Martin540 napísal:Skoda len ze dlho nevydrzi...
Toto! Mne sa strasne lubia stromceky (i ked predtym som ich moc nemusel), kupil som si BlackClassic ako tu niekto pisal. Az tak ma ta vona neoslovila, ale moze byt. Zavesil som si ho na zrkadlo (ano viem, vo vyhlade nema nic byt) a strasne sa mi lubi ako ulietava do strany odstredivou silou v zakrutach
Problem je ze ked ho tam zavesim obnazeny tak vona je o tyzden prec. Ma sa povytahovat z obalu aby sa vona uvolnovala postupne, lenze s obalom by mi tam zaveseny vadil :-/
Strasna dilema.

BIG EDIT: vdaka vsetkym ktory spomenuli v tomto vlakne Everfresh. Rozbaloval som to len tak jemne reku ak sa mi nebude pacit tak odlozim. No ked som pricuchol tak ma zastihla taka nostalgia ze keby nesedim tak si sadnem

Paradna vona, takto ma vonat auto v mojom svete!
MONSTER EDIT:
Nasiel som to! Eureka!
http://www.ambicar.com/en/blog/ambicar-the-electric-car-air-freshenerInak myslim ze jedna z voni ktore som do toho mal vonala presne ako Everfresh (myslim ze nature). V kazdom pripade urcite si to znovu zaobstaram, naskyta sa mi len teraz otazka ci je v e39 zapalovac stale pod napatim?! Musim kuknut najblizsie.
No ale vydrzi to urcite dlhsie ako stromcek, nic sa nerozleje a je to z materialov na prirodnej baze, takze ziadne bolehlavy! Juch jak sa tesim ze to este vyrabaju, jak maly