... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Miro Kovačik napísal:Príde chlapík do baru, kde obsluhuje barman-robot. Ten mu načapuje perfektné pivo a opýta sa ho aké má IQ. Chlapík odpovie, že niekde okolo 150. Barman sa s ním začne plynule baviť o kvantovej fyzike, makroekonomike, nanotechnológiach atď. Chlap je z toho celý vedľa, tak si vraví, že ho vyskúša. Ide domov, prezlečie sa a vráti sa do braru. Barman mu opäť natočí perfektné pivo a opýta sa na IQ. Chlapík povie, že má okolo 100. Robot s ním začne kecať o ženách, futbale a o autách. Chlapovi sa to veľmi páči, tak ide zase domov, prezlečie sa 3. krát a vráti sa do baru. Obdrží opäť perfektné pivo a na obvyklý dotaz odpovie že má IQ 5. Na to sa barman nakloní až k nemu a pomaly, ale veľmi pomaly vraví: "TAK ČO? KTO TEN-TO KRÁT VY-PA-DNE V MA-MA OŽEŇ MA?"
matoE36 napísal:Valentínsky romantický večer:
- kytica ruží: 10€
- romantická večera: 30€
- hotelová izba so šampanským: 50€
- pohľad manžela na manželku, keď mu povie, že má krámy: .....Na Nezaplatenie!![]()
pepo286 napísal:Vo včerajšom vydaní našich novín sme omylom uviedli, že Robert Fico je z Topoľčian.
Správne malo byť uvedené, že Robert Fico je k***t
Simpson napísal:
nemá to byť o paroubkovi?
česká verzia dáva význam:)
V minulom vydaní sme napísali že Jiří Parubek je z Brd,
správne mal byť uvedené, že Jiří Parubek je zmrd. Všetkým obyvateľom Brd sa ospravedlňujeme.