... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
voMacK napísal:Tak to je radost..v aute za 130 tis
voMacK napísal:Tak to je radost..v aute za 130 tis
tvaroh napísal:
ale ak boli menene na zaruku tak v pohode :)
220tis vydrzalo cize ucel splnilo
tvaroh napísal:ale ak boli menene na zaruku tak v pohode :)

miso_525d napísal:viesco ani nie, lebo to v servise trvalo vzdy minimalne dva-tri mesiace, kym reklamaciu uznali a vymenili moror, resp. turba.
a to je celkom otrava, ze mas nove auto a viac casu travi v servise, ako na ceste.

mexican napísal:
Opravovať na záruku je v pohode dovtedy dokým sa to nedeje moc často.
Má to ale určitú hranicu kedy zistíš, že všetky tie starosti okolo toho a stratený čas a nervy až tak úplne v pohode nie sú.

kym proste nemas celu flotilu BMW, tak si nezasluzis, aby tvoje problemy s autom za 160.000 EUR brali vazne.
  kym proste nemas celu flotilu BMW, tak si nezasluzis, aby tvoje problemy s autom za 160.000 EUR brali vazne.EBOLA napísal:nieco ako enzo ktore si si mohol kupit az pokial si majitelom par kuskov od nich

bruno75 napísal:To uz sme sice trocho dost OT, ale ma niekto overenu informaciu, ze takymto sposobom odisiel motor aj v Fxx M5/6?
Ono predsa len su N63 a S63 celkom dost pribuzne takze by ma zaujimalo, ci S63 "zdedil" nachylnost na rychly odchod do vecnych lovist po N63...

mozno ma zas len ojebali... kazdopadne ja mam na M6 zatial nalietanych 14.000 km, zatial ziadny problem. dokonca je tam tuning uprava a aj tak to drzi. a je tam zaruka predlzena
  mozno ma zas len ojebali... kazdopadne ja mam na M6 zatial nalietanych 14.000 km, zatial ziadny problem. dokonca je tam tuning uprava a aj tak to drzi. a je tam zaruka predlzena   
 bruno75 napísal:To uz sme sice trocho dost OT, ale ma niekto overenu informaciu, ze takymto sposobom odisiel motor aj v Fxx M5/6?
Ono predsa len su N63 a S63 celkom dost pribuzne takze by ma zaujimalo, ci S63 "zdedil" nachylnost na rychly odchod do vecnych lovist po N63...
voMacK napísal:
Minimalne jedna zvolavacka na S63 uz bola - kvoli olejovemu cerpadlu. Nestacilo tlacit olej vo vysokych otackach a tak sa motor zadrel a siel srat.
Potesi.