... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

tak tam vecer skocim
 tak tam vecer skocim 

(Síce nemá na Octaviu ale predsa :))))))    )
  (Síce nemá na Octaviu ale predsa :))))))    ) 

tak husto snezilo ze za chvilku ani nebolo vydno kde som sa smykal
   tak husto snezilo ze za chvilku ani nebolo vydno kde som sa smykal   ale miestami som mal take stastie ze
 ale miestami som mal take stastie ze   
   no takto dobre som sa este nesmykal
  no takto dobre som sa este nesmykal  
 ..a taktiež o jeden obrubník som sa tak zľahka oprel zadným kolesom..a dnes som asi prvý krát na zákrute na normálne ceste ( mimo letiska) urobil hodiny....že som to prehnal....a hned dva krát....pfu...no dnes to teda išlo
 ..a taktiež o jeden obrubník som sa tak zľahka oprel zadným kolesom..a dnes som asi prvý krát na zákrute na normálne ceste ( mimo letiska) urobil hodiny....že som to prehnal....a hned dva krát....pfu...no dnes to teda išlo 

no napadlo len zo 2 cm tak som normalne ani neruckoval len pustal volant a sam sa otacal ako v lete
 no napadlo len zo 2 cm tak som normalne ani neruckoval len pustal volant a sam sa otacal ako v lete   no po dnesku to vypada ze na jar ma asi caka vymena celeho podvozku, poloosi, diferaku, prevodovky, spojky, atd...
  no po dnesku to vypada ze na jar ma asi caka vymena celeho podvozku, poloosi, diferaku, prevodovky, spojky, atd...  a gumy sa tiez pravdepodobne nedoziju dalsej zimy
  a gumy sa tiez pravdepodobne nedoziju dalsej zimy  
 peknééé :) a ten zvuk.....
   peknééé :) a ten zvuk..... 

ale asi som jediny kto sa tesi ze nasnezilo
  ale asi som jediny kto sa tesi ze nasnezilo  

voMacK napísal:ja mam sneh rad, ale uz ma tento rok tak nasira, ze mam chut tuto temu zmazat