... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
miso_525d napísal:Neboj nic 550i LCI uz ma inak vyriesene turbo (ma iba jedno, nie dve)

velmi naozaj velmi lahko to moze skoncit ako kolega vo vedlajsej teme co skusal max a odvtedy mu motor klepe
  velmi naozaj velmi lahko to moze skoncit ako kolega vo vedlajsej teme co skusal max a odvtedy mu motor klepe  
 horšie bolo, že potom spomalil na 100 a nechal ma obehnúť ho, myslel som si, že mu vadilo, že som mu svietil do speťákov tak som ho obehol ale išiel som max 160, no zakrátko z ničoho nič z toho auta začali blikať modré svetlá
 horšie bolo, že potom spomalil na 100 a nechal ma obehnúť ho, myslel som si, že mu vadilo, že som mu svietil do speťákov tak som ho obehol ale išiel som max 160, no zakrátko z ničoho nič z toho auta začali blikať modré svetlá   kvalitne som sa posral a myslel som si, že mi zoberú aj rodný list, po dlhšej uvahe som totiž prišiel na to, že to bola policajná puma
 kvalitne som sa posral a myslel som si, že mi zoberú aj rodný list, po dlhšej uvahe som totiž prišiel na to, že to bola policajná puma   no iba ma obehli a fujazdili preč
 no iba ma obehli a fujazdili preč   odvtedy moj tacháč videl maximálku len zďaleka
 odvtedy moj tacháč videl maximálku len zďaleka  

mexican napísal:
Totok máš odkiaľ?

a zvysis plniaci tlak, aby bol vyssi vykon. easy
 a zvysis plniaci tlak, aby bol vyssi vykon. easy   
 mexican napísal:Tak ja osobne si myslím, že motor do V, ktorý má pre každú banku valcov jedno turbo, prerábať na jedno spoločné turbo a ešte k tomu navyšovať výkon je asi z technického pohľadu nezmysel.

mexican napísal:Väčšie turbo bude mať zase asi väčší turbo lag.
A nejako to ani celkovo nesedí so všeobecnou koncepciou navyšovania počtu turbíniek spolu so zvyšovaním výkonu.

Tie prve dva motory tam vydrzali vzdy max. 60 tis. km, potom isli do sraciek. Tento posledny vydrzal cca 100 tis., kym sme ho predali.
  Tie prve dva motory tam vydrzali vzdy max. 60 tis. km, potom isli do sraciek. Tento posledny vydrzal cca 100 tis., kym sme ho predali.voMacK napísal:Kolko ma ta F02 750i lci najazdene? Som zvedavy, ci sa ten motor bude srat alebo nie.