... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
jkk
Auto: E91 330xd
Kraj: Bratislavský

Re: skuska maximalky

Utorok, 29. Apríla 2014, 14:09

ake myslis? tie ktore rusia primac a teda policajti nenameraju spravnu hodnotu alebo tie ktore ti pipaju ako besne ze ta niekto snima? mal som taku hracku v aute asi 2mesiace ale pipalo to pomaly pri kadzom semafore, ukazovatelovi rychlosti v dedinkach atd...vyhodil som to prec, iba to cloveka znervoznovalo...
EX: E91 330xd `08
EX: E46 330i `00
EX: E46 323i `99

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

miso_525d
Auto: SOBI 20

Utorok, 29. Apríla 2014, 14:14

ano, myslim kombinaciu rusicky a antiradaru. presne to co pises.

jkk napísal:
ake myslis? tie ktore rusia primac a teda policajti nenameraju spravnu hodnotu alebo tie ktore ti pipaju ako besne ze ta niekto snima? mal som taku hracku v aute asi 2mesiace ale pipalo to pomaly pri kadzom semafore, ukazovatelovi rychlosti v dedinkach atd...vyhodil som to prec, iba to cloveka znervoznovalo...

jkk

Utorok, 29. Apríla 2014, 14:18

ked som to riesil asi dva roky dozadu uz vtedy som cital clanok ze policajti vdaka novym radarom dokazu zistit ci ma clovek rusicku v aute a ze postupuju tak ze hned beru technicak a auto ide na obhliadku...ci to je pravda netusim ale vtedy mi to stacilo aby som si povedl ze sa mi viac oplati sem tam zaplatit pokutu :D

miso_525d

Utorok, 29. Apríla 2014, 14:23

ty by si si nejakemu policajtovi nechal prehliadat auto? neblazni.... na zaklade coho?!

ono sa tie rusicky pouzivaju tak, ze ked ti zapipa antiradar, tak mas v kabine tlacidlo, ktore vypne rusicky aj antiradar a spomalis. rusicka je tam na to, aby ta neodmeral napr. mobilny radar. ale aj tak, este skor ako ta mobilny radar odmeria, mal by ti antiradar hlasit.

jkk napísal:
ked som to riesil asi dva roky dozadu uz vtedy som cital clanok ze policajti vdaka novym radarom dokazu zistit ci ma clovek rusicku v aute a ze postupuju tak ze hned beru technicak a auto ide na obhliadku...ci to je pravda netusim ale vtedy mi to stacilo aby som si povedl ze sa mi viac oplati sem tam zaplatit pokutu :D

jkk

Utorok, 29. Apríla 2014, 14:43

myslim ze to bol tento clanok co som vtedy cital...

http://www.pluska.sk/plus7dni/autoforum/antiradary.html

neviem aky mas rocny priemer pokut za prekrocenu rychlost ale myslis ze sa ti investovana suma vrati kym predas auto?

miso_525d

Utorok, 29. Apríla 2014, 15:59

tak jedna vec je, ze antiradar sa da vymontovat a prehodit do druheho auta, relativne bezbolestne a druha vec je, ze mne sa naklady na antiradar a rusicku (2.000,- EUR) vratili behom cca roka.

jkk napísal:

neviem aky mas rocny priemer pokut za prekrocenu rychlost ale myslis ze sa ti investovana suma vrati kym predas auto?

miso_525d

Utorok, 29. Apríla 2014, 16:15

ten clanok ale neriesi fakt, ze policajt nesmie bez mojho dovolenia za beznych okolnosti prehliadat moje auto.

[quote="jkk"]myslim ze to bol tento clanok co som vtedy cital...

fritolko
Auto: X3 E83
Kraj: Žilinský

Utorok, 29. Apríla 2014, 18:14

V prípade podozrenia môže podľa mňa všetko. Však je to podozrenie zo spáchania trestného činu.

