... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
pelo napísal:Vcera mi prisli tie millefiori milano.
Co hodnotim pozitivne je vzhlad. Bral som classic cierny, je relativne nenapadny. Co sa mi ale nepaci je sposob uchytenia a vyduch. Odsadenie difuzera od klipu je podla mna prilis velke, cele to trci pomaly 1,5 cm od vyduchu. Na druhom aute (Auris) sa ten klip zmestil do vyduchu tak, ze sa zachytil o vertikalne zaluzie a cely difuzer sa zatlacil tesne k vyduchu, to vyzeralo super. V e39 sa to tak nezmesti a dost to trci podla mna.
Co sa tyka vone, mam teraz Oxygen. Podla popisu to ma vonat citrusovo a ananasovo...ja to tam vobec necitim, pripada mi to ako nejake mydlo alebo pansky sprchovy gel. Mozno sa to casom trosku upravi, teraz je to cerstvo vybalene. Kolegom to vonalo, mne tak neutralne.
Mam este napln Silver spirit, ta tiez vonia tak mydlovo, ale trocha jemnejsie nex ten Oxygen. Kolegom nevonia, mne celkom hej.
Co ma prekvapilo je tvrdenie vyrobcu o vydrzi. Original ked je to s difuzerom to udajne vydrzi az 6 mesiacov, nahradne naplne cca 4 mesiace (v baleni su 2, takze dokopy 8 mesiacov). Som zvedavy aka bude realita.
Rottwa napísal:jedine vzdy a stale
M.B.W. napísal:Ja pouzivam v aute takuto vonu. Mam to pod sedadlom uz dva mesiace a stale to voni. Schvalne ci viete co to je![]()
Mango vona je velmi dobra
ROKI49 napísal:
![]()
![]()
![]()
Takto ma vonat auto....aspon podla mna.