... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Dogg88 napísal:otravujem snad niekoho?
Cosmo napísal:
Nie neotravujes...ale ked som si pozrel video kde sa chvalis rychlostou daleko za hranicami zakona, tak by som ti vzal vodicak aj znacky.
Dogg88 napísal:Kazdy sme nejaky
TomNR napísal:pozri, niektori nevedia prezut, ze mas audi a si na bmwklube.... ale to, ze si fanusik bmw, ked si na bmwklube, to im unika... a navyshe ten risho umocnuje negativny pocit o audi
ale je pravda, ze niektori tu pisu, ako keby je bmw nejake uberauto, ktore si vytrie prdel dokonca aj so supersportami...
k tuzingforu, som tam minule znovu nahliadol, nedokazem pochopit, ako to dokazu ludia brat vazne
SnipE_88 napísal:ja mam v garazi jedno audi a to jazdi za 5-6 litrov nafty po 90 centy s tesco benzinky co k tomu dodat???
lacnejsie vozenie asi bmw s podobneho roku neponukne
SnipE_88 napísal:ja mam v garazi jedno audi a to jazdi za 5-6 litrov nafty po 90 centy s tesco benzinky co k tomu dodat???
lacnejsie vozenie asi ziadne STVORKOLESOVE bmw s podobneho roku neponukne
eko.fresh napísal:Vstupujem do debaty zamerne. Len aby sa nezabudlo... AUGI je strasny kybel
pepo286 napísal:... joooooj .. teraz si to vyzeres.. ze jaky si namysleny bo mas 'stare BMW' .. a v zivote si v audi nesedel .. a pod.
![]()
![]()
BlackMW napísal:
a v garazi je kvoli odidenemu turbu alebo vstrekom ?ratal si do 'lacnejsie' aj servis ?
mas pocit ze ludia si kupuju bmw lebo chcu co najlacnejsie vozenie ?![]()
ja mam bmw, lebo nic ine nemam na vyber pri mojich poziadavkach (zadohrab, vykon, ekonomickost)