... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
asfethan napísal:Nie, nezacal byt zly. Ale chodil som do Wolfsthalu preto lebo je to blizko z prace a dufal som ze tankujem rakusky benzin. A btw, ked to mas blizko tak vies na nadrzi usetrit aj 10€ co v pivnych jednotkach je 8-10 piv. Co je dost piva!![]()
O peniaze mi ale nejde, tankujem teraz len Nat 98 ktory je podstatne drahsi. No do AT chodim pravidelne aj na nakupy kedze niektore produkty tu v SR nemaju, alebo v AT maju kvalitnejsie a atd...
Btw, uvadzal som zdroj odkial to mam, takze si si uz mohol dat tolko snahy a prezriet aj par riadkov nizsie.
pistacik11 napísal:a tie kvalitnejsie potraviny, neviem ako v AT ale ja zijem v DE, tu predavaju napr. chleba co ma trnvanlivost skoro dva tyzdne, ked toto povazujes za kvalitny produkt tak ...., hlavne plnme standardy eu
Maco napísal:Preco mam taky pocit ze kritizujes vacsinu co clovek robi inac? Mne nevadi ze mam jetku v hainburgu 15km a idem tabkovat ked je lacnejsie aj o par centov lebo mam overene ze to palivo je o dost kvalitnejsie ako u nas. A ked sa ti zda par centov malo dam ti taky priklad. Cena 98 tam 1,384 doobeda aj 1,354. U nas? 1,58x+. Zvykol som si uz tankovat len tam a nie domace patociky....
durike napísal:na tej ENI v Hainburgu som parkrat tankoval, a visu brali