... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Majo napísal:tak to prve netusimlen tipnem ze vyssia zatazitelnost zadnej napravy?
hlavove opierky vzadu manualne nastavovatelne
signalizacia vypalenych stretavacich svetiel?
kazetove autoradio s autoreversom
camai napísal:Tak som im poslal aj ja moje VIN a bol som fakt milo prekvapeny odpovedou. Velmi pekny pristup ako by mal byt podla mna vsade. Len nechapem co znamena: 915 BODY SKIN CONSERVATION, DELETION vie mi to niekto prelozit?
vreco napísal:To znamená,že nemáte pozinkovanú karosériu,bez vosku v dutinách atď. proste nezakonzervovaná kasňa
camai napísal:Tak som im poslal aj ja moje VIN a bol som fakt milo prekvapeny odpovedou. Velmi pekny pristup ako by mal byt podla mna vsade. Len nechapem co znamena: 915 BODY SKIN CONSERVATION, DELETION vie mi to niekto prelozit?
Avenger napísal:
Ja to mam na e46 a te by uz mali byt vsetky pozinkovane nie????
voMacK napísal:
a nebude to, co sa u novsich modelov nachadza pod oznacenim "bez ozancenia motorizacie" ? Cize nemas na kasni napisane o aky motor ide? Napr. 318i a pod?
Avenger napísal:
to moze byt oznacenie nemam a keby nebolo zinkovane tak si myslim ze by uz bolo zhnite do morku kosti ala lancia
voMacK napísal:To by sa malo volat:a nebude to, co sa u novsich modelov nachadza pod oznacenim "bez ozancenia motorizacie" ? Cize nemas na kasni napisane o aky motor ide? Napr. 318i a pod?