... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

BMWpositiv

Re: Volby na BMWklube

Nedeľa, 30. Marca 2014, 20:36

Igmaus napísal:
Skoro 50% Slovenska nevedelo prist k hlasovacim urnam ktore boli na kazdom rohu. Keby bola ucast aspon 80% tak by bol ten vysledok presvedcivejsi. Takto kto nebol volit by nemal povedat ani pol slova na to akeho mame prezidenta pretoze pri volbach mu to bolo zjavne jedno kto sa nim stane.

aspon netrep prosim ta... #-o
vies vobec kolko slovakov zije vo svete a absolutne nemali moznost ist volit???
keby taka moznost bola ver tomu, ze Fico by mal este mensie percento hlasov ako mal a mozno by bola aj 80% ucast na volbach :wink:
ja som z "tadial" doslova usiel, lebo mi bolo uz na grc ako to tam cele ide od deviatim k piatim, ale aj napriek tomu mi nie je jedno co sa tam deje, pretoze mi tam stale zije blizka rodina... ](*,)

Užívateľov profilový obrázok
LEXXX525
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 30. Marca 2014, 20:37

Inac vy co picujete ze malo ludi bolo volit,bol by som zvedavi co by ste hovorili keby ich odvolilo tych 80% a vyhral by Fico :D

Ja som nebol volit v druhhom kole lebo by mi bolo kokotno keby zaskrtnem Fica,ale ani podvodnik a uzernik sa mi nezdala ta spravna volba...
Naposledy upravil/-a LEXXX525 v Nedeľa, 30. Marca 2014, 20:40, upravené celkom 1 krát.

Igmaus
Auto: G20 330dx
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 30. Marca 2014, 20:39

BMWpositiv napísal:
aspon netrep prosim ta... #-o
vies vobec kolko slovakov zije vo svete a absolutne nemali moznost ist volit???
keby taka moznost bola ver tomu, ze Fico by mal este mensie percento hlasov ako mal a mozno by bola aj 80% ucast na volbach :wink:
ja som z "tadial" doslova usiel, lebo mi bolo uz na grc ako to tam cele ide od deviatim k piatim, ale aj napriek tomu mi nie je jedno co sa tam deje, pretoze mi tam stale zije blizka rodina... ](*,)

Neverim tomu ze je v zahranici 50% volicov, aj 20% je vela... Dalsia vec je, ze v tomto state sme za opicami a nie je moznost volit cez internet...

futy
Auto: C180w205
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 30. Marca 2014, 20:41

a o koľko by mal abstinujúci katolík menej, keby ho negramotní rómovia nevolili :mrgreen:
BMW 523i F10- som bez vrtule
Audi A4B8 TFSi- sa minulo už
VW BORA 1,6 16V- ex

BMWpositiv

Nedeľa, 30. Marca 2014, 20:44

Igmaus napísal:

Neverim tomu ze je v zahranici 50% volicov, aj 20% je vela...

myslim, ze tretina :roll:

Igmaus
Auto: G20 330dx
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 30. Marca 2014, 20:47

BMWpositiv napísal:
myslim, ze tretina :roll:

Dobre, mozno mas pravdu v tomto nemam prehlad tak sa nejdem hadat.

Ale je velka chyba v tom ze sa neda hlasovat pomocou internetu. Taketo nieco tu mohlo fungovat uz styri roky... Len to by museli ist nase dane do statneho rozpoctu a nie na niekoho sukromny ucet :wink:

RTG
Auto: BMW F900XR

Nedeľa, 30. Marca 2014, 20:52

Ak niekto ide prec - co ho viaze sa tu vracat?
Po druhe kompromisy robia len ludia, co nemaju dostatok sily/vole / dopln si co chces, aby bolo po ich.
Nejde o hladanie dokonaleho politika, ale otocim situaciu takto: co je lepsie chlastat alebo fajcit? Podla mna ani jedno, ale ked si mam vybrat iba z tychto moznosti a tretia je nevybrat si nic, ako ma to diskvalifikuje nadavat na oboch? Absolutne nijak => analogia s volenim. Ak sa mi nepaci ani jedno ani druhe, mozem vsetkych jebat neist volit a aj tak picovat, mam na to rovnake pravo ako ti, co boli a moralisticke dristy si mozu dotycni nechat pre stare matere a 15 rocnych.

Volit som bol - Fica - to aby omacku jeblo. A tiez som volil Kisku - to aby jeblo tych ostatnych :D

PS: volby cez internet su a aj dlho budu v tomto state kravina - ak sa niekto podielat na fungovani statu chce, nema mu problem robit zdvihnut rit - v pripade zahranicia, plati moja prva veta.

LEXXX525
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 30. Marca 2014, 20:56

RTG :thumbup:

auto111
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 30. Marca 2014, 21:07

RTG: ak reagujes na mna s tymi kompromismi...

Je len sebaklam si mysliet ze ludia nerobia v zivote kompromisy uplne vsade a nie je to ukazka nejakej slabosti.

Uz len taka vec ze vacsina ludi nema dokonale zamestnanie (plat, sefa ...) a napriek tomu nejde pracovat na vysnene miesto je kompromis.

