... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
cobra11 napísal:Olej berem od znamych z restauracii (ako doma, pizza klasik, pizzeria caesar, kolecko)
Za tyzden mi su schopny dat aj 100l fritolu
Vcera som bol pozret na MB Sprinter 315td, celkom sa mi to lubilo, hlavne jeho nesmrtelnost a radove cerpadlo ktoremu chutia ''hranolky''
Killo napísal:neviem ci to priamemu vstrekovaniu neublizi, to uz by som asi neriskoval.
skus popozerat dieselpower.cz forum, ja som tam zavital po tom co si tuna zalozil tento topic. co som sa docital, tak najlepsie olej znasaju hladke diesle a stare predkomorove diesle. Treba pocitat s castejsou vymenou zhavicov a pripadne este dorobit nejaky predhrev do nadrze/pred palivove cerpadlo. Cerpadlo je dobre vymenit za Bosch, ine druhy (bolo to tam rozpisane) sa lubia zosypat, tiect, atd.
Nejaky frajer to lial do 2.5TDi Passatu a do roka/tusim 10tkm/ mu klakol motor.
inak som uplny debil co sa tyka dieslovych motorov, nemusim mat pravdu v tomto, je to len moj nazor ktory som nadobudol po precitani foratak hlavne to nebrat tak ze mam urcite pravdu
Lukynko napísal:Moj znamy ma Fiat Ulise a bezne do nadrzi 30 obycajneho jedleho oleja kupuje.50litre nafty a do toho zorve olej normalne jedly a ide...Pri dnesnej cene nafty 1.47/1liter ked kupis jedly cca 1L/1E tak useteris dajake drobne grose :)
MateX3 napísal:
Ako tak pozerám, v PO v Lidli majú olej najlacnejší za 1,40 €. V Tescu za 1,46 €.
cobra11 napísal:(kedze je to talian skusim mu naliat olivovi, mozno ten chutit bude)