... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Zarrick
Auto: E92
Kraj: Košický

Re: Zaujímavosti na predaj!

Štvrtok, 7. Júna 2018, 09:13

Ale fuj, automat
#M41D17(ex) #M52B20(ex) #M43B19(ex) #M47TUD20(kompot) #M57D30TÜ2TOP(E92) #M57D30TÜ(X3)

tvaroh
Auto: Audi R8 quattro perf
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 7. Júna 2018, 10:23

//MPower napísal:
Však sa mi to hneď nezdalo, neviem či vôbec nejaké auta v tej dobe mali cúvaciu kameru.. A na hento keď človek pozrie vidí že je to dorobené..

Môže byt úplne v top stave ta cena nie je až tak extrémne nízka, pár dni dozadu sa v Rumunsku predala za 50 000€ M4 Competition 2017 po facelifte s 4000km a ešte mala za nejakú tu tisícku ečka karbón doplnky na sebe :) To bola cena nie toto :) Len škoda že mi ju majiteľ nebol ochotný rezervovať, že kto skôr príde berie. Na druhý deň mi písal že sa predala..

A pôvodom bola z USA z aukcie opravená v litve
KÓDOVANIE F a G modelov v BA
Diagnostika a reset servisnych intervalov BMW Motorrad 2017+

U11 plugin
G02 BMW X4 EX
G31 BMW 5 tourig EX
BMW S1000r dynamic+sport paket EX
F48 BMW X1 xdrive EX
F15 BMW X5 xdrive EX
F22 BMW M235i M-performance EX PRÍBEH review str.45
F10 BMW 520d Mpaket EX PRÍBEH
E92 BMW M3 LCI akrapovic evolution exhaust PRÍBEH
E92 BMW 335i Xdrive LCI Mperformance EX PRÍBEH
E91 330xd EX

tvaroh

Štvrtok, 7. Júna 2018, 10:33

Fuxxo napísal:
no to je jedno ci si ovplyvneny M4 alebo nie, ale fakt je ze aj pre M4 aj pre M3 bol facelift v 2015.. a tiez nechapem ze jak mozes nechapat preco nedostali naraz led svetla, sak F32 prisla neskor ako F30, tym padom facelift bol tiez neskor, az v 2017, jak som pisal, a jak by v 2015 dali ledkove svetla na M4, ked ziadne nemali v tej dobe este? :-D alebo mali cakat s F80 led svetlami a dat ich az ked bude mat F82? a popritom by F30ky jazdili s uplne novymi svetlami :-O
ale je pravda ze to facelift nebude, aj ked zvonka to tak vyzera, zvnutra tam chybaju tie hlinikove listy okolo fukarov ktore facelift priniesol..

este jedno znamenie by bolo, keby mala xenony, to by predpokladam ukazalo jasne na predfacelift, nie? az facelifty dostali full led v zaklade, ci?
kazdopadne je v tom urcite hacik, lebo ta cena je velmi nizka.. ale mozno by to nemusela byt zla kupa, pokial je to opravene dobre.. aj ked tieto F8x sa strasne tazko opravuju kvoli pouzitym materialom..

Samozrejme že si mohol mat led aj na predfscelift a keby kúpim predface prvé čo urobím vymením zadné svetla za 500€ origo. Práve u m3 to ide parádne za 500€ a nerozoznás od lci. Takze by som to robil isto aj keby som burany nebol. Inak čo čítam tak Vám tu troska jebe niektorým sorry. Lebo ist na mobile.de zoradiť podľa ceny a porovnať buracku s normal autom presne takí kokoti mi vždy volajú na môj inzerát. No síce to druhé auto nemá panoramu acc navigáciu kozu ani ledky ale stojí o dva litre menej. Tak mi dajte dva litre zľavu (príklad toho rumunska) to nebolo očividne auto po prvom majiteľovi servisované v bmw v top stave

U11 plugin
G02 BMW X4 EX
G31 BMW 5 tourig EX
F48 BMW X1 xdrive EX
F15 BMW X5 xdrive EX
E91 330xd EX

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4

Štvrtok, 7. Júna 2018, 11:06

Tvaroh tak troska by som brzdil a nehádzal všetko a všetkých do jedného vreca lebo keď je auto za dobrú cenu tak to musí byt 100% rozjebana stočenka z USA je názor nejak moc urýchlený a absolútne neobjektívny. Rovnako ako primitívny názor že v Rumunsku sa nedá kúpiť dobre auto... To iste si o nás povie Nemec a pritom je to tiež picovina lebo aj u nás sa dá kúpiť dobre auto, ale rovnako u nás ojebavaju ako všade inde! Bez ohľadu či je to Rumunsko a podobne.. Preto sú tieto názory pre mna smiešne.

