... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
//MPower napísal:neviem čo všetko si držal už v ruke, ale jazdené carbon-keramicke brzdy asi nie ked to tvrdíš.... možno ked je ten disk nový, tak je matný, ale ked ho ohobľuješ, tak sa leskne...ehm, videl si niekdy na živo karbón keramické kotúče? Ja som ho aj držal v ruke, a uisťujem ta že ten neodráža skoro nič, dokonca sa ani neuvidíš v ňom je polo matný a to čo je na tej foto nemôže byt odrazTo jedine fakt čisté zrkadlo by tam muselo byt, inak ten úkaz čo je na foto nehrozí.. Ja neviem ale pripadám si tu jak blbec akože teraz
Treba sa na to poriadne pozrieť a rozmýšľať pri tom.
//MPower napísal:neviem o com tocis, ale ta cena je extremne nizka na faceliftovu F80 s 10 000km.. lebo je najlacnejsia na mobile, a aj tie co sa jej priblizuju su predfacelifty a maju ovela viac km.. to je pekne ze v rumunsku sa predala za 50 M4CP 2017ka, ale to je JEDNA zo 100 000Však sa mi to hneď nezdalo, neviem či vôbec nejaké auta v tej dobe mali cúvaciu kameru.. A na hento keď človek pozrie vidí že je to dorobené..
Môže byt úplne v top stave ta cena nie je až tak extrémne nízka, pár dni dozadu sa v Rumunsku predala za 50 000€ M4 Competition 2017 po facelifte s 4000km a ešte mala za nejakú tu tisícku ečka karbón doplnky na sebe :) To bola cena nie toto :) Len škoda že mi ju majiteľ nebol ochotný rezervovať, že kto skôr príde berie. Na druhý deň mi písal že sa predala..
Zarrick napísal:Das ist nicht gut link!
Fuxxo napísal:neviem o com tocis, ale ta cena je extremne nizka na faceliftovu F80 s 10 000km.. lebo je najlacnejsia na mobile, a aj tie co sa jej priblizuju su predfacelifty a maju ovela viac km.. to je pekne ze v rumunsku sa predala za 50 M4CP 2017ka, ale to je JEDNA zo 100 000kazdopadne toto je litva, ktora je znama tym ze davaju do predaja uplne totalky opravene.. takze preto ten koment.
skus toto, zmazal inzerat a pridal to znova.. este o liter lacnejsie![]()
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... 837e607f79
//MPower napísal:Až na to že to nie je faceliftova F80 ale prerobená stará 2015ka na LCI.. Naviac predné svetlá ma staré a nie faceliftove. Ja nehovorím že ta cena je zlá len že za oveľa lepšiu cenu som natrafil na M4 CP 2017, čiže dá sa občas natrafiť na zaujímavé kúsky :)
Napster050 napísal:sak preto som to sem pridal nov LT sú často aj náhradné diely za dobré ceny.... hádajte prečo..lebo sú poväčšine z kradnutých áut.
Fuxxo napísal:ty si nejak mimo v poslednej dobe, karbonove kotuce nastriekane, teraz totovieme ze v 2015 tie auta mali LCi, to ti je dufam jasne. a je to 7/2015, takze to bude najskor jedna z prvych co dostala LCi. predne svetla logicky su z F32, ktora mala LCI minuly rok, cize 2017, takze tie svetla tam nijako byt nemozu. kazdopadne tych zmien je tam tak strasne malo, hlavne zvonka len tie svetla zadne, takze nemam sajnu ci to je lci alebo nie, ked vymenili tie svetla..
//MPower napísal:Až na to že to nie je faceliftova F80 ale prerobená stará 2015ka na LCI.. Naviac predné svetlá ma staré a nie faceliftove. Ja nehovorím že ta cena je zlá len že za oveľa lepšiu cenu som natrafil na M4 CP 2017, čiže dá sa občas natrafiť na zaujímavé kúsky :)
ta cierna F80 ma predne svetla ake ma mat. Toeto LED svetla mali vstky F80 od zaciatku vyroby v 2014 az do konca 02/17.
Co tam na 07/15 nesedi su zadne svetla z LCI (od zaciatku roka 2016)
Takze by som to typoval na burany a opravovany zadok. Nikde sa mimochodom nepise ze nebola burana, co sa pri tej cene ani netraba cudovat...
Hugino napísal:To by potom mal 2 R3 zapojené za sebou nie?
//MPower napísal:Plnohodnotny a konečný facelift považujem osobne len 2017 ale to budem ovplyvnený M4ku. Áno tých faceliftov bolo viac a je pravda že M3 dostala skorej zadné LED svetla ako M4 nechápem prečo nie naraz
Je pravda že viac sa zaujímam o M4 ako M3 a tie facelifty mali posunuté.. Ale viem že M4 v 2016 mala ešte stále staré zadné svetla.. Každopádne ta inzerovaná M3 je maximálne tak “polofacelift” ..
https://carbuzz.com/news/2015-vs-2016-bmw-m3-these-are-the-changes-you-should-look-for
blesk napísal:este jedno znamenie by bolo, keby mala xenony, to by predpokladam ukazalo jasne na predfacelift, nie? az facelifty dostali full led v zaklade, ci?oficialny LCI u F80 je tusim od 03/16. Jedine poznavacie znamenie tohto LCI zvonku su zadne svetla.
Od 03/17 je LCI II kde dostala F80 tie iste predne svetla ako M4 s hranatejsou liniou LED segmenu vo vnutri svetla