... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
tke34vt napísal:Zatial hladam, bol som na 3 pohovory, administrativa, skenovanie dokumentov + kontrola, nemenovana rucna mycka a UPC v Petrzalke...
Administrativu si predstavujem: pracu s PC, nieco kancelarske, zase nie som IT programatorska hlavicka, ale ani uplne "puk" co nevie ani s officom robit, nechcem pracovat v noci (momentalne pracujem aj v noci cca dva roky uz a vadi mi to, pretoze taham 12h smeny), mam psychotesty na skupinu "B" do 2019, SŠ mechanik PC sieti s maturitou, som ochotny aj robit nejaky rozvoz, pracu v sklade atd... Kludne napiste aj uz pracujuci pristahovalci, co tam vsetko robite a ake mate skusenosti
V sklade som robil popri strednej a sorry, ale na taku robotu ani maturitu nepotrebujes. Skenovanie dokumentov alebo rucna mycka detto, to su prace, ktore tu robia studenti cez leto alebo popri skole (aj ked su aj mycky, kde robia profici, ale to su uz ludia, co tym ziju).ViktorDDD napísal:ako chapem ze mlada skoncila euba teda vie sa celkom slusne zamestnat tak tebe by bolo blbe zarabat polovicu toho co ona, ale nic ine nemozeme robit len drzat palce nech sa ti to podari, ako rudo pisal 1100 je bezny nastupny plat pre ludi s VS
k33p napísal:blablabla