... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Avenger
Auto: E46 320i 110kw
Kraj: Žilinský

Re: Výpis vybavy

Nedeľa, 4. Marca 2012, 22:20

auto111 napísal:

Myslis ze E30 ci E36 je zinkovane a su zhnite az do morku kosti ? :smile:

tak je jasne ,ze e30 je podstatne starsie auto ale podla toho co citam v pribehoch tak kazdy len vkuse cosi vyvara a to iste e36 - kazdemu skoro kvitnu lemy.....ano su starsie ako e46 tak to chapem ale jedno mi vrta v hlave fiat tipo ma zinkovane plechy uz od roku 1993 a tak sa sam seba pytam ako je mozne ze bmw nie???? wtf zaspali???? napisem asi do bavarie ci e46 mala zinkovanu kasnu nech ma vysmeju :mrgreen:

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 5. Marca 2012, 12:45

Le Gend napísal:
To by sa malo volat:
320 MODEL DESIGNATION, DELETION

si si isty, ze sa to presne takto nazyvalo aj u E36 ?
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Demkowicz
Auto: E46 323 Ci cosmo
Kraj: Prešovský

Pondelok, 5. Marca 2012, 12:50

auto111 napísal:
Ee, E46 nemaju vobec plechy zinkovane - tiez som si to myslel ale v servise mi to vyvratili.

tak je, chipsov mam az az :evil:

mys_iak
Auto: Bmw F31 316d
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 5. Marca 2012, 13:02

ano presne 320 tka je odstranenie cisla konkretne ja to mam po nemecky 320 MODELLSCHRIFTZUG ENTFALL
Bmw F31 316dAT
ex: e61 530iA+LPG
e36 320Ci+LPG
e39 530dAT
e46 320dT
e91 320d

pelo
Auto: e39 520i saloon
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 5. Marca 2012, 14:09

S tym zinkovanim je to picovina. e36 po facelifte zinkovana urcite bola, takisto aj e46. Problem s kvitnucimi lemami nie je v plechoch, ale vo falcoch z vnutornej strany a plastovych podbehoch. Do falcov sa dostane blato a lem zhnije zvnutra a je uplne jedno, ci je plech pozinkovany, alebo nie. Tie falce treba zvnutra vyplnit nejakym pruznym tmelom a je po probleme...BMW nie je skodovka do pice ](*,)

915 BODY SKIN CONSERVATION, DELETION je len usetrenie dutin voskom a nie pozinkovanie plechov. To si fakt niekto mysli, ze by robili specialne social edition pre vychodny trh bez pozinkovania a pre Nemcov pozinkovane? To nie je skodovka, kvalitu si drzia vsade...
BMW -Bayerische Motoren Wergel

Alfa Romeo Spider 1.8TS '99
e39 525i sedan '03 -ex
e39 520i sedan '01 -ex pribeh
e36 316i Compact '97 -ex pribeh

salat
Auto: BMW 320d E91 LCI

Pondelok, 5. Marca 2012, 14:42

915 BODY SKIN CONSERVATION, DELETION - nestraste tu chudakov co to maju vo vybave :D Konzervacia a protikorozna ochrana su dve diametralne odlisne veci!
Ak tomu dobre rozumiem, je to moznost ze auto sa po expedicii z haly pred odvozom (vlak/kamion/lod) NEnavoskuje tym specialym chrannym voskovym sajrajtom, ktory sluzi na ochranu ak sa auto posiela do daleka (hlavne po mori), alebo to bola vyroba "na sklad" a vedia ze bude pol roka-rok na parkovisku. Pred predajom samotnym tento sajrajt z auta dokladne umyju.
Ide o ochranu pred UV ziarenim a solnymi vyparmi (lodny transport). Toto sme mali aj vo VW... Ostatne, vsimnite si ze ak niekde vidite auta nalozene na kamione ci vlaku su matne a zvlastne spinave... to je ten vosk.

No a to ze to nemate vo vybave len znamena ze auto sa nekonzerovalo, lebo islo priamo zakaznikovi ktory na neho uz cakal a netahali ho pol roka po parkoviskach, skladoch a showroomoch.
BMW 320d E91
Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II

"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"

pelo

Pondelok, 5. Marca 2012, 14:48

Tu sa fakt clovek niekedy dozvie riadne picoviny. A este tu niekto zacne porovnavat BMW s Fiatom...sodoma gomora [-o<

e39 525i sedan '03 -ex

auto111
Kraj: Trnavský

Pondelok, 5. Marca 2012, 15:57

Inak zinkovanie nie je zdaleka jedina antikorozna ochrana - nie som odbornik, ale su rozne zakladne natery ktore sa magneticky prip. chemicky naviazu na kov a potom za zapecu v obrovskych peciach.

Dogg88
Auto: n/a

Pondelok, 5. Marca 2012, 18:47

pelo napísal:
S tym zinkovanim je to picovina. e36 po facelifte zinkovana urcite bola, takisto aj e46. Problem s kvitnucimi lemami nie je v plechoch, ale vo falcoch z vnutornej strany a plastovych podbehoch. Do falcov sa dostane blato a lem zhnije zvnutra a je uplne jedno, ci je plech pozinkovany, alebo nie. Tie falce treba zvnutra vyplnit nejakym pruznym tmelom a je po probleme...BMW nie je skodovka do pice ](*,)

915 BODY SKIN CONSERVATION, DELETION je len usetrenie dutin voskom a nie pozinkovanie plechov. To si fakt niekto mysli, ze by robili specialne social edition pre vychodny trh bez pozinkovania a pre Nemcov pozinkovane? To nie je skodovka, kvalitu si drzia vsade...

Mam e36 po facelifte a je pohnita...preco teda?
Samozrejme hnije kade tade, nie len lemy

Takisto hniju aj e38, e39, e46
Klub tvoria ľudia, nie autá...

