... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

azmodan

Pondelok, 1. Decembra 2008, 20:23

a odpovie mi uz niekto aky ma zmysel menit ten pomer o 0.3?
This is my rifle. There are many like it , but this one is mine.My rifle is my best friend. Without me, my rifle is useless.Without my rifle, i am useless

palo
Auto: e34
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 1. Decembra 2008, 20:23

azmodan napísal:
a odpovie mi uz niekto aky ma zmysel menit ten pomer o 0.3?

ved uz pisal ze to chce proste vyskusat.aspon naberie vela skusenosti ktore mozno nam vsetkym neskor pomozu
ex e30 318i sedan
e34 535i sedan
ex e36 316i sedan
ex e39 523i touring
ex e46 318i sedan
ex e46 320d fl sedan

Užívateľov profilový obrázok
pepo286

Pondelok, 1. Decembra 2008, 20:25

heroe napísal:
to s tym palivom sa tu uz niekde riesilo dokonca aj pan azmodan mal k tomu zasa nejake pripomienky, takze ti mozem povedat ze to pomoze tak h...., ma to len psycho efekt,

azmodan-a si nevsimaj .. to je miestny rypac .. stale tu otravuje s hlupostami, vytaca ludi a caka kto sa chyti a potom sa na tom asi dobre bavi ..
E46 320D Touring 100kW (2001)

Helldiver
Auto: E90 330d M-paket

Pondelok, 1. Decembra 2008, 20:30

Podla mna je blbost zarovat s nejakym uzssim tesnenim, najnizssie ake zozenies normalne je origo a davat si vyrabat nejake tensie by stalo urcite omnoho viac ako kupit stock tesnenie, okrem toho by si nemal zarucenu spolahlivost, atd. Ked chces zvysit kompresny pomer tak radsej uber z hlavy alebo bloku, ale ked len uberes tych 0,3mm a nic ine nespravis, tak nespoznas vobec nic, to chce viac uprav motoru aby si z toho daco mal.
EX E30 325i limo 89' Deplhingrau
EX E34 535i 92' Schwarz
EX E34 535iA 91' Diamantschwarz
EX E46 328ci 2000' Silber
E90 330d 2007' M-paket

azmodan

Pondelok, 1. Decembra 2008, 20:32

Helldiver napísal:
Podla mna je blbost zarovat s nejakym uzssim tesnenim, najnizssie ake zozenies normalne je origo a davat si vyrabat nejake tensie by stalo urcite omnoho viac ako kupit stock tesnenie, okrem toho by si nemal zarucenu spolahlivost, atd. Ked chces zvysit kompresny pomer tak radsej uber z hlavy alebo bloku, ale ked len uberes tych 0,3mm a nic ine nespravis, tak nespoznas vobec nic, to chce viac uprav motoru aby si z toho daco mal.

konecne lebo uz si tu pripadam ako u dementov
This is my rifle. There are many like it , but this one is mine.My rifle is my best friend. Without me, my rifle is useless.Without my rifle, i am useless

heroe
Autor témy
Auto: BMW e46 330ci ´01
Kraj: Žilinský

Pondelok, 1. Decembra 2008, 20:41

azmodan napísal:
konecne lebo uz si tu pripadam ako u dementov

keby si sa ty neozval vsak? :wink:

Helldiver napísal:

nod dobre mne to ani moc nevadi ze nespoznam nic, zaujimaju ma viac nasledky tohto konania, myslim ze ci po 500k mi odide vsetko a budem ho tak moc tlacit po zahrade? a hlavne ako sa da zistit to ostatne co si mi pisal, no o viac ako 0,3 mm aj tak ist nemozem kvoli tomu pomeru nie? uz sa to pomaly zacina dostavat do roviny ked mozno bude nejaky vacsi motor, ale aby som vedel do buducnosti o co pojde

o ten material by som sa nebal, resp. spolahlivost mozme tam dat aj matros co davaju do T 72 takze to fakt nie je problem, z hlavy uberat nechcem to hned zamietam, ak to je jedina moznost tak to riesit nebudem

Helldiver
Auto: E90 330d M-paket

Pondelok, 1. Decembra 2008, 21:02

no o viac ako 0,3 mm aj tak ist nemozem kvoli tomu pomeru nie

To predsa povedal Azmodan, takze by som to nebral az tak vazne:)))
S vhodnou mapou by mozno aj 10.5 kompresny pomer mohol byt OK. Treba len dat pozor aby ventily nekolidovali s piestami. Na to tensie tesnenie radsej rovno zabudni, zmier sa s tym ze bude treba uberat z hlavy, alebo sa na to vykasli. Tie ine upravy som myslel taky klasicky motorarsky tuning aby si z toho dokopy aj s tym zvysenim kompresneho pomeru daco mal.
EX E30 325i limo 89' Deplhingrau
EX E34 535i 92' Schwarz
EX E34 535iA 91' Diamantschwarz
EX E46 328ci 2000' Silber
E90 330d 2007' M-paket

heroe
Autor témy
Auto: BMW e46 330ci ´01
Kraj: Žilinský

Pondelok, 1. Decembra 2008, 21:12

A to s tymi ventilmi a piestami ako zistim? Aj ked uz to asi pase, ale zaujimalo by ma to.

Btw. teraz som kukal ze nejaka firma dostala ten napad s tesnenim uz predomnou a normalne to predavaju. Takze neni sanca ze by som ich napodobnil?

Ked nie tak nie, aj tak ma ale zaujima ako by som dalej pokracoval.

azmodan

Pondelok, 1. Decembra 2008, 21:20

Helldiver napísal:
no o viac ako 0,3 mm aj tak ist nemozem kvoli tomu pomeru nie

To predsa povedal Azmodan, takze by som to nebral az tak vazne:)))
S vhodnou mapou by mozno aj 10.5 kompresny pomer mohol byt OK. Treba len dat pozor aby ventily nekolidovali s piestami. Na to tensie tesnenie radsej rovno zabudni, zmier sa s tym ze bude treba uberat z hlavy, alebo sa na to vykasli. Tie ine upravy som myslel taky klasicky motorarsky tuning aby si z toho dokopy aj s tym zvysenim kompresneho pomeru daco mal.

ja som to nepovedal ja sa to pytam.. viem ze bezne mavaju okolo 10,6 ale on nebude upravovat mapu takze nad 10 nepojde tak ci tak

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 259 neregistrovaných