... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
//MPower napísal:Však sa mi to hneď nezdalo, neviem či vôbec nejaké auta v tej dobe mali cúvaciu kameru.. A na hento keď človek pozrie vidí že je to dorobené..
Môže byt úplne v top stave ta cena nie je až tak extrémne nízka, pár dni dozadu sa v Rumunsku predala za 50 000€ M4 Competition 2017 po facelifte s 4000km a ešte mala za nejakú tu tisícku ečka karbón doplnky na sebe :) To bola cena nie toto :) Len škoda že mi ju majiteľ nebol ochotný rezervovať, že kto skôr príde berie. Na druhý deň mi písal že sa predala..
Fuxxo napísal:no to je jedno ci si ovplyvneny M4 alebo nie, ale fakt je ze aj pre M4 aj pre M3 bol facelift v 2015.. a tiez nechapem ze jak mozes nechapat preco nedostali naraz led svetla, sak F32 prisla neskor ako F30, tym padom facelift bol tiez neskor, az v 2017, jak som pisal, a jak by v 2015 dali ledkove svetla na M4, ked ziadne nemali v tej dobe este?alebo mali cakat s F80 led svetlami a dat ich az ked bude mat F82? a popritom by F30ky jazdili s uplne novymi svetlami :-O
ale je pravda ze to facelift nebude, aj ked zvonka to tak vyzera, zvnutra tam chybaju tie hlinikove listy okolo fukarov ktore facelift priniesol..
este jedno znamenie by bolo, keby mala xenony, to by predpokladam ukazalo jasne na predfacelift, nie? az facelifty dostali full led v zaklade, ci?
kazdopadne je v tom urcite hacik, lebo ta cena je velmi nizka.. ale mozno by to nemusela byt zla kupa, pokial je to opravene dobre.. aj ked tieto F8x sa strasne tazko opravuju kvoli pouzitym materialom..
tvaroh napísal:Napíšem to takto. Nepoznám nikoho kto by mal m235 viac ako rok. To hovorí za seba