... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
voMacK napísal:Tak to je radost..v aute za 130 tis
voMacK napísal:Tak to je radost..v aute za 130 tis
tvaroh napísal:
ale ak boli menene na zaruku tak v pohode :)
220tis vydrzalo cize ucel splnilo
tvaroh napísal:ale ak boli menene na zaruku tak v pohode :)
miso_525d napísal:viesco ani nie, lebo to v servise trvalo vzdy minimalne dva-tri mesiace, kym reklamaciu uznali a vymenili moror, resp. turba.
a to je celkom otrava, ze mas nove auto a viac casu travi v servise, ako na ceste.
mexican napísal:
Opravovať na záruku je v pohode dovtedy dokým sa to nedeje moc často.
Má to ale určitú hranicu kedy zistíš, že všetky tie starosti okolo toho a stratený čas a nervy až tak úplne v pohode nie sú.
EBOLA napísal:nieco ako enzo ktore si si mohol kupit az pokial si majitelom par kuskov od nich
bruno75 napísal:To uz sme sice trocho dost OT, ale ma niekto overenu informaciu, ze takymto sposobom odisiel motor aj v Fxx M5/6?
Ono predsa len su N63 a S63 celkom dost pribuzne takze by ma zaujimalo, ci S63 "zdedil" nachylnost na rychly odchod do vecnych lovist po N63...
bruno75 napísal:To uz sme sice trocho dost OT, ale ma niekto overenu informaciu, ze takymto sposobom odisiel motor aj v Fxx M5/6?
Ono predsa len su N63 a S63 celkom dost pribuzne takze by ma zaujimalo, ci S63 "zdedil" nachylnost na rychly odchod do vecnych lovist po N63...
voMacK napísal:
Minimalne jedna zvolavacka na S63 uz bola - kvoli olejovemu cerpadlu. Nestacilo tlacit olej vo vysokych otackach a tak sa motor zadrel a siel srat.
Potesi.