... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Vlado Behun napísal:
samozrejme, ze ak stoji auto na krajnici, tak 200+ nejdes :), vyhoda tkvie v tom, ze mas prehlad, a naokolo plot siahajuci nad uroven vysky auta, takze z Einsetinovej Ta namerat nemozu (iba ak z lavky)
Meranie rychlosti: Android - Ulysse speedometer (mera podla GPS: 0,-60; 0-100 a 1/4mile, od okamihu pohnutia, nie stopky), plus 100 dalsich funkcii (avg speed, trip, kompas :-), nadm vysku)
unikatil napísal:na iphone je aplikacia "bmw m power meter" mam ju ale nikdy som ju neskusal malo by to merat aj g-force
bmw-fan-ke napísal:Služobná Fabia prvej generácie 1.2HTP niekde na diaľnici okolo nitri som išiel s kolegom asi 20 sekúnd dole kopcom .... Ručička tesne nad 180km/h .... Od vtedy max 130:) skoro sme vzlietli
nadro napísal:Vyjazd na dialnicu predo mnou 3 x Skoda roomster Kozel edition,reku nebudu ma brzdit tak knedla na nejakych 160 a asi po 10-20sek okolo mna preleteli vsetci traja nejakou 180km/h vyzeralo to ze to maju normalnu cestovnu rychlost
EBOLA napísal:pri mojom stasti zase stretnem lisku
Le Gend napísal:Okresky nebyvaju take hladke ako dialnice. Dlzka rovinky az taka dolezita nie je. Ja som videl BranaMW ist 240kmh uprostred Kosic v spicke cez pracovny den a este aj ubrzdil na semaforoch :)
jararak napísal:na vyssie rychlosti by to chcelo nieco so silejsim motorm a nizsou vahou, pochybujem ze e60 je na tom lepsie, f10 nema zase vhodny motor,cize na rychlostne rekordy bud 3er vdaka mrstnosti, alebo 7er vdaka kubiku.
Pežot napísal:Ty vrah, co keby Ti tam vleteli ludia?
slevin napísal:Vcera niekde pri trencine niekolkokrat 260+ ale musel som ubrat lebo nieco vzadu dost rezonovalo/hucalo :)
BranoMW napísal:Neboli to spolujazdci?
miso_525d napísal:mate chalani nejake skusenosti s antiradarmi ?![]()