... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
heroe napísal:to s tym palivom sa tu uz niekde riesilo dokonca aj pan azmodan mal k tomu zasa nejake pripomienky, takze ti mozem povedat ze to pomoze tak h...., ma to len psycho efekt,
Helldiver napísal:Podla mna je blbost zarovat s nejakym uzssim tesnenim, najnizssie ake zozenies normalne je origo a davat si vyrabat nejake tensie by stalo urcite omnoho viac ako kupit stock tesnenie, okrem toho by si nemal zarucenu spolahlivost, atd. Ked chces zvysit kompresny pomer tak radsej uber z hlavy alebo bloku, ale ked len uberes tych 0,3mm a nic ine nespravis, tak nespoznas vobec nic, to chce viac uprav motoru aby si z toho daco mal.
azmodan napísal:konecne lebo uz si tu pripadam ako u dementov
Helldiver napísal:Podla mna je blbost zarovat s nejakym uzssim tesnenim, najnizssie ake zozenies normalne je origo a davat si vyrabat nejake tensie by stalo urcite omnoho viac ako kupit stock tesnenie, okrem toho by si nemal zarucenu spolahlivost, atd. Ked chces zvysit kompresny pomer tak radsej uber z hlavy alebo bloku, ale ked len uberes tych 0,3mm a nic ine nespravis, tak nespoznas vobec nic, to chce viac uprav motoru aby si z toho daco mal.
no o viac ako 0,3 mm aj tak ist nemozem kvoli tomu pomeru nie
Helldiver napísal:no o viac ako 0,3 mm aj tak ist nemozem kvoli tomu pomeru nie
To predsa povedal Azmodan, takze by som to nebral az tak vazne:)))
S vhodnou mapou by mozno aj 10.5 kompresny pomer mohol byt OK. Treba len dat pozor aby ventily nekolidovali s piestami. Na to tensie tesnenie radsej rovno zabudni, zmier sa s tym ze bude treba uberat z hlavy, alebo sa na to vykasli. Tie ine upravy som myslel taky klasicky motorarsky tuning aby si z toho dokopy aj s tym zvysenim kompresneho pomeru daco mal.