@k0be diky
Ono povodne som mal limit tak 150e, nevedel som ci mi to vobec este pojde a ci ma to bude bavit a tak. Okrem korcule.com som chcel skusit este Sportisimo, mali tam Rollerblady 90tky v mojom limite. Ked som presiel uz tretiu predajnu Sportisima, kde na celu predajnu boli 2 zamestnanci, a doprosoval som sa nech mi donesu rovno z jedneho modelu dve cisla naraz - 30.5 a 31, aby som si hned po sebe odskusal co mi bude lepsie. Doniesli mi najprv 30.5, o 10min 29.5, ktoru som ani nechcel. Vtedy som to vzdal, ze za tu usporu par eur mi nestoji dojst tam o nervy
Dneska padlo dalsich cca 12km, dost ma to chytilo. Uz pozeram, ze by som na buduci rok skusil nejake freeridove/agresivne

skoda ze v TT zrusili skate park, to by som si skusil
@Slavino tieto moje postnute su muzske, ked si das do vyhladavaca najde ti Woman model, je to iba chyba v popisku, no big deal
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)