ja tam chodim stale vecer je to prazdne a neodhrnute ... ked tam zajtra pojdes daj vediet mozme dat stretko, ked uz budem mat nahodenu novu gumu len si davaj pozor tu som vcera prerazil koleso je tam jama asi 50x50 hlboka jak svina, vcera som si tam prerazil gumu ...takze musim kupit novu
musim povedat, ze e60 ma prekvapila svojou lahkou ovladatelnostou v smyku. teraz sa jazdi zasadne bokem. DSC vypnute + krasna hra s volantom a plynom = radost jazdit
dneska som si dobrovolne predlzil cestu z roboty ktora zvycajne trva max. 15 min. o dve hodiny tak husto snezilo ze za chvilku ani nebolo vydno kde som sa smykal ale miestami som mal take stastie ze no takto dobre som sa este nesmykal
no ja tiež dnes...som spálil hodne nafty na somarinách ..a taktiež o jeden obrubník som sa tak zľahka oprel zadným kolesom..a dnes som asi prvý krát na zákrute na normálne ceste ( mimo letiska) urobil hodiny....že som to prehnal....a hned dva krát....pfu...no dnes to teda išlo
dnes zase dvoj hodinova cesta z roboty no napadlo len zo 2 cm tak som normalne ani neruckoval len pustal volant a sam sa otacal ako v lete no po dnesku to vypada ze na jar ma asi caka vymena celeho podvozku, poloosi, diferaku, prevodovky, spojky, atd... a gumy sa tiez pravdepodobne nedoziju dalsej zimy