... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
starynovy napísal:Ummmm yummy, s trafolejom sa zachadza ako s mimoriadne nebezpecnym pretoze chemikalie v nom sa nerozkladaju, ale usadzuju v zivom tkanive, a jeho spalenim sa to umocni tak na ^2, cim vzniknu slavne PCB´s, "Dioxins have been considered highly toxic and able to cause reproductive and developmental problems, damage the immune system, interfere with hormones and also cause cancer." Ty to palis v aute a uz plynne distrubuujes medzi obcanov.. a potom sa starci skrobu za uchom v krcme u mokreho lakta, ze 7 z 10-tich byvalych kamosov este pred 50-tkou skapalo na rakovinu.![]()
V takomto svete sa nema vyznam snazit o nic, a len tazko pocitat s nejakym dlhym vekom.. takze v spravnom rytme zapadneho kapitalizmu chvatajte nech co to stihnete, aj tak pokapeme na vykuchane DPFka lebo 10kW hore a 300€ v penazenke, ci smradlava 37kW mrcina co sa ledva plazi, majitel nema ani na palivo, ale MHD sa mu hnusi, tak radsej rozprasuje rakovinu zadarmo.
sineDko napísal:ano upalovanie zhavicov je bezny jav pri viacerych alternativnych palivach.
nerobim v tom. ak ty hovoris ze robis a pouziva sa to tak sa nebudem hadat![]()
ja som bol v tom ze ked to bolo v 2001 zakazane tak sa to prestalo vyrabat. a pouzitelnost trafooleja je 10 rokov ak sa nemylim. z toho mi vyslo ze uz by sa take oleje nemali vyskytovat.
ale ak ty hovoris ze to u nas je o niecom inom tak
starynovy napísal:Co tu remcas, ten olej v sebe ziadne zavadne chemikalie uz predsa davno nema, hovoril to ten zobrak co ho kradne a potom rozlieva inym zobrakom, tak to musi byt pravda a je za neskutocnych 70cent, tak naco tankovat naftu. Ale podla obrazku to leje do nejakej francuzskej picoviny, takze by sa s tym na BMW klube ani nemal chvalit. Je to ako boj s veternymi mlynmi, zatial co sa mi zobrak s dojebanou E60 vyhraza ze ma zbije lebo nema na novy DPF, iny zobrak tankuje trafoolej.. naco sa vzrusovat. Aneb co oci nevidia, to srdce neboli. Internet dal hlupym ludom moznost prezentovat svoje hlupe nazory pod ruskou anonymity a normalnych potom moze klepnut.![]()