Dogg88

Pondelok, 5. Marca 2012, 18:49

salat napísal:
915 BODY SKIN CONSERVATION, DELETION - nestraste tu chudakov co to maju vo vybave :D Konzervacia a protikorozna ochrana su dve diametralne odlisne veci!
Ak tomu dobre rozumiem, je to moznost ze auto sa po expedicii z haly pred odvozom (vlak/kamion/lod) NEnavoskuje tym specialym chrannym voskovym sajrajtom, ktory sluzi na ochranu ak sa auto posiela do daleka (hlavne po mori), alebo to bola vyroba "na sklad" a vedia ze bude pol roka-rok na parkovisku. Pred predajom samotnym tento sajrajt z auta dokladne umyju.
Ide o ochranu pred UV ziarenim a solnymi vyparmi (lodny transport). Toto sme mali aj vo VW... Ostatne, vsimnite si ze ak niekde vidite auta nalozene na kamione ci vlaku su matne a zvlastne spinave... to je ten vosk.

No a to ze to nemate vo vybave len znamena ze auto sa nekonzerovalo, lebo islo priamo zakaznikovi ktory na neho uz cakal a netahali ho pol roka po parkoviskach, skladoch a showroomoch.

Moze byt. Robim s novymi autami a vsetky su vzdy navoskovane, chalani ich potom odmastuju pred tym ako idu na showroom alebo zakaznikovi

pelo

Pondelok, 5. Marca 2012, 19:35

Dogg88 napísal:
Mam e36 po facelifte a je pohnita...preco teda?
Samozrejme hnije kade tade, nie len lemy

Takisto hniju aj e38, e39, e46

Zeby buracka? Mal som e36 compact r.v.97 a jedine miesto, kde bol len jeden kvietok bol na zadnom pravom leme. Ani prahy neboli hrdzave napriek tomu, ze na par miestach bola suchnuta farba. A bola hrdzava maska na krajoch preto, lebo bola ta maska z oboch stran tuknuta. Kde nebol tukes, tam nebola ani hrdza, takze asi tak. e39 mam 2 a len na 1 mam kusok hrdze na kufri, pretoze dovnutra zatieklo. Takze, pokial hnije inde, ako na lemoch, tak to bolo na tom mieste burane, alebo sa tam dostalo nieco zvnutra...

e39 525i sedan '03 -ex

Kraken
Auto: E36 E30 E30
Kraj: Prešovský

Pondelok, 5. Marca 2012, 19:42

Ja som rozoberal E36 rocnik 1991 318i M40 social vybava a kasna mala hrdzu na dvoch miestach, pod nadobkou ostrekovacov bola hrdzava bodka asi ako 10 centov a potom pod tou plastovou krytkou na prahu ked sa otvoria dvere, tak tam okolo otvoru kam sa to zacvakava to bolo hrdzave, inac kasna ani z dola nic nic vpodstate bez hrdze, sam som sa cudoval a somnou aj vela ludi ktori to videli. Ale celkovo auto asi bolo jazdene v prijemnejsom podnebi pripadne garazovane, bol to dovoz z DE

Dogg88

Pondelok, 5. Marca 2012, 19:51

pelo napísal:

Zeby buracka? Mal som e36 compact r.v.97 a jedine miesto, kde bol len jeden kvietok bol na zadnom pravom leme. Ani prahy neboli hrdzave napriek tomu, ze na par miestach bola suchnuta farba. A bola hrdzava maska na krajoch preto, lebo bola ta maska z oboch stran tuknuta. Kde nebol tukes, tam nebola ani hrdza, takze asi tak. e39 mam 2 a len na 1 mam kusok hrdze na kufri, pretoze dovnutra zatieklo. Takze, pokial hnije inde, ako na lemoch, tak to bolo na tom mieste burane, alebo sa tam dostalo nieco zvnutra...

Podla protokolu KO bolo burane na PP stranu. Lakovany je PP blatnik a prave dvere. Ostatne ma povodny lak.
Hniju prave dvere, zadne lemy, zadny kufor, pravy C stlpik.
Tieto miesta podla mna spolu nesuvisia...

fioro
Auto: 156 1,9JTD
Kraj: Košický

Streda, 18. Apríla 2012, 05:32

online bez cakania je tam tiez katalog ND mnozstvo naplni a podobne :thumbup:
http://www.bmw.cz/cz/cs/owners/parts_20 ... logue.html

login: eu111111
heslo: bmwetk1

v hornom menu klik na options , vybehne okno s vybavou
...... Obrázok......
.............Moje sadzomety...........
BMW e34 525tds EX
Ford Transit 2,5 td EX
Opel Campo 2,5td 4x4 EX
Alfa 156 1,9 JTD

ice.blade

Streda, 18. Apríla 2012, 08:39

ja len doplnim priamy link na prvu page http://www.parts.bmwgroup.com prihlasuje sa klikom na ASAP - Aftersales Assistance Portal a je potrebne povolit vyskakovacie okna pre tento web

Identification: eu111111
Password: bmwetk1

ak by niekto zmenil jazyk a trh na rusky ci iny tak na samom vrchu - stredny odkaz (3ti z lava) je nastavenie, da sa nastavit cesky jazyk a trh slowakei

nalogujes sa do WebETK, zadas VIN a hore v liste sa ti objavi OPTIONS, kliknes na OPTIONS a mas vypis vybavy

po prihlaseni funguje priamy link na WebETK: https://www.parts.bmwgroup.com/webetk/SPoE?APP=WebETK
Naposledy upravil/-a ice.blade v Pondelok, 14. Mája 2012, 09:03, upravené celkom 5 krát.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 220 neregistrovaných