... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
stupel napísal:Ja jazdím na výpek už 7 rokov najazdené cca 250 000 km v lete ked je teplo jazdím na čistý olej ale sem tam šupnem trochen nafty šetrí to gumové hadičky tak za 5 euroauto stále ide bez problémov len filter paliva treba sem tam menit ale to je otázka 5 minut a 3-och euráčov
![]()
Len to prosím nelejte do comonrailu je to otázka 300km a auto klakne
cobra11 napísal:Na tej mazde E2200 sme otocili stuttgart 6x, bez problemov.raz som menil palivak.
Teraz sme kupili fiat ducato maxi 2,5tdi a dal som 50l nafty a 40l fritolu a skoncil som v kopcoch za viednou, auto stratilo vykon a pomaly spomalovalo az uplne skapalo, este som akurat stihol zbehnut z dialnice a auto zdochlo pri niakej stavbe na vedlajsej ceste.
Od fritolu klucnky a okolo nadrze mastne, vzadu som mal v kanistroch 50l nafty a 40l fritolu, samozrejme dosla kriminalka a zatkli nas ze krasneme naftu zo strojov zo stavby. A vazena kriminalka somnou po anglicky nechcela komunikovat tak bolo zle nedobre.
Po prepusteni som vyplachol nadrz, kompresorom som prefukol hadice, vymenil palivak a nalial kvalitnu rakusku naftu (nie tu zo stavebnych strojov) a ta na pizzu dodavka ide dalej. (kedze je to talian skusim mu naliat olivovi, mozno ten chutit bude)
stupel napísal:a ešte jedno upozornenierastlinák všetko zalepí a zalepil aj vrchnák od nárže ale tak že upchal a ovzduš. dierku tak vznikal podtlak v nádrži a auto chcípalo dlho som hladal prečo
potom stačilo nepritahovat dekel a už bolo po probléme
![]()
rebel napísal:Alebo mi ma doniest clovek pizzu co vlastneho auta dava odpad ? Nechcem ani vediet co robi s tymi pizzami ked je hladny. Aj ty to ber osobne.
rebel napísal:Tiez mal stary Trump 6 aut ako tunak cobra11 ?