsej sediet v 3er, lebo kamion ma vyssie tazisko a je horsie ovladatelny?
Ja mam tiez rad svoju 335i ale zase budme realisti :)