Přijde Bohouš do řeznictví a povídá: "Prosil bych 30 deka vysočiny."
A řezník: " Chcete to v celku nebo nakrájet?"
Bohouš zakoulí očima: " Oh, božíčku, si myslíte, že mám prdel na žetony??"
Tři buzeranti zemřeli, byli zpopelněni ve stejný den a jejich milenci se baví,co udělají s jejich popelem. První řekne: "Můj Radek miloval létání, takže nasednu do letadla a rozpráším jeho popel v oblacích. Druhý řekne: "Můj Milan byl vášnivý rybář, takže jeho popel rozpráším na jeho oblíbeném jezeře. A třetí řekne, můj Jakub byl perfektní milenec, takže já jeho popel nasypu do chilli guláše, aby mi ještě jednou pořádně protáhnul prdel.
Dnes ráno jsem byl v pekárně. Byl jsem tam 5 minut. Když jsem vyšel ven, stála tam policajtka a zrovna vypisovala blokovou pokutu. Tak jsem šel k ní a řekl jí: "Ale no tak, zlato, to takovýmu fešákovi, jako jsem já, nemůžeš dopřát ani malou přestávku?" Ignorovala mě a dál zapisovala pokutu.
Nazval jsem ji nenažranou policajtkou. Podívala se na mě a začala vypisovat další pokutu za sjeté pneumatiky.Tak jsem ji nazval blbou šlapkou. Tu začala psát třetí pokutu!
Tak to šlo dalších 20 minut. Čím víc jsem jí nadával, tím víc pokut napsala...
Mně to bylo ale jedno... Já tam byl pěšky.
Stojí dva policajti a koukají,jak chlap žere jablko.Jeden povídá druhýmu:"Dávej bacha,až to sežere,tak ten ohryzek hodí na zem a my půjdem a opepříme ho."Chlap dojí jablko,vezme ohryzek a strčí ho do kapsy.Policajti jdou k němu a říkají:
"Chlape, proč jste to nehodil na zem, ale strčil do kapsy?"Chlap povídá:"Pánové,já když přijdu domů, tak ten ohryzek vyndám,vydloubu z něj ty zrníčka,rozkoušu je a to perfektně bystří rozum!" "Fakt jo",povídá policajt "Hele chlape,neprodal by jste nám ten ohryzek?"No,že jste to vy,tak mi dejte pětikilo a vemte si ho!"Policajti přijdou na služebnu,vyndají ohryzek,začnou dloubat zrníčka a začnou je žvejkat.Najednou jeden povídá:"Ty vole,my jsme ale debilové,vždyť jsme mohli mít za to pětikilo plnou nůši jablek!"A druhý povídá:"Ty vole,vidíš,ono už to začíná účinkovat!"
Jdou dva policajti lesem a najednou koukají, před nimi ženská, prostě sexy kus, minisukýnka, přiléhavé tričko, podprsenka žádná a snaží se opravit kolo.
Když je ženská zmerčí, tak hned na ně:
"Pánové, neumíte někdo opravit kolo? Já tomu vůbec nerozumím".
Jeden policajt na to: "Jo já se v tom vyznám, opravím vám to."
Druhý tomu prvnímu: "Tak opravuj, já pomalu půjdu a počkám tě na kraji lesa".
No chlap čeká na kámoše na kraji lesa 10 minut, 20 minut -kámoš furt nikde.
Asi po půlhodině chlap kouká - jeho kámoš jede z lesa na kole té ženské.
Tož se ho ptá: "Ty vole, tys tu ženskou zabil a sebral jsi jí to kolo nebo co?"
Policajt odvětí: "Ale ne. Já jsem jí to perfektně spravil a ona byla tak šťastná, že si sundala kalhotky a říká mi - vemte si co chcete. No tak jsem si vzal to kolo".
Druhý na to: "Tos udělal dobře, protože v těch kalhotkách bys vypadal jak debil!"