... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
//MPower napísal:Pozrite ako Fico zabojoval z nezamestanostou , keby ste tam mali doteraz Radicovu tak by bola nezamestnanost rapidne vecsia ..... ale troska objektivity.. Mier
//MPower napísal:Teraz ale vazne , neviem cim ste tak zaslepeny tym kiskom.. Poviem na rovinu nevolil som Fica ani si ho teraz nejdem zastavat ale vsetci picujete ze tu Fico picu spravil , no spravil tu toho dost! Nemozete cakat ze tu za par rokov taku malicku krajinu ako mi niekto vybuduje od A po Z.. Pozrite sem Fico zachranil/odkupil niektore statne podniky co kokoti v byvalej vlade popredavali vsetko! Keby tam namiesto Fica sedel doteraz dalsi kokot co by rozpredal a zadlzil krajinu o dalsie miliony eur ktore by este deti vasich deti splacali z dani bolo by vam isto lepsie.. To by ste asi inak picovali.. Fico zabranil zdrazovaniu elektriny aj plynu! Kokoti v parlamente chceli aby bola vecsia dan Fico ich stopol. Nato ako je Slovensko mali a pomerne chudobny stat , tak vdaka Ficovi zme zvladli zlu ekonomicku situaciu najlepsie zo vsetkych vlad! A to bola najvecsia kriza prave za Fica. Ovela vecsie a bohatsie krajiny nezlvadli tak dobre krizu ako mi. To nikto neprizna ze... Pozrite ako Fico zabojoval z nezamestanostou , keby ste tam mali doteraz Radicovu tak by bola nezamestnanost rapidne vecsia , Fico to ako tak stabilizoval po vladach co to dojebali.. Neda sa hned skocit s hovna do zlata. Podla mna uz len tym ako vybrone zvladame krizu je vdaka Ficovi VELKY USPECH pre nasu krajinu , uz len zato... Lebo keby sa k moci dostal nejaky uplny debil tak by sa mohlo stat to ze by tak zhumploval a dojebal nasu krajinu ze stych sraciek by ju uz ani 10 Kiskov nevitiahlo! tak nech mi nikto nevravi ze tam picu robil, lebo keby tam naozaj tu picu robil garnatujem vam ze by vam bolo tazsie na zaludok. Treba si to uvedomit. Nezastavam Fica , nevravim ze nic nedojebal ani som ho nevolil ale troska objektivity.. Mier
//MPower napísal:... Pozrite ako Fico zabojoval z nezamestanostou...
//MPower napísal:Vomack picuje na Fica preto lebo zabranil zdrazovaniu plynuNo a potom tolko neodpisal a tym padom ho Fico ojebal o balik , no a uz mohol jazdit ako king v 7er F01 Individual FULL , no ale prave kvoli Ficovi musi stale jazdit v ludovej 5er a kazde rano sa legitimovat
![]()
Teraz ale vazne , neviem cim ste tak zaslepeny tym kiskom.. Poviem na rovinu nevolil som Fica ani si ho teraz nejdem zastavat ale vsetci picujete ze tu Fico picu spravil , no spravil tu toho dost! Nemozete cakat ze tu za par rokov taku malicku krajinu ako mi niekto vybuduje od A po Z.. Pozrite sem Fico zachranil/odkupil niektore statne podniky co kokoti v byvalej vlade popredavali vsetko! Keby tam namiesto Fica sedel doteraz dalsi kokot co by rozpredal a zadlzil krajinu o dalsie miliony eur ktore by este deti vasich deti splacali z dani bolo by vam isto lepsie.. To by ste asi inak picovali.. Fico zabranil zdrazovaniu elektriny aj plynu! Kokoti v parlamente chceli aby bola vecsia dan Fico ich stopol. Nato ako je Slovensko mali a pomerne chudobny stat , tak vdaka Ficovi zme zvladli zlu ekonomicku situaciu najlepsie zo vsetkych vlad! A to bola najvecsia kriza prave za Fica. Ovela vecsie a bohatsie krajiny nezlvadli tak dobre krizu ako mi. To nikto neprizna ze... Pozrite ako Fico zabojoval z nezamestanostou , keby ste tam mali doteraz Radicovu tak by bola nezamestnanost rapidne vecsia , Fico to ako tak stabilizoval po vladach co to dojebali.. Neda sa hned skocit s hovna do zlata. Podla mna uz len tym ako vybrone zvladame krizu je vdaka Ficovi VELKY USPECH pre nasu krajinu , uz len zato... Lebo keby sa k moci dostal nejaky uplny debil tak by sa mohlo stat to ze by tak zhumploval a dojebal nasu krajinu ze stych sraciek by ju uz ani 10 Kiskov nevitiahlo! tak nech mi nikto nevravi ze tam picu robil, lebo keby tam naozaj tu picu robil garnatujem vam ze by vam bolo tazsie na zaludok. Treba si to uvedomit. Nezastavam Fica , nevravim ze nic nedojebal ani som ho nevolil ale troska objektivity.. Mier
dedo1 napísal:Toto su oficialne cisla zo stitistickeho uradu, porovnej napr. posledne tri roky a vloz si tie vysledky do tej vety, a napis mi ako to teda Ficko zabojoval, lebo ja mam pocit ze sa asi pomylil a mysli si, ze ak je v kolonke nezamestnanost vyssie cislo, tak je to dobry boj. Minimalne podla toho co si tu napisal.
http://portal.statistics.sk/showdoc.do?docid=1801
RTG napísal:
Keby bola len tych 14 % tak to by bol este raj. Realita je este horsia a smutne je, ze vecsina statistik je takto skreslena , aby vyzerala relativne najlepsie mozne.