... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Pežot

Re: Volby na BMWklube

Pondelok, 31. Marca 2014, 05:38

Mpower tak takyto kratkozraky nazor som od Teba necakal. Fico odkupil spat podniky od fin. skupin ... ale len tie stratove casti. Fico rozjebal prachy, Radicova musela dane upravovat aby stat vobec mal s cim hospodarit. Ale to aby si pochopil musis pozerat viac okolo seba a nielen kukat Panelak a citat Novy cas.

Užívateľov profilový obrázok
dedo1
Auto: Holup na masle
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 31. Marca 2014, 06:34

Toto su oficialne cisla zo stitistickeho uradu, porovnej napr. posledne tri roky a vloz si tie vysledky do tej vety, a napis mi ako to teda Ficko zabojoval, lebo ja mam pocit ze sa asi pomylil a mysli si, ze ak je v kolonke nezamestnanost vyssie cislo, tak je to dobry boj. Minimalne podla toho co si tu napisal.

http://portal.statistics.sk/showdoc.do?docid=1801

//MPower napísal:
Pozrite ako Fico zabojoval z nezamestanostou , keby ste tam mali doteraz Radicovu tak by bola nezamestnanost rapidne vecsia ..... ale troska objektivity.. Mier
predpremiera pre exkluzivnych mystery shopperov

ROKI49
Auto: G20 330i
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 31. Marca 2014, 06:43

//MPower napísal:
Teraz ale vazne , neviem cim ste tak zaslepeny tym kiskom.. Poviem na rovinu nevolil som Fica ani si ho teraz nejdem zastavat ale vsetci picujete ze tu Fico picu spravil , no spravil tu toho dost! Nemozete cakat ze tu za par rokov taku malicku krajinu ako mi niekto vybuduje od A po Z.. Pozrite sem Fico zachranil/odkupil niektore statne podniky co kokoti v byvalej vlade popredavali vsetko! Keby tam namiesto Fica sedel doteraz dalsi kokot co by rozpredal a zadlzil krajinu o dalsie miliony eur ktore by este deti vasich deti splacali z dani bolo by vam isto lepsie.. To by ste asi inak picovali.. Fico zabranil zdrazovaniu elektriny aj plynu! Kokoti v parlamente chceli aby bola vecsia dan Fico ich stopol. Nato ako je Slovensko mali a pomerne chudobny stat , tak vdaka Ficovi zme zvladli zlu ekonomicku situaciu najlepsie zo vsetkych vlad! A to bola najvecsia kriza prave za Fica. Ovela vecsie a bohatsie krajiny nezlvadli tak dobre krizu ako mi. To nikto neprizna ze... Pozrite ako Fico zabojoval z nezamestanostou , keby ste tam mali doteraz Radicovu tak by bola nezamestnanost rapidne vecsia , Fico to ako tak stabilizoval po vladach co to dojebali.. Neda sa hned skocit s hovna do zlata. Podla mna uz len tym ako vybrone zvladame krizu je vdaka Ficovi VELKY USPECH pre nasu krajinu , uz len zato... Lebo keby sa k moci dostal nejaky uplny debil tak by sa mohlo stat to ze by tak zhumploval a dojebal nasu krajinu ze stych sraciek by ju uz ani 10 Kiskov nevitiahlo! tak nech mi nikto nevravi ze tam picu robil, lebo keby tam naozaj tu picu robil garnatujem vam ze by vam bolo tazsie na zaludok. Treba si to uvedomit. Nezastavam Fica , nevravim ze nic nedojebal ani som ho nevolil ale troska objektivity.. Mier

Tak toto je bud strasne trollovanie, alebo si absolutne mimo a nemas vobec prehlad. Ani neviem na co z toho reagovat......

//MPower napísal:
... Pozrite ako Fico zabojoval z nezamestanostou...

Tak toto je hlaska tyzdna a to je este len pondelok. Urcite mas na mysli napr. tych vyse 200 000 zrusenych dohod, kvoli zavedeniu odvodov pre pracu na dohodu, ze?
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

jkk
Auto: E91 330xd

Pondelok, 31. Marca 2014, 06:58

//MPower napísal:
Vomack picuje na Fica preto lebo zabranil zdrazovaniu plynu :D No a potom tolko neodpisal a tym padom ho Fico ojebal o balik , no a uz mohol jazdit ako king v 7er F01 Individual FULL , no ale prave kvoli Ficovi musi stale jazdit v ludovej 5er a kazde rano sa legitimovat :mrgreen:

