... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
SnipE_88 napísal:mne sa bohovo paci ten chlapikl ktory mal len na tu slabsiu oktavku ale ma kamarata velkeho machra do cipu a mu to naladil tak ze nik nema sancu lebo mu to tlaci naftu pod takym tlakom ze mu to dymi ciernym a vsetci za nim nic nevidia...
touto cestou by som bol velmi rad keby si chlapci s profituningu MMracingu a podobnych firiem zacali hladat inu pracu pretoze nacipovat diesela tak aby siel a nedymil je blbost machri to robia tak ze nejde ale dymi a nikto viac ta nedobehne
kenny napísal:http://www.tuzingforum.cz/viewtopic.php?f=10&t=13&start=10
Hned z voleja dam brutalne crevo kde chalan s Fabiou RS obiehal M5. Zazitok jak blazen.
"V BMW jezdí mafiánská lůza a jezdí vždy nebezpečně! Majitelé BMW by se měli preventivně zavírat!"
"Bmw jsou křápy, vždycky když je vidím tak se směju. Do kopce jsem dal v klidu m5tku, takže na mě m3 nemůže mít už vůbec."
"Porovnávat Octávku RS a M3? Pcha. Nesrovnatelný. M3 sice vypadá nablejskaně, ale to je tak všechno. Poctivý auto to není, jen na machrování. Octávka je prostě držák, má mnohem lepší jízdní vlastnosti a z nuly na sto je za 4,9815 sekundy. Emtrojka v tu chvíli teprve stahuje ruční brzdu."
A tak daaaale a tak daaale
Musím se taky podělit o jeden zážitek s bmw. Jel jsem tuhle na dálnici s formanem a jedu za kamionem skoro kilo. V levým pruhu nás předjíždělo nějaký bezvýznamný auto co mělo na kapotě jako znáček B. To jelo tak kolem těch 140. No a jako by to nestačilo, tak nějakej namachrovanej blbeček v bmw, kterej na to zřejmě nakradl, protože normání prací se na to vydělat nedá, to ví přece každej, chtěl jet ještě rychlejc a tak to vzal zprava přes odstavnej pruh. No ten musel jet aspoň dvě kila. Hodil myšku přes ten odstavnej pruh a protáhl se při tom mezi mnou a tím kamionem a zařadil se před to auto s Béčkem. Jenomže to měl hošánek v bmw sakra štěstí, že jsem mu ve formanu nepřidal. Kybych mu přidal, tak bych chtěl vidět co by dělal, protože kdybych v tu chvíli přidal (stačilo by půl plynu), tak bych se okamžitě dostal na jeho rychlost a tu díru mezi mnou a kamionem bych mu bleskurychle ucpal. Si myslí, že když jede 200, že se ho bojím. Já se z nějakýho bmw neposeru, nemám o nic horší auto než on. To jsem na něj ani nenakradl jak on, stačilo si vzít obyčejnou půjčku
Tak já taky nemám probém jezdit rychle. Dvě kila dám taky. Tachometr tolik sice neukazuje, ale to je jen proto, aby se lidi nebáli tý cifry. Jinak je to celkem běžný.
MichalBMW napísal:chvala bohu ze nemam TDI ale dokonale HTP![]()
![]()
spider207 napísal:
ja umremforman zo 100 na 140, to tam ma ozaj okamzite (a na pol plynu)
inak to je riadny kapo ked si musel brat pozicku na formana.. kolko dnes stoji taky forman? 200-300€ ked chces niekomu urobit radost? umrem
![]()
a este ta diagnoza tej M5ky - "mněl to tam napsaný bylo to velký, černý bmw, takový co jezděj v televizi - mpětky".. to je typicky poznavaci znak M5ky, napis, cierna a jazdi v televizii![]()
fakt sa chalan vyzna
![]()
ale pekne citanie takto za rana (no skor obeda ako tak kukam), dlho som sa tak nezasmialfakt tam asi deti pisu..
jararak napísal:nechcem podjebovat ale kebyze ste mali toto auto tak ste kingovia