PetoK
Kraj: Žilinský

Utorok, 29. Apríla 2014, 18:20

Presne tak. Policajt v sluzbe je verejny cinitel a si povinny strpiet jeho prikazy.

Btw,nenavidim takychto blaznov s antiradarmi,co jazdia jak sialeni.... by som vam doprial zazit na vlastnej kozi ked sa vam takyto retardovany debil vyruti zo zakruty sialenou rychlostou v protismere,a vy zo sebazaprenim musite v momente riesit ako sa mu vyhnut... fakt vam to prajem zazit :evil: :evil: :evil: ... potom zacnete jazdit normalne...

darklord
Auto: stara haraburda

Utorok, 29. Apríla 2014, 18:42

Amen. =D>
"Řídit diesel je něco jako bejt teplej, v dnešní době nic neobvyklého, ale pořád špatně."

starynovy
Kraj: Zahraničie

Utorok, 29. Apríla 2014, 19:45

Od toho mas dvojtonovy 7er. :mrgreen:

BranoMW
Kraj: Košický

Utorok, 29. Apríla 2014, 20:10

jkk napísal:

Pri dnesnych vyskach pokut - no porblem.... odomna uz pytali 400 EUR za prekrocenie rychlosti (zjednal som na 300)...antiradar nemam... pricom niesom pirat (vacsinou) ale namerali mi 117 na 60-ke.... vjazd na dialnicu z Kosic na Presov ...ktori to poznate, viete o com hovorim (130-80-60km/h 200 metrov a potom dialnica teda 130) ...cisty buzeracny usek na pokuty... :D
Naposledy upravil/-a BranoMW v Utorok, 29. Apríla 2014, 20:13, upravené celkom 1 krát.

BranoMW
Kraj: Košický

Utorok, 29. Apríla 2014, 20:13

PetoK napísal:
Presne tak. Policajt v sluzbe je verejny cinitel a si povinny strpiet jeho prikazy.

Btw,nenavidim takychto blaznov s antiradarmi,co jazdia jak sialeni.... by som vam doprial zazit na vlastnej kozi ked sa vam takyto retardovany debil vyruti zo zakruty sialenou rychlostou v protismere,a vy zo sebazaprenim musite v momente riesit ako sa mu vyhnut... fakt vam to prajem zazit :evil: :evil: :evil: ... potom zacnete jazdit normalne...

toto som zazil v reale ked v neprehladnej zakrute zrazu proti mne ide protiiduce auto ktore vynieslo v zakrute...nebol to blazon s antiradarom, ale 25-rocny zasran ktory si pozical feldu od fotra... zapol som na aute 2D mod a zabranil som celnej zrazke... ale odnieslo si to bok auta po celej dlzke...

darklord
Auto: stara haraburda

Utorok, 29. Apríla 2014, 21:48

No sak hej, pretoze felde by sa antiradar hodil tak maximalne na rovinky dole kopcom kedze to ma jazdne vlastnosti kladiva...
"Řídit diesel je něco jako bejt teplej, v dnešní době nic neobvyklého, ale pořád špatně."

lulu991
Auto: BMW 330xd
Kraj: Prešovský

Streda, 30. Apríla 2014, 06:25

Nedavno som sa bavil s kamaratom policajtom, ktory chodi/chodil sem tam merat, povedal, ze oficialna verzia policie je, ze pokial ma v aute niekto rusicku a policajtovi pri merani vyhodi merac chybu, davaju si na to pozor a kontroluju auta blablabla...Neoficialne to vsak zevraj takto vobec nefunguje, nakolko pri merani laserovym meracom zevraj velmi casto merac vyhodi chybu pri merani a keby mali zakazdym kazdeho zastavovat a kontrolovat mu cele auto, nehovoriac ze najst dobre zabudovanu rusicku je takmer mission impossible, tak by zrejme ani nic ine nerobili, cize v 99% pripadoch nechali merane auto kludne prejst. Takze informacie z prvej ruky hovoria, hor sa na montovanie rusicky :D

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 231 neregistrovaných