... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
k33p napísal:Vomacka tebe jebe a uz dlho to je moj nazor na kisku a s tvojim mozes ist bezurazky dopice alebo sa ist ucit hrat battlefield za gamepadobaja prezidenti boli zlý kandidati - pre mna, preto som ani volit nesiel, ty mozes akurat tak teraz splacat tu Fku aj s telkov naurok kiskovi
Igmaus napísal:Preco tu neiktori riesia ci mame dobreho alebo zleho prezidenta ked ste ani nesli volit? Ked ste nechali za Vas rozhodnut druhych tak to nerieste.
To je ako keby ja poviem niekomu vyber mi auto, ja si ho kupim a potom budem nadavat aku picovinu som si kupil...
Skoro 50% Slovenska nevedelo prist k hlasovacim urnam ktore boli na kazdom rohu. Keby bola ucast aspon 80% tak by bol ten vysledok presvedcivejsi. Takto kto nebol volit by nemal povedat ani pol slova na to akeho mame prezidenta pretoze pri volbach mu to bolo zjavne jedno kto sa nim stane.
Pežot napísal:A nehadajte sa tu do prdele ... politiku aj tak nevyriesite.
LEXXX525 napísal:Vomack nerozculuj saKiska je kokotvyjebany tak isto ako Fico,lepsie tu uz ajtak nebude tak nechapem co sa vsetci vzrusuju...
A k tomu uzernicstvu a zadlzovaniu,s casti mas pravdu ale len s casti.Su aj normalne pracujuce rodiny ktore nemaju inu moznost a musia si zobrat pozicku lebo je to otazka ich existencie,nie kazdy je podvodnik alebo podnikatel su aj ludia ktori normalne pracuju maju 1-2deti a uz nedokazu vyzit z nasich smiesnych platov ktore nerastu umerne s cenami vsetkeho ostatneho.Taky clovek je nakoniec nuteny vyhladat nebankovku lebo deti idu do skoly,potrebuju jest,treba platit reziu bytu atd.
A aj takychto ludi Kiskove firmy ozobracili,cize on s tejto politiky ktora je vedena na slovensku tiez celkom dobre vytazil,keby sa tu ma kazdy dobre tak by Kiska neexistoval,bol by nejaky zasrany dedek,neuspesny podnikatel.Lebo keby nam je vsetkym dobre tak by skrachoval len pri myslienke zalozit nebankovku...
k33p napísal:Kiska este vacsi podvodnik co ludi užieral cez quatro tatracredit a triangel, zobral ludom peniaze aj domy byty strechu nad hlavov, potom co sa strasne nabalil to este predal za 200 milionov, zacal poslednu dobu moozno rozdavat peniaze ludom lebo mu to asi cele prislo luto ako nakradol "poctivo" tak sa zacal nazyvat podnikatelom a neskor filantropom??
Igmaus napísal:Preco tu neiktori riesia ci mame dobreho alebo zleho prezidenta ked ste ani nesli volit? Ked ste nechali za Vas rozhodnut druhych tak to nerieste.
To je ako keby ja poviem niekomu vyber mi auto, ja si ho kupim a potom budem nadavat aku picovinu som si kupil...
Skoro 50% Slovenska nevedelo prist k hlasovacim urnam ktore boli na kazdom rohu. Keby bola ucast aspon 80% tak by bol ten vysledok presvedcivejsi. Takto kto nebol volit by nemal povedat ani pol slova na to akeho mame prezidenta pretoze pri volbach mu to bolo zjavne jedno kto sa nim stane.