... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
zollo napísal:vcelku dost dobre "sci-fi" tu citat o ako sa vam kazia za 100k+![]()
(asi som sa mal predsa len lepsie ucit)
EBOLA napísal:aby som sa vratil povodnej teme. pred par rokmi som skusal maximalku na ninje zx6r medzi zv-bb ale pri 240 som musel stiahut koli hustejsej premavke. nakoniec ma capli pri baumaxe kde som namiesto povolenych 80 siel 132. modra fobia sa zaradila k vyberacom a ja som vedel, ze uz nevykecam. ked zistil, ze by mi tam motorku museli strazit tak som to mal za 2000 za papiere
mexican napísal:Všetkých motorkárov čo poznám osobne, tak každý z nich sa minimálne raz poriadne rozsekal.
zollo napísal:zas na druhej strane, auto ti asi nikdy tolko adrenalinu neda ako taky poladeny superbike (samozrejme na okruhu)
miso_525d napísal:mne uplne staci rychla jazda autom
EBOLA napísal:ovtej motorke sa da hovorit uz len v minulom case. skoncila na diely po jednej mojej nepozornosti.
na druhy den som sadol na ducati 999 aby som siel pozriet nasledky.
EBOLA napísal:vo zvolene spustili semafor na 2prudovke ktory nesiel od kedy som sa narodil. potvrdil som, ze vacsina nehod sa stava v mieste trvaleho pobytu. siel som vsak len 50, no nerozvazne som si povedal, ze v tom teple si nebudem brat bundu ked idem len do mesta... mam pamiatku ktora mi pripomina, ze vzdy treba dbat na bezpecnost.