Pežot

Nedeľa, 30. Marca 2014, 21:11

Brano kludne budem predsedom strany DO PRDELE! :lol:

RTG

Nedeľa, 30. Marca 2014, 21:24

Prave v tom sa mylis- ak robis kompromis tak preto, ze nieco nie je v pohode, alebo si myslis, ze to tak bude lepsie/jednoduhsie:
1. Pracu mas moznost zmenit.
2. Ak v tvojom okoli sa praca pre tvoju kvalifikaciu - mas moznost sa prestahovat
3. Ak nie je praca a stahovat sa nechces - resp bolo by to problematicke z viacerych hladisk, stale mozes zacat v tom obore podnikat
4. mozes podnikat alebo si najst pracu v uplne niecom inom

Ok beriem, ze niekedy je clovek nuteny okolnostami sa prisposobit - ak narychlo nevidi cestu inak.
Ale takisto ak chcem V8, tak nemozem chciet spotrebu do 5l. Ak mam takuto predstavu, tak je uplne nerealna a za kompromis sa neda povazovat ak teda vezmem 1.9 TDI alebo akoze V6 a tankovat na centy.

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 31. Marca 2014, 00:16

Vomack picuje na Fica preto lebo zabranil zdrazovaniu plynu :D No a potom tolko neodpisal a tym padom ho Fico ojebal o balik , no a uz mohol jazdit ako king v 7er F01 Individual FULL , no ale prave kvoli Ficovi musi stale jazdit v ludovej 5er a kazde rano sa legitimovat :mrgreen:

Teraz ale vazne , neviem cim ste tak zaslepeny tym kiskom.. Poviem na rovinu nevolil som Fica ani si ho teraz nejdem zastavat ale vsetci picujete ze tu Fico picu spravil , no spravil tu toho dost! Nemozete cakat ze tu za par rokov taku malicku krajinu ako mi niekto vybuduje od A po Z.. Pozrite sem Fico zachranil/odkupil niektore statne podniky co kokoti v byvalej vlade popredavali vsetko! Keby tam namiesto Fica sedel doteraz dalsi kokot co by rozpredal a zadlzil krajinu o dalsie miliony eur ktore by este deti vasich deti splacali z dani bolo by vam isto lepsie.. To by ste asi inak picovali.. Fico zabranil zdrazovaniu elektriny aj plynu! Kokoti v parlamente chceli aby bola vecsia dan Fico ich stopol. Nato ako je Slovensko mali a pomerne chudobny stat , tak vdaka Ficovi zme zvladli zlu ekonomicku situaciu najlepsie zo vsetkych vlad! A to bola najvecsia kriza prave za Fica. Ovela vecsie a bohatsie krajiny nezlvadli tak dobre krizu ako mi. To nikto neprizna ze... Pozrite ako Fico zabojoval z nezamestanostou , keby ste tam mali doteraz Radicovu tak by bola nezamestnanost rapidne vecsia , Fico to ako tak stabilizoval po vladach co to dojebali.. Neda sa hned skocit s hovna do zlata. Podla mna uz len tym ako vybrone zvladame krizu je vdaka Ficovi VELKY USPECH pre nasu krajinu , uz len zato... Lebo keby sa k moci dostal nejaky uplny debil tak by sa mohlo stat to ze by tak zhumploval a dojebal nasu krajinu ze stych sraciek by ju uz ani 10 Kiskov nevitiahlo! tak nech mi nikto nevravi ze tam picu robil, lebo keby tam naozaj tu picu robil garnatujem vam ze by vam bolo tazsie na zaludok. Treba si to uvedomit. Nezastavam Fica , nevravim ze nic nedojebal ani som ho nevolil ale troska objektivity.. Mier

RTG

Pondelok, 31. Marca 2014, 00:28

Zvladli sme krizu lepsie prave preto, ze slovaci su apaticki a ohnu chrbat aj keby im mali pomaly hlavu stat -
Nikde v EU nie je tolko policajtov na cestach ako u nas, nikde v EU nie su tak brutalne vysoke pokuty k vyske platu ako u nas a to nehovorime o kvalite ciest.... UZ ani neexistuje krajina, kde by vymozitelnost prava bola horsia nez u nas. Co obstaravanie, to sa neskutocne predrazi na kokotinach. Nezamestnanost rastie - nenechaj sa zmiast a je to dosledok prave ich opatreni voci podnikatelom. Zavedenie danovych licencii. Zvysenie odvodov SZCO, zhorsenie podmienok pre zalozenie s.r.o., zlikvidovanie niektorych preplatkov na dani (tyka sa napriklad aj mojej domacnosti - platilo este minuly rok, tento rok si stat necha mojich 800 € len tym, ze sa zmenila nepodstatna prkotina). Zvysenie sumy pre ziskanie statneho prispevku u stavebneho sporenia . Zvysenie byrokracie - nakup predrazenych licencii na OS v statnej sprave ...... budem tu takto dozajtra.

ice.blade

Pondelok, 31. Marca 2014, 00:49

dakujme bohu za to ze existuje fico bez neho by sme neboli tak pracoviti, skromni a aj obozretni (na cestach) dakujeme ze naucil aj stundentov viac pracovat a ze ma rad zvieratka v ciganskej podobe, ludia radi koli nemu skoro stavaju a jazdia do prace na 1 litrovych autach ktore maju nizku spotrebu vysokocenoveho 95 oktanoveho benalu, a taktiez mu dakujeme ze na nas nezabuda vo svojich sluboch, aj osobne ho mam najradsej, fandim mu ze to mohol dotiahnut az na prezidenta s pravnmocmi obamu je to chuda ze sme mu to nedopriali

Bedro
Auto: E61+ nebavoraky

Pondelok, 31. Marca 2014, 02:21

Bez toho zlého by sme nerozpoznali to dobré.
BEDRO
Peace
E61 525d
A6 3.0 V6 tdi quattro
MX3 2.5 V6
Rozmýšľam prakticky, riadia ma emócie.
,,nezabudni odkiaľ si,,

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 235 neregistrovaných