A čo sa týka tej konkretnej M4 LCI 2017 za 50 000€, písal som majiteľovi a požiadal ho o VIN, všetko sedelo, PODOTÝKAM že sa bavíme o ročnom aute!!! Nie 15 ročnom kde KM a históriu nepovie už ani boh.. Predával to auto za 55 000€, už to bola dobrá cena, ale ponúkol som mu 50tis že nič za to nedám.. Prekvapivo súhlasil keby nie zobral by som aj za 55 ale povedal že nič mi nerezervuje že musím prvý prísť záujemcov ma dosť aj za pôvodnú cenu.. Na další deň mal auto predané. Celkovo ho predal do 5 dni. Hold nie každý otáča každé euro a niekto ma trocha väčšie konto a je mu u pici že predá o 10tis ecka pod cenu keď mu zmizne auto do 5dni z dvora.. Najme keď už ma nové a nemieni predávať pól roka staré.. Chápem že to nie je bežný inzerát ale všetko čo mi povedal bola podľa VIN aj pravda. Keby sa nepredalo tak už je u mna, a mám pici že by sa mi niekto smial že mám z Rumunska auto, našťastie nie som tak sprostý aby som si zaplatil 10 - 15tis ecka naviac len pre to aby niekto koho nepoznám bol spokojný že mám auto odtiaľ odkiaľ sa jemu páči :D Ale na takýto inzerát už nenatrafím.. Ďalšie auto čo som chcel z CZ si majiteľ nakoniec rozhodol nechať, a ďalšie paradoxne s BOŽIEHO NEMECKA čo mi padlo do oka, bolo dovezené z USA.. Aut na predaj je plna rit, ale nájsť dobre auto a za dobru cenu (tým myslím dobru pre predávajúceho aj kupujúceho) je dosť ťažké.. Som zmierený stym že v rozpätí 50-60k sa dá kúpiť maximálne M4 do rv. 2016 (Podľa mojich predstav výbavy/úprav) a nie 2017 LCI.

Na margo toho, ako píšeš že niekto vola na auto a chce zľavu lebo našiel take za lepšiu cenu (ktoré ale nemá vôbec takú výbavu a podobne) stym absolútne súhlasím. Takých ľudí musíš ignorovať.. Na druhu stranu zľavy sú bežne a vždy sa dá dohodnúť. Skoro nik nekúpi auto za presnú cenu v inzeráte.
Naposledy upravil/-a //MPower v Štvrtok, 7. Júna 2018, 12:40, upravené celkom 2 krát.

tvaroh

Štvrtok, 7. Júna 2018, 11:35

Tak daj vin číslo isto ho máš. V Rumunsku sa isto dobre auto Da kúpiť kľudne ak Lotyšsko ak to bude prvý majiteľ s faktúrou od autá a jasnou históriou prečo nie. Zvlášť u tých drahých by som to toľko neriešil lebo take auto kupuješ od dakoho kto je za vodou.

Na margo Nemecka áno ak otvoris inzeráty prvých 100 najlacnejších benzínových aút hociake modely. Tak budú vždy z USA.

A samozrejme daku normálnu zľavu viem dať vždy dokonca som zatiaľ vždy dal dosť veľké až na zaplakanie. Ale naposledy bol prípad že po telefóne sa zjednavst nepatrí a na mieste že
No vlastne rozpočet bol o 7000€ nižší a vlastne je tam aj dáke auto úplne bez ničoho čo je lacnejšie a ja vlastne tu výbavu nepotrebujem tak dajte mi to za takú cenu.

U11 plugin
G02 BMW X4 EX
G31 BMW 5 tourig EX
F48 BMW X1 xdrive EX
F15 BMW X5 xdrive EX
E91 330xd EX

//MPower

Štvrtok, 7. Júna 2018, 12:49

Tak mail som zmazal v momente keď mi napísal že je predané (na čo by mi už bol) aj tak tam mám bordel a potom akurát hádam pól hodinu niečo keď potrebujem :) To VIN by mohol mat ešte človek ktorý mi to pozeral v centrálnej databázy BMW, ale aj keby som ho mal ja tak by som ho určite nezdieľal.. Trocha rešpektujem súkromie, najme keď už to auto predal, mne by sa to rovnako nepáčilo keby niekto zverejňoval moje VIN auta čo som kúpil.. to auto bolo vyrobené pre Rumunský trh a nemalo žiadny záznam o nehode. Proste musíš mi veriť. To či bolo burane a opravené mimo autorizák aby nemalo záznam mi už nikto nepovie, ale od toho je potom obhliadka, ale na rovinu keby mi aj povedal že to malo ľahký tukanec na čumák by mi to nevadilo, pokial sa jedna len o povrchové plasty mi to je jedno.. Ten čo to auto kúpil tak isto spravil top kauf.

