... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
el_dodis napísal:...niekto ma na to, aby sa VOZIL na 3-4 litrovych starych hrcach za 5korun a potom sa tu vystatoval, ze ostatni su lakomi, lebo nie su ochotni liat prachy na vikendove kokotenie po meste a niekto musi aj JAZDIT lebo je pre neho auto dopravny prostriedok a sposob obzivy... ak tvoje "vozenie" na minimalne 300konovom aute sluzi na zabezpecenie tvojej buducnosti a nielen na to, aby si auto obcas vytiahol z garaze a "vozil" sa, nasledne sadol do firemnej fabie "HadamToPojde" a isiel do roboty, tak potom su tvoje reci o "lakomych" slovakoch na mieste... v opacnom pripade si iba mukel, ktory robi na to, aby tie prachy mohol liat do auta a testit sa z toho "o aky som geroj ved mam V8"... ti ostatni, ktori triezvo rozmyslaju sa snazia usetrit co najviac penazi hlavne na tom, kde su tie vydavky najvacsie a jedny z tych vacsich vydavkov su aj DOPRAVNE prostriedky...
samozrejme, su tu aj ludia z tzv. "hornych 10%", ale vacsina z nich nechodia na tekto fora a nekupuju sto rocne auta so silnymi motormi,aby sa vystatovali, ze na to maju a ostatni su len lakomi slovaci, ktori sa nemaju za co vozit, tak stahuju taketo aplikacie, ze ano!?
pistacik11 napísal:a co odzrkadluje hodnotu auta ked nie cena?? jablka, hrusky alebo mokre picky u kurviciek?? ci ako to je vlastne??
Jannci napísal:
ak si reagoval na mna, tak ano, mam staru sedmu, a nieje to ani E65, ktora sa mne osobne nepaci, na Fko momentalne nemam, a asi by som do nej ani nesiel, skor by som siel do novej 5tky. A predstav si, ten predpotopny 4,4liter mam na denne vozenie, ci uz do kanclu, alebo k zakaznikom, dodavatelom...
pistacik11 napísal:jazdia na hocjakyhc pezotikoch, skodovkach, kedze je im kazdy usetreny peniaz dobry.
RTG napísal:A dalsim faktom je, ze 95% majitelov tdi sa o ne nevie starat a nedavaju autu ani zakladny servis - to podla mna nie je ale setrenie, ale ciste lakomstvo. Ak na take auto nemam, tak si ho nekupim.
RTG napísal:Len mi nehovor, ze k svojmu sa spravas rovnako? Firemne auta su ina kategoria, tam sa o ne musi starat vedenie firmy a nie ty. Ale vela majitelov aut jednoducho neposkytuje autu ani zakladny servis. Taktiez ako clovek, co netrpi dostatkom penazi, nechcem do auta pchat privela, ale jednoducho s niecim ratat treba inak sa to vypomsti.