Teraz ale vazne , neviem cim ste tak zaslepeny tym kiskom.. Poviem na rovinu nevolil som Fica ani si ho teraz nejdem zastavat ale vsetci picujete ze tu Fico picu spravil , no spravil tu toho dost! Nemozete cakat ze tu za par rokov taku malicku krajinu ako mi niekto vybuduje od A po Z.. Pozrite sem Fico zachranil/odkupil niektore statne podniky co kokoti v byvalej vlade popredavali vsetko! Keby tam namiesto Fica sedel doteraz dalsi kokot co by rozpredal a zadlzil krajinu o dalsie miliony eur ktore by este deti vasich deti splacali z dani bolo by vam isto lepsie.. To by ste asi inak picovali.. Fico zabranil zdrazovaniu elektriny aj plynu! Kokoti v parlamente chceli aby bola vecsia dan Fico ich stopol. Nato ako je Slovensko mali a pomerne chudobny stat , tak vdaka Ficovi zme zvladli zlu ekonomicku situaciu najlepsie zo vsetkych vlad! A to bola najvecsia kriza prave za Fica. Ovela vecsie a bohatsie krajiny nezlvadli tak dobre krizu ako mi. To nikto neprizna ze... Pozrite ako Fico zabojoval z nezamestanostou , keby ste tam mali doteraz Radicovu tak by bola nezamestnanost rapidne vecsia , Fico to ako tak stabilizoval po vladach co to dojebali.. Neda sa hned skocit s hovna do zlata. Podla mna uz len tym ako vybrone zvladame krizu je vdaka Ficovi VELKY USPECH pre nasu krajinu , uz len zato... Lebo keby sa k moci dostal nejaky uplny debil tak by sa mohlo stat to ze by tak zhumploval a dojebal nasu krajinu ze stych sraciek by ju uz ani 10 Kiskov nevitiahlo! tak nech mi nikto nevravi ze tam picu robil, lebo keby tam naozaj tu picu robil garnatujem vam ze by vam bolo tazsie na zaludok. Treba si to uvedomit. Nezastavam Fica , nevravim ze nic nedojebal ani som ho nevolil ale troska objektivity.. Mier

- ako pisal Pezot, odkupil LEN stratove casti podnikov!!!
- zmrazene zdrazovanie plynu a elektriky sme tu uz raz mali...potom stupli ceny nasobne hore
- rozpredanim podnikov ktore stat nevie spravovat sa stat nezadlzuje
- spytaj sa vsetkych ludi co si privyrabali dohodou jak zvladal eknomicku situaciu a nezamestnanst...dohodari platia odvody a maju z nich hovno...to iste studenti
- nezdvyhol dane?????????? dan z luxusu, registracna dan, danove licencie, danova zabezpeka atd...
- v mojej praci bolo pred zmenou zakonika prace zamestnanych 12ludia, teraz 8..(3 dohodari - jedna mamicka na materskej a dve starsie damy na dochodku ako niektorych deti vreckove, 1 student)
- ak narastajuca nezamestnanost, znizovanie trzieb maloobchodu je VELKY USPECH tak zijeme v dvoch roznych krajinach - ak mas na mysli HDP tak to je pri exportne orientovanom state nulovy ukazovatel...
- fico prakticky znicil fyzicke osoby - zivnostnikov... a teraz likviduje pravnicke firmy najme s.r.ocky...
- terajsi zakon o ochrane osobnych udajov ktory sa ide aj tak menit lebo je uplne nahovno to vsak nemeni nic na tom ze kazda firma vysolila minimalne 300,- zbytocne do luftu...
- o kauzach sa vyjadrovat nebudem lebo sa nenajde vlada ktora ich nema ale prehrany spor zo zdravotnou poistovnou je LEN A LEN ficova vina lebo ako dokonaly pravnik pripravil nepriestrelny zakon o ktorom povedal, ze nech ho len skusia poistovne zazalovat...stalo sa a platime...

niektore veci spravila vlada dobre ale ani jednu taku si nenapisal...sorry ale toto je asi najhorsi nazor aky som kedy pocul vratane vsetkych ficovolicov s ktorymi som sa rozpraval...prakticky si vymenoval vsetko to najhorsie co fico urobil ale oznacil to za jeho plus...

p.s. kto nazve kisku uzernikom nech si radsej pred vstupom do banky zobere zo sebou niekoho financne gramotneho lebo nemusi dopadnut dobre...
EX: E91 330xd `08
EX: E46 330i `00
EX: E46 323i `99