Inak čo predávaš M235i? Chystáš niečo ďalšie?
Naposledy upravil/-a //MPower v Štvrtok, 7. Júna 2018, 13:34, upravené celkom 1 krát.

tvaroh

Štvrtok, 7. Júna 2018, 12:56

Chystám samozrejme

Vin inak neni moc súkromný údaj máš ho napr hneď za oknom na týchto autách. V bmw tiež vždy vin mi nechceli dať ani osobne a kukam že Vám jebe som si opísal z okna zamknutého autá. Hlavne vin vždy beriem kvôli výbave lebo keď niekto napíše napr na g30 ku do výbavy že má xenon a 4x bezpečnostné pasy tak musí byt kokot lebo kto píše že vo výbave sú pasy. A g30 s xenonmi neexistuje :)

U11 plugin
G02 BMW X4 EX
G31 BMW 5 tourig EX
F48 BMW X1 xdrive EX
F15 BMW X5 xdrive EX
E91 330xd EX

//MPower

Štvrtok, 7. Júna 2018, 13:36

A čo planuješ ďalšie? Myslím že tvoja 235i pôjde rýchlo nakoľko si ju veľmi pekne a vkusne upravil do M Performance :)

PristineShip
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 7. Júna 2018, 13:51

neviem aka ina logika moze byt za tym "vin nedam" , asi ze ho autickarska mafia pouzije pri lopatach a urobi dvojicku, co neviem ci sa este robi, nie som autickar,
ale vacsie riziko ma bezny clovek, ze mu ujebu ECV fetaci, co s tymi znackami pojdu natankovat bez platenia. VIN na celnom skle maju auta uz mrte dlho ale ludia to furt schovavaju jak zlate echt gottvald zuby po dedovi.

//MPower

Štvrtok, 7. Júna 2018, 18:57

Tak ide o princíp, ja som seriózny človek a ten VIN bol poskytnutý iba mne na môj účel, viem že mi to môže byt jedno ale ja som nedostal súhlas na jeho zverejňovanie tak to ani robiť nebudem, nie je môj a nemám právo rozhodovat o tom. Proste ja takéto veci nerobím, ja by som si to neželal rovnako.

Marek ty nás nenatahuj už a povedz po čom kukáš, verím že to bude niečo od M :) Mohol by si po dlhšej dobe napísať aj nejaké skúsenosti s 235i.

tvaroh

Štvrtok, 7. Júna 2018, 19:47

Napíšem to takto. Nepoznám nikoho kto by mal m235 viac ako rok. To hovorí za seba

U11 plugin
G02 BMW X4 EX
G31 BMW 5 tourig EX
F48 BMW X1 xdrive EX
F15 BMW X5 xdrive EX
E91 330xd EX

speedfred
Auto: KTM XBow
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 7. Júna 2018, 20:47

:lol:
ja som mal, asi 3-4 mesiace cez rok.
Teraz som sa previezol na NS s M2 a fajn.

//MPower

Štvrtok, 7. Júna 2018, 21:09

tvaroh napísal:
Napíšem to takto. Nepoznám nikoho kto by mal m235 viac ako rok. To hovorí za seba

To až takto? Tak to som nečakal.. Ja som jazdil na M235i iba par krát a tak prvý dojem bol celkom ok. Napíš aspoň či bola lepšia 335i (s N54) ako 235i (s N55)

blesk
Auto: x1 18xd (2015)

Štvrtok, 7. Júna 2018, 22:36

“...Skoro nik nekúpi auto za presnú cenu v inzeráte...”

No ak by som sa na to pozrel z druhej strany, tak som asi ten “skoro nikto”, lebo ani jedno jedine auto co som predaval, som nedal ani Euro (ani SK) zlavu proti inzerovanej cene. Ale je to asi aj tym ze davam rovno cenu s tym vedomim, ze to je aj cena konecna a viem si ju obhajit resp “nenastrelujem” ale mam ju dost jasne a presne premyslenu. S novymi majitelmi som casto este dlho v kamaratskom kontakte a nikto nebol nikdy nesppkojny (bodaj by aj bol ked im k tym autam poviem viac ako vatsina predajcov v showroome)

BRAiK POWER
Auto: Len sechschrchle
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 7. Júna 2018, 23:13

Ak napíše cudzí bRainpaua cudziemu predajcovi a ten mu na šupu pošle VIN tak to nevyzerá byť že by si predajca túto informáciu považoval za hustokrutopřísně súkromnú. Zrejme to znamená že ak by mu napísal aj iný, tak mu ho pošle. Ôsme pokračovanie Arabely o instantne zmazanom mejly je ok, veď ide leto len nechápem v čom to VIN je také zahadnozneužiteľné. Jak zakrývanie EČV a následné fotenie KO či STK stickera. [-o<
-BRAiK POWER-

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 223 neregistrovaných