... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Tuhle jsem se vracel z jednoho důležitého briefingu po A3 z Frankfurtu na Norimberk. Jedu si svých cestovních 230km/h, motor si brumlá pohodových 1300ot./min., spotřeba 3,7l/100km (protivítr) a CO2 na rozumných 10g / 1km.
Tu náhle - kdesi v dáli přede mnou, rychle se přibližující červená světla jež trasují po dálnici zleva doprava.
Musel jsem diskomfortně zpomalit na 160km/h. Onou brzdou jak jsem zjistil posléze, byl oblíbený vůz pubertálních pozérů - Porsche 911 Turbo. Zřejmě zakoupil nekvalitní obutí a proto ty cavyky - zahříval gumy.
Já jsem ovšem nebyl zvědav na jeho kreace, navíc se mi delší pohled na neestetické vozy hnusí.
Proto jsem jej dvakrát problikl a decentně protroubil.
Tím jsem nejspíš aktivoval jeho mindrák.
Začal (v rámci možností svého přibližovadla) se trapně pokoušet o spěšné zrychlení. Já však neměl na hraní čas ani chuť.
Dvojitý klik pravou nohou a ručička otáčkoměru již atakuje 2000ot./min., čtyřikrát provětrávané srdce mého vozu o sobě dalo lehce znát uklidňujícím, sebejistým brumláním. Zatímco porsche daleko za hranicí své konstrukční rychlosti nehezky ječelo - motůrek dával najevo že víc neumí.
U 260km/h, kdy má ručička otáčkoměru byla ještě v pohodlné polovině ekonomického pole to pozér s Porsche vzdal a uznal svou porážku. Tu jsem teprve podřadil na 4, otáčky vyskočily na 2500ot./min., spotřeba atakovala hranici 4,5l / 100km a já jej pojel rozdílem třídy. Po dlouhé době se aktivoval i zadní difuzor.
368km/h jsem již dlouho nejel.
Myslím že nápis TDI mu utkví v paměti na dlouho....
tak sem dneska skóroval jak svině !!! jel sem nakoupit do globusu kuřecí kozy k bárbekjů a stavil se pro naftu, protože v globusu mají tu nejrychlejší stálo tam i modré bémw m3, řídil to nějaký starý fotr a měl u toho dvě kundí, vysokou zrzku a kozatou vjetnamku. Kundí byly znuděné, páprda jim evidentně nic neříkal, jak sem tak tankoval a měl sem naplno ohuleného tupaka a krepovaný tričko který mi nejlíp zobrazuje bicáky, sněhově bílou kšiltovku a dominejšn čejnz z queershopu - to kundí nevydržely a zeptaly se odkud sem. typan myslel že mu praskne koule, ale bál se mě tak akorát potichu zuřííl Zrzka mi dala číslo a vjetnamka chtěla hodit domů, trošku jsem ji po cestě pomuchlal pulinu a ona mi za to pochválila ereso, že mi to daleko líp jede a má tam víc místa na nohy než v té fašounské mrtce jestli chcete kvalitní kundí zadarmo, musíte mít fábiji !!!!
![]()
![]()
viac takych!! prosim!!