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

futy
Auto: C180w205
Kraj: Žilinský

Pondelok, 31. Marca 2014, 07:13

Podľa //MPowera je odkúpenie dlhu SPP od finančníkov nenormálna výhra a distribúcia ktorá je zisková si nechajú finančníci. Vysvetli mi ako sa dá zbaviť dlhu plynární keď nezvýšiš cenu a budeš predávať za menej ako nakúpiš (toto je komunistov plán, bude to dotovať zo štátneho ako komunisti, ďakujem týchto hajzlov si pamätám). Fico krajinu nestabilizoval, po Vladovi ktorý rozdával v privatizácii podniky svojim prisluhovačom (..., aby ti doplo ako sa privatizovalo, podnik v hodnote cca 200mil sa previedol na chuligánov za podmienky že časť zaplatia hneď, a zbytok preinvestujú a udržia zamestnanosť..., nič z toho sa nestalo, ešte aj prvú splátku im požičala banka, nikdy ju nesplatili podnik vytunelovali a bolo, nedroguj toľko, radšej sa venuj autám), SK bolo v sračkách, medzinárodne nás akceptoval akurát tak Lukašenko mafia si tu vládla, nezamestnanosť cez 20%... potom prišla Dzurindova vláda a potom si pozri nezamestnanosť a ostatné veci (netvrdím že táto partia bola úplne čistá) až potom prišiel nenažraný komunistický ateista a vyzerá to tak ako to je. Pozri si ako sa nabalili na Mýte (pozri si rozdiel v CZ a SK). SMer to je jeden tunel aj s týmto chmulom. :mrgreen:
-Ten tvoj kumpán nevyhral ani jeden súdny spor keď Slovensko zastupoval na medzinárodnej scéne, tak aký je to právnik, platil by si si takého lumpa keby to šlo z tvojej kasy
-Ako môže SK zaplatiť v prehratom súdnom spore s poisťovňami 20mil za právne služby, keď zastúpenie poisťovní si účtuje za vyhratý spor 3mil, platil by si to zo svojho?
-Pamätáš si ešte kauzu sociálne podniky na čele s Bernátkom a ministerkou (pridelené financie firme, ktorá dĺžila štátu na odvodoch a daniach(áno čítaš správne, firma ktorá dĺži štátu dostane dotáciu, je to choré ja viem ale to je Fico), ako sa to mohlo stať, keď sa uchádza nejaká spoločnosť o štátnu zákazku, tak musí doložiť potvrdenia od štátnych inštitúcií, že nedĺžia nič na daniach a odvodoch (robím s tým tak viem čo je to za pakáreň), Mádlová dĺžila a dotácia prišla.
-Nástenkové tendre a pod si už hľadaj sám, všetko za vlády toto lumpa (ak niekoho vyhodil, tak to bol tiež omyl dostal nejaké miestečko inde
-Počiatek na jachte s J&T presne v čase pri zmene kurzu..., náhoda? hovno dobre pripravený plán

Dovidíš si akurát tak na palubnú dosku svojho BMW ](*,)
BMW 523i F10- som bez vrtule
Audi A4B8 TFSi- sa minulo už
VW BORA 1,6 16V- ex

gasp0
Auto: e36 96 328i qp
Kraj: Trnavský

Pondelok, 31. Marca 2014, 07:51

no dpc :D tak to ma zabilo toto az som nemal silu to docitat ...

Solty
Auto: mhd

Pondelok, 31. Marca 2014, 08:21

Ja len žasnem keď to tu čítam :lol:

voMacK
Autor témy
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 31. Marca 2014, 08:25

Obrázok
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6

Pondelok, 31. Marca 2014, 08:28

pani viete co je na tychto volbach najlepsie?
ze uz skoncili a dva roky sa tu namusim pozerat na ten tupy hranaty ksicht. ten pes skonci rovnako ako velky mufi. na smetisku dejin ale riadne zazobany spolu s kamosmi z mokrej stvrte...

RTG
Auto: BMW F900XR
Kraj: Žilinský

Pondelok, 31. Marca 2014, 08:47

dedo1 napísal:
Toto su oficialne cisla zo stitistickeho uradu, porovnej napr. posledne tri roky a vloz si tie vysledky do tej vety, a napis mi ako to teda Ficko zabojoval, lebo ja mam pocit ze sa asi pomylil a mysli si, ze ak je v kolonke nezamestnanost vyssie cislo, tak je to dobry boj. Minimalne podla toho co si tu napisal.

http://portal.statistics.sk/showdoc.do?docid=1801

Keby bola len tych 14 % tak to by bol este raj. Realita je este horsia a smutne je, ze vecsina statistik je takto skreslena , aby vyzerala relativne najlepsie mozne.

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Pondelok, 31. Marca 2014, 09:13

nebyť tej finty o vyradení z evidencie na úrade práce tak tam nie je 14% ale možno aj 20 :wink:
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

Simpson
Kraj: Košický

Re: Politika a ine sr*cky

Pondelok, 31. Marca 2014, 09:42

Obrázok

jkk
Auto: E91 330xd

Pondelok, 31. Marca 2014, 10:14

tento brak takmer necitam no dostal som zaujimavy link so zaujimavym komentarom:

http://www.topky.sk/cl/1000733/1387849/ ... -prezident
EX: E91 330xd `08
EX: E46 330i `00
EX: E46 323i `99

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

BranoMW
Kraj: Košický

Pondelok, 31. Marca 2014, 10:20

aj z tejto diskusie (a nielen) je vidiet ze ficusove finty na ludi funguju a ludia radi a radsej pocuvaju skreslene reality a prazdne sluby a ziju v ruzovej bubline namiesto pohladu na realitu... ved preto ma tolko %...

dedo1
Auto: Holup na masle

Pondelok, 31. Marca 2014, 10:25

Ja som sem dal ten odkaz skôr na to, aby si chlapec pozrel aký je trend vo vývoji nezamestnanosti, keď bol ten spasiteľ pri moci, nie kvôli tým číslam. Použil som oficiálne čísla, aby to náhodou nespochybnil, že je to výmysel

RTG napísal:

Keby bola len tych 14 % tak to by bol este raj. Realita je este horsia a smutne je, ze vecsina statistik je takto skreslena , aby vyzerala relativne najlepsie mozne.
predpremiera pre exkluzivnych mystery shopperov

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 232 neregistrovaných