Streda, 11. Marca 2020, 19:50
ja si mozno aktualne predaj komplikujem zbytocne tym, ze nemam zaujem sa s cudzimi ludmi stretavat v mieste bydliska a stretavam sa s nimi na neutralnej pode, maju taj oni jednoduchsie ak idu z vacsej dialky a nemusia sa strikovat 15km mimo dialnicu, ked na mna niekto tlaci, ze ved povedzte kde byvate, lebo ja neviem ci to stiham nacas... to odmietam hned, ale uz dvaja boli taki neskonali kokoti, ze dohodneme sa "zajtra rano o 9:00 na parkovisku XY, potvrdime si rano, ze to plati", jeden samozrejme nic nepotvrdil tak som tam ani nesiel, ani uz sa nezoval, neodpisal ani telefon nezdvihol, druhy chuj niekde zo Skalice som tusil, ze bude asi chuj, lebo sa ma 3 hodiny po dohodnutom stretnuti este pyta "a to je auto je cervene, hej?..akoze dopice, ma ciernobiely monitor ked to na 15 fotkach nevidi?... , ale rano mi napisal sms, ze vyraza z domu, tak som prisiel v dany cas na miesto stretnutia, nic. nedviha, neodpisuje, nic. este som tam jak chuj cakal polhodinu, prebehol cele parkovisko ci tam nebude auto na senickych znackach niekde, mozno zabudol doma telefon. no samozrejme nikde nikam neprisiel, ale nasral ma tak, ze som ho vybomboval uplne zo vsetkych sim kariet co som doma nasiel, nic, z sms brany na posielanie alertov z monitoringu som mu nechal kazdu minutu poslat smsku, ked ich dostal asi 70 tak kokot napisal "prisla mi zamietava odpoved z banky na uver".
ti ludia nemaju chochmes, nic, proste v internetbankingu im dnes v kazdej banke svieti tlacitko "poziadat o uver" tak kokot si tam nakotil ziadost na 4 rocny prijem a uz pozeral internety a kupoval auta. ale toto by som cakal pri e60tkach alebo tuzingovych octaviach rs, nie pri krabicach pre starych ludi.
este tak dva tyzdne kokotizmu a pojdem si k vomackovi kupit neurol a posadim sa do aciek, nech to vykupia.
chupp - imho ci uz niekto predava mobil alebo auto, ja uz neznamym ludom sice dohody nerusim, ale ani nerezervujem, dohodne sa niekto, ze pride zajtra o tretej, ok dojdi ale nema na to reserve, ale ak niekto zavola, ze pride rano o deviatej, tak nech pride tiez, tomu co ma prist o tretej zavolam, ak sa o deviatej preda, to je vsetko.