Zatial hladam, bol som na 3 pohovory, administrativa, skenovanie dokumentov + kontrola, nemenovana rucna mycka a UPC v Petrzalke... UPC, neozvali sa na dalsie kolo, kedze som zadrel 1000€ v hrubom a teta z technickej podpory sa pri stole namna sprosto usmiala

, administrativa 600€ v hrubom + / +- 50-150€ pohybliva zlozka (odmietol som

) momentalne si viem na vychode zarobit cca 600€, no a rucna mycka "zarobis si 800-1200€ v pohode" - minimalka na papieri, zvysok do obalky... Prepacte, ale takto funguje velmi vela "sukromnikov". Toto ja nemienim robit, jednak ma odrbe na vyplate, jednak chapem, ze mate plne zuby vysokych odvodov v tomto state a tiez troska spekulujete.
Hladam dalej, nesuri to, moznostiam a dohody sa nebranim, vopred sa da vsetko dohodonut a prist "na otocku".
Administrativu si predstavujem: pracu s PC, nieco kancelarske, zase nie som IT programatorska hlavicka, ale ani uplne "puk" co nevie ani s officom robit, nechcem pracovat v noci (momentalne pracujem aj v noci cca dva roky uz a vadi mi to, pretoze taham 12h smeny), mam psychotesty na skupinu "B" do 2019, SŠ mechanik PC sieti s maturitou, som ochotny aj robit nejaky rozvoz, pracu v sklade atd... Kludne napiste aj uz pracujuci pristahovalci, co tam vsetko robite a ake mate skusenosti